FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat sähköpostiisi lisätietoa avainkortin käytöstä.

Urheilukeskuksen kuntosali
Erätie 3, 00730 Helsinki
(09) 3507 0751
sähköposti


Linkkejä

Kuntosalin pelisäännöt
Sisäänkäynnit

Kortin käyttö/ ovi B2
(pääparkkipaikka)

Ulko-ovi 
Ulko-ovi (B2)
Näytä kortti ja keltaisen valon myötä syötä PIN-tunnuksesi (4 numeroa). HUOM! Korttia ei tarvitse pitää lukijan päällä, kun syötät numerot.
 
Ropeli1 
Ulko-ovi (B2)/ pyöröportti
Vaihe 2: aseta kortti lukijan päälle ja kulje portista vihreän valon palaessa.
 
 
Ropeli2 
Ulko-ovi (B2)/ pyöröportti
Aseta kortti lukijan päälle, ja poistu portin kautta vihreän valon palaessa.
Kertakorttilaiset: jätä kortti lukijan läheisyydessä olevaan laatikkoon.
 

Kortin käyttö/ ovi B1
(keilahalli)

Kaytavasisaan
Sisäovi (sisäänkäynti ovesta B1) näytä kortti lukijalle ja avaa ovi vihreän nuolen palaessa. 
 
Kaytavaulos

Uloskäynti (ovelle B1)
Aseta kortti lukijan päälle, ja poistu portin kautta vihreän valon palaessa.

Kertakorttilaiset: jätä kortti lukijan läheisyydessä olevaan laatikkoon.

Kuntosalille voit tulla aukioloaikojen puitteissa juuri silloin kuin se sinulle parhaiten sopii - aamulla aikaisin tai iltamyöhään. Tämän tekee mahdolliseksi avainkorttijärjestelmämme, joka on samalla myös turvallisen treenaamisesi takeena. Kortin ansiosta salilla on vain kaltaisiasi kuntoaan ylläpitäviä ja kuntosalipalveluista maksavia henkilöitä.

Avainkortti on henkilökohtainen

Muistathan, että kukin kortti oikeuttaa vain yhden henkilön sisäänpääsyyn. Kortin ostavat hyväksyvät samalla Kuntosalin pelisäännöt.

Kaikki salin kausikortit ovat henkilökohtaisia. Siksi mm. kortittomien henkilöiden päästäminen salille on kielletty salin käytön pelisäännöissä, jotka kortin ostaja hyväksyy ostotapahtuman yhteydessä.

Väärinkäytöksissä kausikortin haltijalle tulee merkintä järjestelmiimme, ja toistuvasta rikkeestä kortin käyttö lakkautetaan.

Mistä avainkortin saa?

Voit ostaa haluamasi kerta- tai kausiluonteisen avainkortin joko suoraan ohjaajalta tai urheilukeskuksen päärakennuksen neuvontapisteestä. Jollei ohjaaja ole paikalla saat avainkortin em. keilahallin neuvontapisteestä.

Mistä ovesta salille?

Urheilukeskuksen aukioloaikoina voit kulkea kuntosalin pääoven (ovi B2) lisäksi myös urheilukeskuksen keilahallin/ miesten pukuhuoneiden puoleisesta ns. sisäovesta (sisäänkäynti ovi B1). Molemmilla ovilla on avainkorttilukija, joka tunnistaa kortin ja avaa lukituksen. Ulko-ovella tarvitset myös henkilökohtaisen PIN-tunnuksesi

Kestääkö kortti konepesun?

Kortti on napakkaa muovia, ja toimii testatusti myös pesukonekäsittelyn jälkeen. Silti normaali huolellinen kortista huolehtiminen on kausikorttien osalta paikallaan. Kortti ei kestä taittamista eikä esim. reikien tekemistä. Henkilökunta neuvoo asiassa mielellään.