FIN
Näytä Poimuri

Poimurin avulla kokoat näppärästi tarjouspyyntöön tanssit ja muut virepäivääsi toivomat palvelut.


Teetarjouspyynto

Pyydä tarjous tanssitunnista yllä olevasta bannerista.


Tanssitunnit toteuttaa

Tanssikoulu Studio High Heels
Lumi Rae
040 5021 100
highheels.fi

Paritanssitunti - lavatanssin helmet!

Tunnilla käydään läpi esim.valssia, tangoa ja fuskua. Askeleet opetellaan tanssimisen lomassa, sillä tunnin lähtökohtana on nimenomaan tanssiminen eikä tekniikan hiominen paikallaan pysyen. Tunti sopii aloittelijoille sekä heille, joille paritanssit ovat jo hiukan tuttuja entuudestaan. Kesto 1 tunti. Osallistujamäärä 2-20.


Old Disco - löydä sisäinen Travoltasi!

90-luvun takuuvarmat hitit saavat kaikki nauramaan, helpot kuviot takaavat kaikille hyvän mielen! Löydä sisäinen travoltasi ja heittäydy mukaan! Kesto 1 tunti. Osallistujamäärä 2-20.


Salsa - anna rytmin viedä!

Tällä tunnilla tulet nauttimaan takuuvarmasta hyvästä fiiliksestä ja tanssista! Aiempi tanssikokemus ei ole tarpeen,tunnilla tanssitaan salsaa niin, että kaikki varmasti pysyvät mukana! Tunnille voi osallistua myös vaikka aiempaa kokemusta tanssimisesta olisikin.

Salsa on iloista ja nautinnollista tanssia, joka sopii kaikille ja on liikunnallisuutensa ansiosta myös hyvää kuntoilua!
Tämä tunti on mahdollista toteuttaa joko yksintanssittavana soolosalsana taikka parisalsana. Kesto 1 tunti. Osallistujamäärä 2-20.