FIN

 

Huom! Specton Avoimet Ovet hallissamme 1.10.
Tutustu päivään julisteesta joka aukeaa tästä.

Tapanilan Keilahallissa pääsee pallonliikkeitä seuraamaan Specto-järjestelmällä kännykästä tai läppäriltä. Kysy lisää ratamestareilta!


Tapanilan Keilahalli on ollut yli vuoden ajan testihallina SPECTO Bowling®-järjestelmälle, joka tulee asiakkaiden käyttöön elokuussa! Järjestelmä mittaa pallon liikettä keilaradalla ja on loistava apuväline heittojen harjoitteluun. Anturit mittaavat pallon liikettä radalla: miten pallo liikkuu, miten se osuu keilapakkaan ja missä vaiheessa rataa kierre alkaa reagoida. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi kännykkään ja tuloksia voi tarkastella kotikoneeltakin.
Ohjelmasta näkee onko keilaaja osunut sinne minne tähtäsi ja kuinka tasaisena suoritus pysyy. SPECTO Bowling® on suunniteltu keilailun harrastajille, jotka harjoittelevat määrätietoisesti, mutta ohjelmasta saa lisäiloa myös satunnainen keilailija.

Järjestelmä on Suomessa käytössä toistaiseksi vain Tapanilan Keilahallissa ja Kuortaneella. Tapanilassa järjestelmää voi käyttää kaikilla radoilla. Kehittäjänä on suomalainen Angular Velocity Oy ja amerikkalainen Kegel hoitaa järjestelmän myynnin.

Tutustu Spectoon: www.spectobowling.com

SpectoBowlingLogo-White-Horizontal