Tapanilan Urheilukeskus ja Helsingin Mailapelikeskus järjestävät yhdessä 7-12-vuotiaille lapsille kolme kesäleiriä kesä- ja elokuussa.

Ajankohta:

1. Leiri: 1.-5.6. klo 8.30-15.30. Ilmoittautuminen päättynyt.

2. Leiri: 8.-12.6. klo 8.30-15.30. Ilmoittautuminen päättynyt.

3. Leiri: 3.-7.8. klo 8.30-15.30. Ilmoittautumiset 30.7. mennessä.

Lapsen voi tuoda leirille jo klo 8.00 ja hakea klo 16.00.

 

Paikka: Leiri järjestetään Tapanilan Urheilukeskuksen (Erätie 3, Hki) ja Helsingin Mailapelikeskuksen (Tapulikaupungintie 4, Hki) tiloissa.

Ohjelma: Leirien pääpaino on mukavissa puuhissa ja iloisessa liikunnallisessa tekemisessä! Leirien teema on saada lapset liikkumaan ja tätä toteutamme kokeilemalla eri lajeja, kuten kiipeilyä, keilausta, tennistä, sulkapalloa, squashia, pingistä, jalkapalloa ja salibandya. Tämän lisäksi liikumme erilaisten leikkien kautta. Aikaisempaa kokemusta lajeista ei tarvita. Leireillä ollaan sekä ulkona että sisällä.

Ruoka: Lounas syödään Tapanilan Urheilukeskuksessa klo 11.30-12.30 ja välipala klo 14.30-15.30 välillä.

Hinta: Leirin hinta on 145 €. Jos samasta perheestä on useampi, niin toinen sisaruksista saa 30 € alennuksen leirin hinnasta. Leirin hintaan sisältyy tilavuokra, välineet, ohjaus ja ruoka.

Mukaan leirille: Juomapullo, urheilulliset vaatteet, sisäpelikengät, aurinkoisella säällä lippis sekä paljon iloista mieltä!

Ohjaajat: Leirillä toimii ohjaajina iloisia ja sporttisia nuoria aikuisia, joilla on runsaasti kokemusta lasten ohjaamisesta.

 

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Lasten kesäleiri

Yhteystiedot

Leiri, jolle haluaisit ilmoittautua: *

Lisätietoja

Uimataito, leiriläinen *
Saako leiriläinen lähteä itse kotiin leiriltä *
reCAPTCHA