Halloween-juhlat!

Keilahallissa, ammuntasalissa, Ravintola Juliassa ja mosatilassa vietetään jälleen kauhistuttavia Halloween-juhlia perjantaina 4.11 ja lauantaina 5.11. Zombiet, kummitukset ja hirviöt valloittavat käytävämme ja luvassa on hurjan hauskaa Halloween-puuhaa koko perheelle! Tyhjin mahoin ei myöskään tarvitse olla, sillä Ravintola Juliassa myynnissä herkkuja, niin pienille kuin isoillekin kummituksille koko Halloweenin ajan.

Halloween-hohtokeilaus

Keilahallimme muuttuu todelliseksi Halloween-kartanoksi. Ota koko perheesi tai kaveriporukkasi mukaan, ja tule testaamaan kuka vie tänä vuonna kummitusten mittelön keilahallissa.

  • Pe 4.11. klo 17-22
  • La 5.11. klo 15-22

Hinta 34 € (1-4 hlöä)

sis. kengät 4:lle

Varaa Halloween-hohtokeilaus täältä

Halloween-jousiammunta

  • La 5.11. klo 14-15.30
  • La 5.11. klo 15.30-17

Hinta: Aikuinen 20€/hlö, alaikäinen 10€/hlö

Ammuntataulujen tähtäimessä kurpitsoja, ilmapalloja ja hurjia hirviöitä! Sopii kaikille yli 8-vuotiaille.

Varaa paikkasi Halloween-jousiammuntaan tästä

Eco aims -ammuntaa ja veitsenheittoa Halloween-teemalla

  • La 5.11 klo 12.30-13.30

Varaa paikkasi tästä

Pomppulinna Tanssisalissa

Tänä Halloweenina kaikki pienet kummituksetkin pomppivat. Ota mukaan iloinen mieli ja tule tervehtimään pomppujen lomassa hurjaakin hurjempaa pomppulinnan isäntää.

  • Pe 12-16
  • La 12-20

Paras Halloween-asu palkitaan

Postaa Halloween-asustasi kuva Instagramiin (#tapanilanurheilukeskus) tai tule kuvattavaksi asiakaspalvelupisteellemme. Henkilökuntamme on pukeutunut näyttäviin Halloween-asuihin, joten haastetta heidän päihittämiseksi asukilpailussa riittää!

Karkki vai kepponen?

Pienet Halloween-keppostelijat ovat tervetulleita asiakaspalvelupisteellemme! Varaudumme pienillä yllätyksillä.

Halloweenin Filmiklubi

Pe 4.11 klo 15.30-17.30, Mosatila

TIM BURTON’S CORPSE BRIDE (k-7)

Corpse Bride jatkaa Tim Burtonin klassikkoelokuvien Saksikäsi-Edward ja Painajainen ennen joulua synkän romanttista perinnettä.

1800-luvulle, eurooppalaiseen kylään sijoittuva stop motion -animaatiotekniikalla kerrottu tarina seuraa Victor-nimistä nuorta miestä (äänenä Johnny Depp), joka on päätynyt manalaan. Hänet on naitu salaperäisen ruumismorsiamen (äänenä Helena Bonham Carter) kanssa, samalla kun hänen oikea morsiamensa Victoria (äänenä Emily Watson) odottaa avuttomana elävien joukossa. Vaikka elämä kuolleiden maassa osoittautuukin paljon värikkäämmäksi kuin Victorin tiukka kotikasvatus, hän tietää, ettei mikään tässä maailmassa – eikä seuraavassakaan – voi pitää häntä erossa oikeasta rakastetustaan. Elokuva on tarina optimismista, romantiikasta ja eloisasta kuolemanjälkeisestä elämästä, ja se on kerrottu klassiseen Burtonin tyyliin.

Katselukieli sovitaan ennen elokuvan näyttämistä.

La 5.11 klo 15.30-17.30, Mosatila

HOTEL TRANSYLVANIA (k-7)

Tervetuloa Hotel Transylvaniaan, Draculan ylelliseen viiden tähden lomahotelliin, jossa hirviöt perheineen saavat ottaa rennosti ja olla avoimesti hirviöitä suojassa ihmisten uteliailta katseilta.

Dracula on kutsunut viikonlopuksi paikalle maailman kuuluisimpia monstereita, mm Frankensteinin morsiamineen, muumion, näkymättömän miehen ja ihmissusiperheen, juhlimaan armaan tyttärensä Mavisin 118. syntymäpäivää. Legendaaristen hirviöiden kestitseminen ei tuota isännälle minkäänlaisia ongelmia – mutta siitäkös Dracula vetää herneet nenään, kun yksi tavallinen heppu ihmisten maailmasta ilmaantuu yllättäen hotellille ja menee vielä kaiken kukkuraksi ihastumaan hänen tyttäreensä!

Katselukieli sovitaan ennen elokuvan näyttämistä.