LOUNASRAVINTOLA JULIA ALOITTAA 5.8.

Tapanilan kyläläisille hyvin tuttu Julian Pitopalvelu laajentaa toimintaansa ja aloittaa lounasravintolatoiminnan Tapanilan Urheilukeskuksessa elokuussa. MosaCafen liiketoiminta siirtyy Julialle ja lounasravintola Julia aloittaa päärakennuksessa keilahallin vieressä.

Tulossa ei ole vain lounasruokaa, vaan ravintola palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin! Nykyisten lounasvaihtoehtojen lisäksi lounasaikaan on tarjolla salaattibaari, jossa punnitaan annos kilohinnan mukaan.

Iltaisin ravintolasta saa leivonnaisia, sämpylöitä, kana- ja lihapullakoreja sekä hotdoggeja. Myöhemmin syksyllä perjantai- ja lauantai-iltoihin saadaan myös gourmee-hampurilaisia!

Leivotaan paljon!

Tulossa on tuoreita leivonnaisia ja lounaille itseleivottua tuoretta leipää joka päivä. Asiakkaita ja lähiasukkaita varmasti lämmittää tieto, että Julia suunnittelee perjantai-iltapäiville take-away-leivonnaisia, joita voi ostaa viikonlopuiksi koteihin.

Sunnuntaibrunssit!

Julia kertoo, että suunnitteilla on syyskuusta alkaen sunnuntaibrunsseja! Brunsseihin on tulossa mm. maateemoja.

Perhejuhlat

Urheilukeskuksen synttäreiden ja polttareiden viettäjiä Julian ravintola palvelee hyvällä menulla ja Julia lupaa, että perheiden toiveita kuunnellaan, ja räätälöidään menut sankarin toiveen mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoja menuista ja lounasravintola Julian palveluista päivitämme urheilukeskuksen sivulle lähempänä syksyä. Juliaa voi tulla moikkaamaan ja maistiaisia maistelemaan Tapanilan Urheilukeskuksen Avoimet ovet -tapahtumaan ma 12.8. klo 17 alkaen!