FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla kokoat näppärästi tarjouspyyntöön Ensiapukoulutukset  ja muut virepäivääsi toivomat palvelut.

Linkkejä

Emergercy First Response
EFR-esite

Palvelun tarjoaa

Tapanilan Urheilukeskus
Oskari Sneck
050 3452 132

Emergency First Response-kouluttaja

Ensiapukoulutukset

Opi antamaan ensiapua terveydenhuollon ammattilaisten käyttämien periaatteiden mukaisesti. Emergency First Response Primary Care (CPR) opettaa toimimaan hengenvaarallisissa hätätilanteissa. Kuka tahansa ja minkä ikäinen henkilö tahansa voi osallistua kurssille. 

Tapanilan Urheilukeskuksessa järjestetään virallisia EA-kursseja yritysten henkilökunnalle, ryhmille ja yksityishenkilöillekin. Ensiapukorttiin oikeuttavat kurssikokonaisuudet ovat kestoltaan 1-3 päivän mittaisia. Tarjolla olevat kurssit ovat mm. Primary Care (hätäensiapu), Secondary Carer (ensiavun jatkotoimenpiteet), CPR+AED (hätäensiapu+automaattinen defibrillaattori) sekä Care for Children (lasten ja vauvojen ensiapu). 

Kysy lisätietoa lähettämällä kouluttajalle sähköpostia, niin räätälöimme teille tarpeisiin parhaiten soveltuvan kurssikokonaisuuden. 


Yritysryhmille tarkoitetut ensiapurastit

Painelu-puhallyselvytys + defibrillaattorin käyttö
PPE on kaksivaiheinen prosessi, joka sisältää rintakehän painallukset ja suusta-suuhun elvytyksen. Lisäksi tutustutaan automaattisen defribrillaattorin käyttöön. Onnistuu tavallisessa vaatetuksessa. Ryhmässä enintään 12 osallistujaa. Kesto 1,5 tuntia. 


Painelu-puhallyselvytys + haavojen sitominen
PPE on kaksivaiheinen prosessi, joka sisältää rintakehän painallukset ja suusta-suuhun elvytyksen. Lisäksi harjoitellaan painesiteiden ja lastoituksen tekemistä. Onnistuu tavallisessa vaatetuksessa. Ryhmässä enintään 12 osallistujaa. Kesto 2 tuntia. 

Kestoltaan 1,5- ja 2-tuntisista rupeamista ei saa ensiapukurssin suorittamista todistavaa korttia. Käytössä on kolme aikuisen kokoista painelunukkea sekä yksi lapsinukke. Kouluttajana toimii Emergency First Response -koulutuksen saanut henkilö.

Mikä EFR?

Emergency First Response (EFR) on kansainvälinen ensiapukoulutusjärjestelmä. Lähes 40 vuoden kokemus ja kansainvälisyys takaavat koulutuksen korkean laadun. EFR-ensiapukurssit noudattavat hätätilanteita koskevia näkemyksiä ja protokollia, jotka ovat kehittäneet ILCOR (International Liaison Committee on Resuscitation) -komitean jäsenet. ILCOR-komitean jäseniä ovat esimerkiksi European Resuscitation Council (ERC) ja American Heart Association (AHA).