FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa sähköpostiisi tanssillisista tunneista.

Lajimaatti
Eikö tämä olekaan sinun lajisi? Klikkaapa yllä olevaa banneria, niin Lajimaatti auttaa etsimisessä

Taustaa

Tanssillisten tuntien ohjauksesta vastaa urheiluseura Tapanilan Erä. Valittavanasi on kertamaksu- ja kausiluonteisia kursseja. Lisätietoa lajeista, hinnoista, ilmoittautumisesta ym. saat numerosta 029 193 4200 tai urheiluseuran nettisivuilta

Kaikki liikuntahetket järjestetään Tapanilan Urheilukeskuksen Studiossa tai Liikuntasali 1:ssä (Erätie 3, 00730 Helsinki).

Linkkejä

Urheiluseura Tapanilan Erä
Liikuntasali 1
Studio

Tuntikuvaukset

Alla olevat tanssitunnit järjestää tiloissamme urheiluseura Tapanilan Erä. Erän harrasteliikunta-aikataulun löydät täältä. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kysy lisää tunneista Erän toimistosta, puh. 029 1934 200.

  

Afrotanssi

Länsimaissa tanssittava afrotanssi on afrikkalaiseen tanssiperinteeseen pohjautuvaa tanssia. Afrotanssi on energistä, tehokasta ja hauskaa. Niska-hartia seudun lihakset ja lantio saavat liikettä ja liikkuvuus lisääntyy. Afrotanssi on myös loistavaa luustoliikuntaa: hypyt ja tömistelyt vahvistavat tehokkaasti luustoa. Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jossa käydään koko keho läpi, sitten tanssikoreografiosuus ja loppuvenyttely.

Aikuisten baletti

Aikuisten balettitunneilla opetellaan ja harjoitellaan baletin perusliikkeitä ja tutustutaan klassisen baletin traditioon. Pyrkimyksenä on kehittää kehonhallintaa sekä liikkeen esteettisyyttä ja ilmaisua. Opetus etenee tavoitteellisesti ryhmän tason mukaan. Varusteena sinulle riittävät pehmeät balettitossut tai sukat ja mukava, joustava tanssiasu. Ei vaadi aikaisempaa balettitaustaa.

Bailatino

Tanssillinen liikuntamuoto, nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa yhdessä. Tunnilla käydään läpi mm. salsa, mambo, merenque ja cha cha. Hauska tanssitunti, jossa saa antaa kehonkielen puhua!

Dance-fiilistely

Kaikille sopiva vauhdikas ja hauska tanssipotpuri, jossa helpot askelkuviot tehdään suoraan musiikkiin. Tanssityylit vaihtelevat laidasta laitaan mm. discoa, lattareita, hip hoppia, showta ja bollywoodia. Tärkeintä ei ole tekniikka vaan tanssin ilo, hauskuus ja tehokkuus. Mukaansatempaava musiikki saa jokaisen nauttimaan iloisesta ilmapiiristä!

Itämainen tanssi

Itämainen tanssi on hauskaa liikuntaa sekä erinomaista selkä-, niska- ja hartiajumppaa. Tanssin juuret ovat Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä. Tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille ja tasoisille naisille, aloittelijoista edistyneisiin! 


Zumba

Zumba on hauskaa ja hikistä! Se on vauhdikasta lattarirytmeihin perustuvaa tanssia ja kokonaisvaltaista liikuntaa. Helpot tanssiaskeleet ja mukaansa tempaava musiikki saa jokaisen nauttimaan tehokkaasta tunnista ja iloisesta tunnelmasta. Zumban kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa.  Vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa treenatessa arjen huolet unohtuvat. Zumba-tunnin jälkeen olet aina hyväntuulinen ja energinen.