Kuntokeskus 2025 -seminaari 27.2.2020

Kunto- ja liikuntakeskusten toimijoille ja liikunta-alan yrittäjille suunnattu Kuntokeskus 2025 -seminaari nostaa keskusteluun kuntokeskusten tulevat trendit ja muutokset. Mihin liikunta-alan ihmisten kannattaisi keskittyä tulevina vuosina? Kuinka selviydymme tulevista vuosista? Esimerkkitapauksena Tribe: kansainvälinen ja toimiva konsepti, joka menestyy Euroopassa, mutta rantautuessaan Suomeen epäonnistui ja liiketoiminta ajautui konkurssiin alle vuodessa. Tiedossa rohkeaa puhetta yrittäjille ja johtajille, koska harvoin näistä asioita kerrotaan ja avaudutaan! Puhujina Jan Vorseman Amer Sportsilta, Sami Hurme Trainer4you:lta ja Jessica Reiman Prehealth Oy:stä.

Puhuja: Jan Vorselman

Account Manager Amer Sports Suomi / Precor

Janilla on yli 20 vuoden kokemus hyvinvointialasta. Koulutukseltaan Jan on KTM ja MBA. Jan on työskennellyt useiden satojen suomalaisten ja ruotsalaisten kuntoklubien kanssa. Hän on työskennellyt mm. Soneralla, Polar Electrossa, Osuuspankissa ja tietysti Amer Sports:ssa. Janilta ilmestyi kirja Kuntokeskus 2025 vuoden 2019 alussa. Kirjan Jan kirjoitti yhteistyössä Ari Katajiston kanssa.

Aihe

Kuntokeskus 2025. Kuinka selviydyn tulevista vuosista?

Puhuja: Sami Hurme

Sami on toiminut liikunta-alalla yli 20-vuotta. Hän on kirjoittanut Kunnon Liiketoimintaa sekä Kunnon 15 minuuttia kirjan.

Hän on toiminut M&M kuntotalon omistajana sekä toimitusjohtajana 13-vuotta. Lisäksi luotsannut ennätysmyyntiä tehnyttä Forever Töölöä 5-vuotta.

Tällä hetkellä Jani toimii liikunta-alan konsulttina sekä ensimmäisenä Suomeen tuoneena butiikkisalien perustajana.

Aihe

Mikä meni pieleen? Kansainvälisesti menestyvä konsepti Tribe karahti Suomessa kiville.

Puhuja: Jessica Reiman

Jessica Reimanilla on yli 10 vuoden kokemus asiakkaiden valmentamisesta, valmentajien kouluttamisesta, myyntivalmennuksista sekä valmentajien johtamisesta.

Ennen yrittäjäksi lähtemistään hän toimi Fysioline Fressi Oy:ssä palvelujohtajana vastaten trainer,- fysioterapia,- sekä hierontapalveluista. Jessica on myös osallistunut erilaisiin verkkovalmennushankkeisiin ja tuottaa tällä hetkellä etävalmennuksia ympäri Suomen.

Jessican intohimona on poistaa kaikenlaiset kynnykset liikkumisen aloittamiseen ja kokee, että useimmat aloittavat liikkujat hyötyisivät yksilövalmennuksesta. Jessica on yksilö- ja ryhmävalmennuksia tuottavan Prehealth Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja.

Aihe

Yksilövalmennuspalvelut NYT ja vuonna 2025.

SEMINAARIOHJELMA:

klo 08.30 Aamupalapuffet

klo 09.00 Jan Vorselman: Kuntokeskus 2025. Kuinka selviydyn tulevista vuosista?

  • Tulevaisuuden trendit ja suunta mihin olemme menossa?
  • Mitkä on syytä jättää taakse ja mitä on tulossa?

klo 09.55 Tauko 10 min.

klo 10.05 Sami Hurme: Mikä meni pieleen? Kansainvälisesti menestyvä konsepti Tribe karahti Suomessa kiville.

  • Kansainvälinen ja toimiva konsepti, joka on menestynyt Euroopassa, rantautui Suomeen, mutta epäonnistui. Toiminta ei lähtenyt käyntiin ja liiketoiminta ajautui konkurssiin alle vuodessa.
  • Rohkeaa avautumista ja ohjeita yrittäjille ja johtajille. Harvoin tällaisista asioita kerrotaan avoimesti!

klo 11.00 Tauko 10 min

klo 11.10 Jessica Reiman: Yksilövalmennuspalvelut NYT ja vuonna 2025.

klo 12.00 Kysymyksiä, verkostoitumista, ajatuksia ja palaute seuraavaa tapaamista varten: Mitkä asiat kiinnostavat ja mistä mahdollinen seuraava tapahtuma voisi saada aiheensa?

klo 12.30 Lounas, jonka jälkeen tilaisuus päättyy.

Seminaarin hinta: 89 € (sis. alv 24 %), sis. aamiaisen ja lounaan.

 

VARAA PAIKKASI TÄÄLLÄ

Kaipaatko lisätietoja?

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoa seminaarista
reCAPTCHA