FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla kokoat näppärästi tarjouspyyntöön tankofutiksen ja muut virepäivääsi toivomat palvelut.

Katsovideo

Katsopa video, jossa Joanna Kuvaja kertoo, mistä tankofutiksessa on kyse. 

Linkit

Jousiammunta
Seinäkiipeily
Keilailu

Tankofutiksen toteuttaa

X-perience Oy
Teemu Saarinen
044 3020 599
x-perience.fi

Tankofutis on loistava tapa luoda yhteishenkeä ja tutustua esimerkiksi työkavereihin tai haastaa omat yhteistyökumppanit pelaamaan. Pelissä jokaisella pelaajalla on oma paikkansa ja tehtävänsä, joten kukaan ei jää ulkopuolelle. Tankotufis kannustaa huomaamatta liikkumaan ja luo yhteishenkeä. Jokainen pelaaja on tärkeä. Naurutakuu.

Optio: tankofutisturnauksen kanssa samanaikaisesti on mahdollista kokeilla non-stop -ajatuksella jousiammuntaa, keilailua ja seinäkiipeilyä.


Tankofutis 1

Yhdellä pelikentällä pelattava turnaus, yksi ohjaaja. Turnaus pelataan lähtökohtaisesti aina Mosahallin yläkentällä, sään salliessa haluttaessa myös ulkona. Kesto 2-3 tuntia. Osallistujamäärä 20-60.

Tankofutis 2

Kahdella pelikentällä pelattava turnaus. Kaksi ohjaajaa. Turnaus pelataan lähtökohtaisesti aina Mosahallin yläkentällä, haluttaessa kelin salliessa myös ulkona. Kesto 4 tuntia. Enimmäisosallistujamäärä 50.

Tankofutis 3

Kolmella pelikentällä pelattava turnaus. Kolme ohjaajaa. Turnaus pelataan lähtökohtaisesti aina Mosahallin yläkentällä, haluttaessa kelin salliessa myös ulkona. Kesto 4 tuntia. Enimmäisosallistujamäärä 100.

Tankofutista ja nonstoppia

Jokin yllä olevista tankofutispaketeista + turnauksen aikana non-stopmaisesti kokeiltavat lajit (jousiammunta, kiipeily, keilailu). Turnaus pelataan lähtökohtaisesti aina Mosahallin yläkentällä, haluttaessa kelin salliessa myös ulkona. Kesto 4 tuntia. Enimmäisosallistujamäärä 50