FIN

Omaharjoittelutilat

Osassa liikuntatilojamme voi käydä harjoittelemassa omatoimisesti niiden ollessa vapaana. Näitä tiloja hyödyntävät kamppailulajiharrastajat, tanssijat sekä jousiampujat.

Nyrkkeilysali

Nyrkkeilysalin kertamaksu on 5€ aikuisilta ja 2€ lapsilta. Nyrkkeilysaliin pääsee kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteen (Mosahalli, ovi C1) kautta. Tarkastele vapaita vuoroja täältä.

Tatamit ja Mosatila

Tatamiharjoittelun kertamaksu on 5€ aikuisilta ja 2€ alaikäisiltä. Tatamin omaharjoitteluun pääsee keilahallin asiakaspalvelupisteen (päärakennus, ovi B1) kautta. Tarkastele vapaita vuoroja tatami 3:lla täältä, ja resurssia vaihtamalla näet myös tatamit 1+2 sekä Mosatilan.

Studio

Studio on päärakennuksessa sijaitseva tanssisali, jossa on peilit ja äänentoisto. Studion omaharjoittelun kertamaksu on 5€ aikuisilta ja 2€ lapsilta. Studion omaharjoitteluun pääsee keilahallin asiakaspalvelupisteen (päärakennus, ovi B1) kautta. Tarkastele vapaita vuoroja studiossa täältä.

Salibandykenttä

Salibandyn alakenttä on Mosahallissa. Omaharjoittelemaan pääsee kertamaksulla 5€/aikuiset ja 2€/lapset. Harjoittelemaan pääsee kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteen kautta (Mosahalli, ovi C1). Tarkastele vapaita vuoroja salibandykentällä täältä.