Haluaisitko kiinteytyä, pudottaa painoa ja parantaa lihaskuntoasi? Tuntuuko sinusta kuitenkin siltä, että aikasi ei riitä tähän? Nyt tämä on mahdollista Supertime -palvelumme kautta!

Harrastavan lapsen vanhemmalle:

Supertime!

Lasten harrastukset mahdollistavat vanhemman liikkumisen!

Lasten harrastuskaudella vanhempien aika on monesti kortilla. Harrastuksia saattaa olla useita viikossa ja tuntuu, että kaikki vapaa-aika menee odotteluun ja edestakaisin ajelemiseen. Mitä, jos satsaisitkin tuon ajan kokonaan itseesi? Lapsi nauttii ja on hyvässä hoidossa harjoitusten ajan ja tuo aika sinun kannattaa hyödyntää oman hyvinvointisi parantamiseen.

Supertime! –palvelu on tehty vanhempien oman hyvinvoinnin edistämiseksi

Valmentajan kanssa tehtävät monipuoliset Supertime! –harjoitukset ovat tehokkaita ja turvallisia. Harjoitusten pituus on 45min, joten ehdit hyvin viedä ja noutaa lapsesi harjoitusajan puitteissa. Harjoittelu tapahtuu MosaGymillä, jolloin siirtymisiin ei mene aikaa ja harjoitukset toteutuvat säällä kuin säällä.  Harjoitukset räätälöidään aina sinun tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi, jolloin, palvelu sopii kaikille niille vanhemmille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista ja terveydestä.

Miksi meillä kaikilla olisi hyvä olla oma valmentaja?

Prehealthin valmentajien harjoitukset ovat hauskoja, monipuolisia ja tehokkaita. Valmentaja kannustaa ja varmistaa, että harjoittelusi on aina turvallista ja monipuolista. Yhdessä tehtävien harjoitusten lisäksi saat ohjeet omatoimiseen harjoitteluun. Valmentajat ovat alansa ammattilaisia ja he ovat myös auttamassa siinä, että riittävästä palautumisesta sekä harjoittelua tukevasta ravitsemuksesta pidetään huolta. Voit myös harjoitella puolisosi tai kaverin kanssa, jolloin harjoittelusta tulee tuplasti hauskempaa!

Miten Supertime! –palvelu toimii?

Supertime! –palveluun kuuluu sovittu määrä harjoituksia (a’ 45min) Prehealthin valmentajan kanssa. Valmentaja tekee sinulle aluksi kartoituksen, jonka pohjalta laaditaan räätälöity henkilökohtainen harjoitusohjelma. Valmentajan kanssa sovitaan kuinka usein ja milloin harjoitukset pidetään MosaGymillä. Takaamme, että valmentajan kanssa 45 minuuttia riittää vaativallekin harjoittelijalle tehokkaaseen harjoitteluun!

Supertime! –palvelun hinta:

  • 5 kertaa 395 €
  • 10 kertaa 790 €
  • Testitreeni valmentajan kanssa 35 €
  • MosaGymin kuntosalikortti valintasi mukaan -30% Supertime-asiakkuudella

Palvelun voi maksaa kertamaksulla tai osissa. Maksuvälineeksi käyvät myös liikuntaetuudet.

Mistä palvelun voi hankkia tai mistä voin kysyä lisätietoja?

Varaa itsellesi veloitukseton konsultaatiotapaaminen viereisellä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta: info@prehealth.fi

Voit tutustua Prehealthiin lisää osoitteessa: www.prehealth.fi

”Kyllä kiitos, kaipasinkin omaa aikaa!”

Jätä yhteystiedot, niin valmentajamme ovat sinuun yhteydessä:

Supertime