Joululahjakeräys Hope ry:n kanssa 25.11.-8.12.

Tapanilan Urheilukeskus kerää tänä vuonna joululahjoja vähävaraisille ja kriisin kohdanneille lapsiperheille Hope-yhdistyksen kanssa.

KERÄYSAIKA: 25.11.-8.12.

KERÄYSPISTEET:

Keilahallin ja Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteet. Keilahallin pisteeltä löydät perheiden toiveita.

MITEN VOIT OSALLISTUA:

  1. Nouda perheen lahjatoivomus. Perheiden toiveita voit käydä katsomassa keilahallin ja kiipeilykeskuksen keräyspisteiltä ja valita sieltä omasi, ja lahjan hankittuasi voit tuoda sen keräyspisteelle. Lahjaa ei tarvitse paketoida.
  2. Valitse jotain mitä itse haluat antaa. Joululahjaksi otamme vastaan vain uusia tavaroita ja lahjakortteja. (Käytettyjä otetaan kyllä joululahjojen ulkopuolella Hopella vastaan ympäri vuoden!)

VINKKEJÄ OMAVALINTAISIIN LAHJOIHIN:

Erityisen toivottuja lahjoja ovat nuorille suunnatut hygieniatuotteet, legot ja dublot, figuurit ja hahmot, askartelutarvikkeet, lahjakortit nuortenvaateliikkeisiin ja kahviloihin, uudet pyyhkeet ja urheiluvarusteet.

HOPE RY TEKEE UNELMIA TODEKSI

Hope ry:n pääkaupunkiseudun toimipisteen avun piirissä on 2400 vähävaraista tai kriisin kohdannutta lapsiperhettä. Yhdistys jakaa perheille vaate- ja tavaralahjoituksia ympäri vuoden, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

www.hopeyhdistys.fi