Haluaisitko liikkua enemmän, mutta aika vain ei tahdo riittää tähän? Kaipaatko liikkumiseen ja harjoitteluun uusia ideoita ja vaihtelua? Tuntuuko sinusta siltä, että harjoittelusi ei tuota toivottuja tuloksia?

Prehealth yhdessä MosaGymin kanssa esittää:

Supertime!

Harrastavan lapsen vanhemmalle parasta ajankäyttöä lapsen harjoitusten ajaksi: 10 treeniä valmentajan kanssa.

Harrastukset ovat lapsille todella tärkeitä ja mieluisia, ja harrastuksissa he pääsevät purkamaan loputonta energiaansa sellaisen lajin parissa, josta nauttivat ja jossa he saavat uusia kavereita sekä elinikäisiä muistoja. Iloisesta jälkikasvusta nauttii myös vanhempi, mutta toki lasten harrastuskaudet tuovat vanhemmille usein hiukan lisäaskaretta.

Lapsia ja harjoituksia saattaa olla useita viikossa ja tämän lisäksi aikaa menee arjen muihin askareisiin, niin usein se kaivattu oma aika jää kovin vähiin. Omalle liikkumiselle ja hyvinvoinnista huolehtimiselle ei aina jää aikaa.

Lasten harjoituksissa vietetty aika on verrattain lyhyt ja siten vaikeasti hyödynnettävissä, joten aika meneekin usein odotteluun, edestakaisin ajeluun tai kännykän näpyttelyyn. Kuulostaako tutulta?

Supertime! –palvelu on tehty vanhempien oman hyvinvoinnin edistämiseksi

Supertime on nimensä mukaisesti parasta ajankäyttöä! Kyseessä on harrastavan lapsen huoltajalle suunnatut tehokkaat, harjoitusten aikana tehtävät treenit.

Valmentajan kanssa MosaGymillä tehtävät lyhyet mutta tehokkaat Supertime! -harjoitukset räätälöidään aina sinun tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi. Maksat valmennuksista ja kuntosalikortista erikseen, eli voimassa olevalla salikortilla treenaat myös valmennusten ajan.

Tavoitteet ja sisältö räätälöidään sinulle

Prehealthilta saat apua juuri sinulle liittyipä tavoitteesi painonpudottamiseen, suorituskyvyn nostamiseen, lihasmassan hankintaan, kehonhuoltoon tai vaikkapa oman lajin oheisharjoitteluun.

Supertime! –palvelu lyhyesti:

  • 10 harjoitusta henkilökohtaisen valmentajan kanssa (á 45min)
  • Liikunta- ja ravinto-ohjelman
  • Hinta 850€ (sis. 10 kerran kuntosalikortin) tai 790€ voimassa olevalla MosaGymin kuntosalikortilla
  • Kuntosalimaksun harjoitusten ajaksi tai voit myös ostaa kk-kortin MosaGymille omatoimista harjoittelua varten
  • Palvelun tuottaa Prehealth: www.prehealth.fi

Miksi meillä kaikilla olisi hyvä olla oma valmentaja?

Valmentaja tuo harjoitteluun sen kaivatun kipinän. Kipinä syttyy, kun harjoittelu räätälöidään juuri Sinun tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi. Valmentaja varmistaa, että harjoittelusi on turvallista ja monipuolista, ja valmentajan kannustuksella harjoittelusta tulee myös hauskaa sekä tuloksellista. Preheathin valmentajat ovat alansa ammattilaisia ja he ovat myös auttamassa siinä, että riittävästä palautumisesta sekä harjoittelua tukevasta ravitsemuksesta pidetään huolta. Voit myös harjoitella puolisosi tai kaverin kanssa, jolloin harjoittelusta tulee tuplasti hauskempaa!

Miten Supertime! –palvelu toimii?

Supertime! –palveluun kuuluu 10 harjoitusta (á 45 min) Prehealthin valmentajan kanssa. Valmentaja tekee sinulle aluksi kartoituksen, jonka pohjalta laaditaan  henkilökohtainen harjoitusohjelma, jota voit toteuttaa itsenäisesti omassa harjoittelussasi.  Valmentajan kanssa sovitaan kuinka usein ja milloin harjoitukset pidetään MosaGymillä. Takaamme, että valmentajan kanssa 45 minuuttia riittää vaativallekin harjoittelijalle vallan mainiosti!

Supertime! -palvelun hinta

  • Palvelun hinta on 850€, jos harjoittelet MosaGymillä vain silloin, kun tapaat valmentajan. Hinta sisältää kuntosalimaksut.
  • Jos haluat harjoitella MosaGymillä myös itsenäisesti, sinun kannattaa ottaa kk-kortti MosaGymille. Voimassa olevalla MosaGymin kuntosalijäsenyydellä palvelun hinta on 790€.

Mistä palvelun voi hankkia tai mistä voin kysyä lisätietoja?

Varaa itsellesi veloitukseton konsultaatiotapaaminen sähköpostilla osoitteesta: info@prehealth.fi

”Kyllä kiitos, kaipasinkin omaa aikaa!”

Jätä yhteystiedot, niin valmentajamme ovat sinuun yhteydessä:

Supertime