FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla saat lisätietoa ja/ tai tarjouksen yritysryhmille suunnatuista palveluista.

Suosikit

Videolla näet kurkkauksen Elixirin testaamiin suosikkilajeihimme.

Lue lisää:

Asiakkaiden antamaa palautetta


Yritysryhmien tykypäivät
Pia Hynynen
myyntipäällikkö
044 766 7370
sähköposti

Liikuntasisällöt

Rennot tunnit

Rento-liikuntasisällöt eivät ole fyysisesti kovinkaan rasittavia ja soveltuvat siten pääosin kaikille joko yksilöinä tai osana joukkuetta. Suosituimpia Rento-lajeja ovat jousiammunta, mosalympialaiset ja veitsenheitto + puhallusputket.

Nämä lajit kannattaa liittää ruokailujen jälkeiseen aikaan tai aivan virkistyspäivän päätteeksi yhteiseksi iloiseksi koosteeksi.

Rivakat tunnit

Rivakka-(liikunta)sisällöt ovat kohtalaisesti tai jopa paljon kuntoa vaativia, mutta nekin soveltuvat silti pääosin kaikille. Suosituimpia Rivakka-lajeja ovat seinäkiipeily, kuntonyrkkeily, itsepuolustus ja tanssitunnit.

Virkistyspäivää rakennettaessa rivakat lajit kannattaa valita suoritettaviksi ennen ruokailuja ja rennompia sisältöjä.

Ohjattuja palveluita löytyy kaikenkuntoisille! Tutustu tästä lajilistaan ja lue lisää klikkaamalla otsikkoa. Oikealla olevalla poimuritoiminnolla voit poimia talteen sinua kiinnostavia lajeja ja lähettää poimurilla lopuksi meille tarjouspyynnön. 

Asahi
Huomaamattoman rivakka, ei kuitenkaan varsinaista hikiliikuntaa. Sisäliikuntavarusteet, juomapullo, hikipyyhe. Kesto 1 tunti. Ryhmässä enintään 30 osallistujaa.

Body warrior
Rivakka ja yllättävän rankka. Sisäliikuntavarustus. Kesto 1 tunti. Ryhmässä enintään 30 henkilöä.

Eko-aims ammunta

Ehdottoman turvallinen ampumalaji: meluton, luoditon ja laseriton, kameratekniikkaan perustuva laji.

Ensiapukoulutukset

Sisäisesti jännittävä ja hyödyllinen! Ei vaadi urheiluvaatetusta. Kesto 1,5 tai 2 tuntia. Ryhmässä enintään 12 osallistujaa.

Ensiaskel joogaan

Rento. Joogaliikkeet ovat helppoja ja jokaiselle sovellettavia. Tehdään helppoja asanoita, eli jooga-asentoja. Sopii nimestään huolimatta myös naisille;-) Kesto 1 tunti, enimmäisosallistujamäärä 25.

Hyvän olon tunti
Rento ja kiireetön, mieltä ja kehoa mukavasti rauhoittava. Sisäliikuntavarusteet. Kesto 1 tunti, ryhmäkoko enintään 20.

Itsepuolustus
Rivakka. Sisäliikuntavarusteet, jalkineiksi painitossut tms. urheilukengät. Kesto 1,5 tuntia. Enimmäisosallistujamäärä 20.

Jousiammunta
Rennonjännittävä suosikkivalinta. Ei vaadi välttämättä liikuntavaatetusta, onnistuu korkokengissäkin. Kesto 1,5 tuntia. Ryhmässä enintään 20 osallistujaa.

Jousitaistelu
Rivakka. Sisäliikuntavarustus. Bunkkereiden takaa pelattavassa lajissa nimen mukaisesti ammutaan vastustajia pehmustetuilla nuolilla. Kesto 1 tai 2 tuntia. Ryhmässä enintään 20-30 osallistujaa.

Fitball-jättipallotunti

Rivakka. Sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja hikipyyhe. Kesto 1 tunti. Ryhmässä enintään 23 osallistujaa.

Kahvakuula
Rivakka. Sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja hikipyyhe. Kesto 1 tunti. Joko ennen ruokailuja tai päivän loppuun. Ryhmässä enintään 20 osallistujaa.

Kalliokiipeily ja köysilaskeutuminen
Rivakka. Ainoa ulkotiloissa tapahtuva palvelumme. Käärmekalliolla laskeudutaan köydellä ja kokeillaan kalliokiipeilyä. Kesto 3 tuntia. Ryhmässä 1-10 osallistujaa.

Kehonhuolto

Rento. Keskittyy monipuolisesti niska-hartiaseudun lihasten vahvistamiseen, liikkuvuuteen ja ryhtiin. Rauhallinen kehoa huoltava tunti.

Kehonpainoharjoittelu
Rivakka. Sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja hikipyyhe. Kesto 1,5 tuntia. Ennen ruokailuja tai päivän loppuun. Ryhmässä enintään 20 osallistujaa.

Keilailu
Rento. Ei vaadi välttämättä liikuntavarustusta. Sopii loistavasti päivän päätteeksi. Kesto 1-1,5 tuntia. Ryhmässä enintään 40 osallistujaa/ tunti (50/ 1,5 tuntia).

Kiertoharjoittelu PT:n johdolla
Rivakka. Sisäliikuntavarustus, juomapullo ja hikipyyhe. Ennen ruokailuja tai päivän päätteeksi. Kesto 1 tunti, ryhmässä enintään 20 osallistujaa.

Kinball
Rivakka pallopeli. Kentällä yhtäaikaa kolme joukkuetta, ja jokaisen osallistumista tarvitaan. Kesto 1,5 tuntia, enintään 30 osallistujaa.

Kuplafutis

Erittäin rivakka. Sisäliikuntavarustus, hikipyyhe, juomapullo ja hyvät sisäliikuntakengät. Pelataan ainoastaan sisätiloissa. Kesto 1 tai 1,5 tuntia, osallistujamäärä 8-40. 

Kuntonyrkkeily

Rivakka. Sisäliikuntavarustus, juomapullo ja hikipyyhe. Ennen ruokailuja tai päivän päätteeksi. Kesto 1 tunti. Ryhmässä enintään 20 osallistujaa.

Mosalympialaiset
Rento suosikki. Mieluiten liikuntavarustus, mutta onnistuu myös tavanomaisessa vaatetuksessa. Kesto 1,5 tuntia, enintään 20 osallistujaa/ 1 ohjaaja, 40 osallistujaa/ 2 ohjaajaa.

Rivakka ilottelu. Liikuntavarustus, hyvät sisäpelikengät, hikipyyhe, juomapullo. Kesto 1,5 tuntia. Enimmäisosallistujamäärä 20. 

Snooker
Ohjaajan kanssa biljardin kuningaslaji haltuun! Snookerkeskuksessamme neljä kilpatason pöytää tarjoavat loistavat olosuhteet lajin harjoitteluun. Kesto 1,5 tuntia, enimmäisosallistujamäärä 15.

Mosazing Race
Rennonrivakka. Koe kolme kestosuosikkiamme samassa paketissa! Sisäliikuntavarustus. Kesto 3 tuntia. Ryhmät: 1-20 osallistujaa/ 1 ryhmä, 21-40 osallistujaa/ 2 ryhmää ja 41-60 henkilöä/ 3 ryhmää.

Naurujooga
Rento heittäytymiskokemus. Ei vaadi välttämättä urheiluasusteita, mutta rohkea mieli mukaan. Kesto 1 tunti, enimmäisosallistujamäärä 20.

Ohjatut kuntosaliryhmät
Rivakka. Sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja hikipyyhe. Kesto 1,5 tuntia. Ryhmässä enintään 5 osallistujaa/ ohjaaja.

Pilates

Yllättävän rivakka. Tavoitteena kehittää ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, oppimalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Kesto 1 tunti, enimmäisosallistujamäärä 20.

Puhallusputket
Rento rupeama. Ei liikuntaa, onnistuu tavallisissa vaatteissakin. Suositellaan jousiammunnan oheen. Kesto 1-1,5 tuntia. Ryhmässä enintään 20 osallistujaa.

Pump

Rivakka. Tehokas levypainotunti, joka kehittää voimaa ja lihaskestävyyttä. 1h. Enintään 20 osallistujaa.

Ryhtiä rankaan

Rauhallinen keppijumppatunti, jossa keskitytään ryhtiin ja kehon liikkuvuuden parantamiseen. Sopii erityisen hyvin istumatyötä tekeville. Kesto 1h. Enintään 20 osallistujaa.

Seinäkiipeily

Rivakka suosikki. Sisäliikuntavarusteet, ohuet sukat, juomapullo, hikipyyhe. Kesto 1,5 tuntia. Ryhmässä enintään 20 osallistujaa.

Sisäpyöräily
Rivakka. Sisäliikuntavarusteet, juomapullo, hikipyyhe, hyvät sisäliikuntakengät. Kesto 1 tunti, ryhmäkoko enintään 18.

Syvärentoutus
Rento ja ramaiseva. Ei vaadi välttämättä liikuntavarusteita, mutta lämmintä ylle!! Päättää päivän makoisasti. Kesto 1 tunti. Ryhmäkoko enintään 20.

Taiji
Rento laji. Sisäliikuntavarusteet. Kesto 1 tunti. Ryhmässä enintään 50 osallistujaa.

Taljajousella ampuminen
Ei vaadi välttämättä liikuntavaatetusta, onnistuu juhlavaatteissakin. Kesto 1,5 tuntia. Ryhmässä enintään 10 osallistujaa.

Tankofutis
Huomaamattoman rivakka. Sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja hikipyyhe. Kesto 4 tuntia. Ryhmäkoot: max 50 hlö/ 2 kenttää ja 100 hlö/ 3 kenttää. 

Tanssitunnit
Mukavan lämmittävä ja hymyilyttävä. Valitse suosikkisi: Lavis, twerk, hoop, hoop burleski, zumba, street dance, afro tai salsa. Liikuntavarusteet ja hyvät kengät. Kesto 1 tunti, ryhmäkoko enintään 20 hlöä.

Tehotreeni HIIT
Erittäin rivakka. Sisäliikuntavarusteet, hyvät kengät ja juomapullo. Kesto 1 tunti. Ryhmäkoko enintään 20.

Tulityöpaja

Tulityöpajassa opetellaan tulijonglöörauksen perusteita ja käsitellään elävää tulta tulitaidevälineitä, kuten poita, vanteita ja viuhkia. Pue päälle vaatteet, jotka eivät ole tekokuitua. Suojahaalarit saatte ohjaajalta. Ryhmäkoko enintään 10.

Veitsenheitto

Rento. Ei vaadi välttämättä sisäliikuntavaatetusta. Suositellaan yhdessä puhallusputkien ja/tai jousiammunnan kanssa. Kesto 1,5 tuntia. Ryhmässä enintään 14 osallistujaa.

Venyttely
Rento. Sisäliikuntavarustus. Sopii mainiosti päivän päätteeksi. Kesto 1 tunti (mahdollista myös puoli tuntia). Osallistujamäärä jopa yli sata.

Pyydä tarjous virkistävästä päivästä

Muista painaa "Lähetä" lomakkeen lopussa.

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Haluan tarjouksen/ lisätietoa
Lisätietoa (päivä- ja lukumäärät, päivän sisällöt ym.)