FIN

Tutustu  panoramakuvien avulla Tapanilan Urheilukeskukseen.

Palaute2

Linkkejä
Kokous- ja saunatilat
Helsingin Mailapelikeskus


Lisätietoa tiloista ja palveluista
(09) 3507 077
info(at)tapanilanurheilu.fi

Tapanilan Urheilukeskuksessa ja Helsingin Mailapelikeskuksessa on vuokrattavia neliöitä kaikkiaan 15 000 neliömetriä. Liikuntavuoden aikana tiloissa harrastetaan liki kahdeksaakymmentä sisäliikuntalajia yli 1,3 miljoonan käyttötunnin edestä.

Voit vuokrata liikuntatilojen lisäksi kokous- ja saunatiloja. Niiden lisäksi urheilukeskuksessa on tarjolla palveluja pelikaveripörssistä miekkailuun, lastenjuhliin ja virtuaaliseen MyRide-sisäpyöräilyyn.

Kestosuosikkejamme ovat kuntosali ja keilahalli sekä ohjatut kurssit jousiammunnasta, kiipeilystä ja veitsenheitosta. Ne ovat myös vieraanamme käyvien yritys- ja koululaisryhmien liikuntapäiväsuosikkeja.

Vuokralaiset

Urheilukeskuksen tiloissa on vuokralaisina urheiluseura Tapanilan Erä, Tapanilan Terveystalo, Tapanilan Kirjasto, Tapanilan Nuorisotalo, musiikkikoulut Jamkids ja Demo, hieroja Marko Arponen ja Suomen Kiipeilyliitto. Urheilukeskuksen kahvila- ja cateringpalvelusta vastaa MosaCafe, ja Mosahallin päässä kahvila Erätauon toimintaa ylläpitää urheiluseura Tapanilan Erän salibandyjaosto.