Raskaus ja synnytys vaikuttavat äidin kehoon monin eri tavoin ja toisinaan nämä muutokset vaikuttavat kehon toimintaan vielä vuosia synnytyksen jälkeen.

Aqua-Trion äitiysliikunnan ryhmät alkavat kesäkuussa ja uudet ryhmät starttaavat syksyllä. Valmennuksen aloittamiselle ei ole väärää hetkeä eli siihen voi tulla missä vaiheessa omaa äitiyttä vaan.

Raskaana olevilla synnytykseen valmistautuminen helpottaa sekä itse synnytystä että siitä palautumista. Pienryhmävalmennuksessa opetellaan hengitystä ja rentoutustekniikoita, jotka auttavat hallitsemaan synnytyksen aikaisia kipuja ja parhaimmillaan parantavat synnytyksen etenemistä.

Synnyttäneillä äideillä raskauden ja synnytyksen seurauksena keskivartaloon ja lantionpohjaan on saattanut jäädä lihasheikkoutta tai lihasten toimimattomuutta, jotka aiheuttavat erilaisia oireita, kuten alaselkäkipuja, vatsan pömpötystä ja virtsanpidätysongelmia. Näitä kaikkia voidaan helpottaa keskivartalon syvän tuen ja lantionpohjan aktivoimisella ja vahvistamisella

Aqua-Trio on järjestänyt Vantaalla jo 25 vuotta vauva- ja perheuintia. Äitiysliikunnan ohjaajana toimii fysioterapeutti ja äitiysliikuntavalmentaja Marjut Nissilä.

Kesän 2021 ryhmät

Käynnistämme kesäkuussa kolme pienryhmää Tapanilan Urheilukeskuksessa. Ryhmät kokoontuvat kolme kertaa maanantaisin 7./14. ja 21.6. Kuhunkin ryhmään otetaan korkeintaan 8 äitiä, joten varaa paikkasi pian, jotta mahdut mukaan. Synnyttäneiden ryhmiin voi tulla joko vauvan kanssa tai itsekseen.

MA 10.00 – 10.55 Synnyttäneet äidit + vauvat, Äitiysliikuntavalmennus synnyttäneille

MA 11.00 – 11.55 Synnyttäneet äidit + vauvat, Äitiysliikuntavalmennus synnyttäneille sekä arvenhoito

MA 12.00 – 12.55 Raskaana olevat äidit, synnytykseen valmistautuminen

Tutustumistarjouksena kolmen kerran ryhmä 57 €. Ryhmä kokoontuu 7.6. / 14.6. / 21.6. aina samaan kellonaikaan.

Lue lisää äitiysliikunnasta