FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa ja/ tai tarjouksen yritysryhmille suunnatuista luentopalveluista.

Miksimeille

Yllä olevasta painikkeesta avautuu elokuva vetovoimatekijöistämme.

Linkkejä

Kokoustilat
Body Warrior
Asiakkaiden antamaa palautetta
Tilausvahvistuksen ehdot
ilomaatti.fi -esite


Yritysryhmien tykypäivät

Pia Hynynen
myyntipäällikkö
044 766 7370
sähköposti

Rauhoita mielesi, tunne itsesi (1 h)

Suomalaista zen-harjoitusta sisäiseen rentotumiseen ja jaksamiseen. Käytännön harjoituksia ryhmässä ja yksilöllisesti työssäjaksamista ja elämää varten. Löydä sisäistä rentotuneisuutta ja vakautta itsestäsi.
Tunnista tunteesi ja tarpeesi. Vähennä fyysistä jännittyneisyyttä ja kipua. Menetelmä yhdistää vuosisatoja vanhat itämaiset menetelmät ja modernin tieteen.
Kesto yksi tunti, ryhmäkoko 1-40.

Kurssin ohjaaja Sami Mänty-Aho on psykosomatiikkaan erikoistunut fysioterapeutti ja taijin euroopanmestari.

Työssäjaksaminen ja työhyvinvointi 1-3h.

Mitkä asiat vaikuttavat työssäjaksamiseen? Miten tunnistan uupumusoireet? Miten saan lisää voimavaroja? Luennolla käsitellään työssäjaksamista ja työhyvinvointia ihmisen voimavarojen ja tarpeiden kautta.

Luentoa voidaan räätälöidä ryhmälle yksilöllisesti sopivaksi, jolloin luennoitsija tarvitsee taustatietoja organisaation ja ryhmän tilanteesta. Ongelmia voivat olla esim. yt-neuvottelut, huono ryhmähenki, lukkiutuneet tilanteet tai asiat, joita ei ole kyetty nostamaan esille.

Luento voidaan myös toteuttaa ABC-pakettina, joista voit valita mieleisesi vaihtoehdot yhdessä tai erikseen:

A) Luento työssäjaksamisesta ja työhyvinvoinnista, sekä rentouttava harjoitus. Kesto 1h.

B) Testejä uupumuksen ja voimavarojen tunnistamisen helpottamiseksi. Kesto 1h.

C) Stressinpurkumenetelmiä, mindfullness- ja rentoutusharjoituksia. Kesto 1h.

Luennoitsija Sami Mäntyaho.


Vapaudu stressistä 1h.

Tunti sopii hyvin ylikuormituksesta, stressistä ja fyysisestä jännityksestä kärsiville. Syvennymme kehomielen siltaamisharjoitukseen (MBB), jonka avulla käsittelemme stressaavia tunteita ja ajatuksia tietoisuustaitojen ja rentoutumisen kautta. Tunnilla pyritään helpottamaan myös ryhmän keskinäistä kommunikaatiota. 

Luennoitsija Sami Mäntyaho. Kesto yksi tunti.


Aggressiivisen henkilön kohtaaminen (3-6 h)

Miten toimit kohdatessasi aggressiivisen henkilön? Mitkä ovat aggression tasot? Käytännön vihjeitä ja harjoituksia uhkaaviin tilanteisiin. Osallistujille jaetaan oppimateriaali luento-osuudesta. Ryhmäkoko enintään 20.

kesto 3 tuntia (luento 1,5 tuntia, tatamityöskentely 1,5 tuntia).

kesto 6 tuntia (luento 2 tuntia, tatamityöskentely 4 tuntia).

Kouluttaja Tapio Erholtz on Helsinki Martial Art Centerin pääkouluttaja. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus itsepuolustuslajeista.


BodyWarrior-luento (1 h)

Luennolla perehdytään BodyWarrior-menetelmään, fyysisien ominaisuuksien ja osa-alueiden kehittämiseen ja kuntotestauksen soveltamiseen omana harjoitusmuotonaan. Käsittelemme nykyisten liikuntasuositusten problematiikkaa ja kuinka uusilla HIT-menetelmillä saadaan parempi tulos muutamassa minuutissa kuin aikaa vievillä suosituksilla.

Luennolla tutkitaan myös laihduttamista, ravitsemusta ja palautumista aivojen näkökulmasta. Heitä vanhat aikaa vievät liikuntasuositukset maata kiertävälle radalle ja ponnista helpolla tavalla nykytiedon ytimeen! 

Kesto yksi tunti, ryhmäkoko 1-20. 

Huom! Luennon voi yhdistää ohjattuun BodyWarrior-sessioon (tällöin kokonaisuuden kesto 1 h + 1 h).

Luennoitsijana Sami Mänty-Aho, fysioterapeutti, taijin Euroopan-mestari ja BodyWarrior-menetelmän kehittäjä.


Painelu-puhallyselvytys + defibrillaattorin käyttö -ensiapurasti*

PPE on kaksivaiheinen prosessi, joka sisältää rintakehän painallukset ja suusta-suuhun elvytyksen. Lisäksi tutustutaan automaattisen defribrillaattorin käyttöön. Onnistuu tavallisessa vaatetuksessa. Ryhmässä enintään 12 osallistujaa. Kesto 1,5 tuntia.

Painelu-puhallyselvytys + haavojen sitominen -ensiapurasti*

PPE on kaksivaiheinen prosessi, joka sisältää rintakehän painallukset ja suusta-suuhun elvytyksen. Lisäksi harjoitellaan painesiteiden ja lastoituksen tekemistä. Onnistuu tavallisessa vaatetuksessa. Ryhmässä enintään 12 osallistujaa. Kesto 2 tuntia. 


*) Tapanilan Urheilukeskuksessa järjestetään virallisia EA-kursseja yritysten henkilökunnalle, ryhmille ja yksityishenkiöillekin. Ensiapukorttiin oikeuttavat kurssikokonaisuudet ovat kestoltaan 1-3 päivän mittaisia.

Kestoltaan 1,5- ja 2-tuntisista rupeamista ei saa ensiapukurssin suorittamista todistavaa korttia. Käytössä on kolme aikuisen kokoista painelunukkea sekä yksi lapsinukke. Kouluttajana toimii Emergency First Response -koulutuksen saanut henkilö.