FIN

Lajimaatti

Tapanilan Urheilukeskuksessa harrastetaan 80 sisäliikuntalajia. Klikkaapa yllä olevaa banneria, niin Lajimaatti auttaa juuri sinulle sopivimman lajin etsimisessä.


Palaute2

Linkkejä

Urheiluseura Tapanilan Erän harrasteliikuntatarjonta
Urheiluseura Tapanilan Erä
Yritysryhmien tykypäivät
Koululaisryhmien liikuntapäivät

Tervetuloa myös uudet seurakumppanit!

Urheilukeskuksen kattava tilavalikoima tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia mm. tanssin, budolajien ja eri palloilulajien harrastamiseen.

Tervetuloa siis tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme.
Lisätietoa urheiluseuroille suunnatuista palveluista saat numerosta (09) 350 7077.

Harrastettavat lajit

Tapanilan Urheilukeskuksen ja Puistolan Palloiluhallin 15 000 iloneliömetriä tekevät mahdolliseksi moninaisen liikkumisen ja harrastamisen. Kaikkiaan voit harrastaa 80 eri lajia tai jumppaa Tapanilan ja Puistolan toimipisteissä! 

Löydä sinulle sopivin laji Lajimaatin avulla. Kurkistapa lajien yhteydessä olevia harrastajakortteja, joista saat lisätietoa kunkin lajin osalta. 

Urheiluseura Tapanilan Erän harrasteliikuntatarjonnan löydät täältä. Niistä saat lisätietoa numerosta 029 1934 200.

Tapanilan Urheilukeskus vai Erä?

Urheiluseura Tapanilan Erä järjestää valtaosan ohjatusta liikunnastaan Tapanilan Urheilukeskuksen tiloissa. Toimintaa on siinä määrin, että tapanilalaiset kutsuvat Tapanilan Urheilukeskusta usein Eräksi. 

Urheilukeskuksen loistavat tilat ovat myös muiden urheiluseurojen käytössä. Urheilukeskuksen tiloissa harjoittelee mm. Malmin Palloseura (jalkapallo), HNMKY (koripallo) ja Puistolan Urheilijat (tennis, sulkapallo).