FIN

Kipinä-rahasto on Tapanilan Urheilutalosäätiön tuore avustusrahasto, joka tukee vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaa monipuolisesti Tapanilan Urheilukeskuksessa ja Helsingin Mailapelikeskuksessa.


Seuraava hakuaika on 15.6.-31.8.2019.


Lisätietoja Kipinä-rahastosta:

kipinarahasto@tapanilanurheilu.fi


Tapanilan Urheilutalosäätiön

Kipinä-rahasto

Tapanilan Urheilutalosäätiö myöntää avustusta vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaan, jotka toteutuvat pääsääntöisesti Tapanilan Urheilukeskuksen ja Helsingin Mailapelikeskuksen tiloissa tai seurayhteistyökumppaniemme ohjauksessa. Säätiö haluaa olla tukemassa ja auttamassa lasten tasa-arvoisia harrastusmahdollisuuksia ja näin olla mahdollistamassa lasten tasapainoista kehitystä liikunnan avulla.


Liikunnan on todettu vaikuttavan lasten ja nuorten terveyteen monen eri tekijän kautta. Liikunta kehittää tuki- ja liikuntaelimistöä, parantaa painonhallintaa, kehittää liikuntataitoja, auttaa oppimaan vuorovaikutustaitoja ja reilun pelin henkeä sekä auttaa luomaan ja ylläpitämään sosiaalisia suhteita. Myös lasten ja nuorten minä-kuva paranee liikunnan avulla ja auttaa näin luomaan positiivisempia tulevaisuuden suunnitelmia. Lapsena ja nuorena aloitettu liikunta antaa motivaatiota ja inspiraatiota myös aikuisiän liikuntaan.


TUEN MUODOT

Kipinä-avustusta voidaan myöntää niin yksilöliikuntaan kuin ryhmien liikuntaan liikuntatiloja tarjoamalla, omalla kurssitarjonnallamme tai seurojen järjestämien kausimaksujen kautta. Avustusta voidaan myöntää myös opetuskustannuksiin esimerkiksi säännöllisellä perheliikunnalla tai lahjakkaan nuoren valmentaja-maksuihin. Tuemme myös tilojamme vuokraavia seuroja mahdollistaaksemme heidän toiminnan jatkamisen lasten ja nuorten parissa.


HAKUAJAT

Edellinen hakuaika päättyi 31.8.2018. Seuraava hakuaika on 15.6.-31.8.2019. Päätöksen tuesta tekee Tapanilan Urheilutalosäätiön hallitus.


HAKULOMAKE

Hakulomakkeen voi toimittaa säätiön Kipinä-rahastolle 15.6.-31.8.2019 sähköisen hakulomakkeen kautta, sähköpostilla osoitteeseen kipinarahasto@tapanilanurheilu.fi, tai postitse osoitteeseen: 

Tapanilan Urheilutalosäätiö

Kipinä-rahasto

Hiidenkiventie 21

00730 Helsinki.


LISÄTIETOJA

Kysy lisätietoja rahastosta: kipinarahasto@tapanilanurheilu.fi