Urheilukeskus hakee uutta lounasravintolatoimijaa 1.7.2023 alkaen

Haetaan 1.7.2023 alkaen uutta toimijaa pyörittämään Tapanilan Urheilukeskuksessa toimivaa lounasravintolaa osoitteessa Erätie 3 / Hiidenkiventie 21. Sopimuksen mukaan toimija voi ottaa hoitaakseen myös lounasravintolan yhteydessä olevan Tapanilan keilahallin kahviotoiminnan. Lounasravintolasalissa on n. 60 asiakaspaikkaa. Yritysryhmien osalta paikkamäärä laajennettavissa viereisiin kabinetteihin n. 60 + 16 lisäpaikalla, eli kokonaiskapasiteetti maksimissaan n. 135 paikkaa. Urheilukeskuksessa on myös useita sauna‐ ja kokoustiloja sekä neuvotteluhuoneita, jotka tukevat ravintolatoimintaa. Tiloistamme löytyy lisätietoa mm. täältä kohdasta ”kokoustilat”.

Lounasravintolatoiminta

Tällä hetkellä lounasta tarjoillaan ma‐pe klo 10:30‐14:00 ja ruokailijoita on normaalipäivinä 60‐100 kpl (yritysryhmäasiakkaita ei mukana tässä luvussa). Lounaan normaalihinta aikuiselta on 12,50 € (keittolounas 10 €). Lounaiden lisäksi Tapanilan Urheilukeskus myy yritysryhmien tapahtuma‐ ja kokouspakettien yhteydessä myös ruokailuja, kahvituksia yms. tarjoiluja, jotka Urheilukeskus ostaa ravintolatoimijalta.

Yritysmyynnin ravintolatoiminta

Tapanilan urheilukeskus myy aktiivisesti palveluitaan erilaisille yritysryhmille, joita käy seminaari‐ ja työhyvinvointipäivien merkeissä keskuksessa yli 8000 henkilöä vuosittain. Pääpaino yritysryhmissä on arkipäivissä, mutta ryhmiä on jonkin verran myös iltaisin ja viikonloppuisin. Näille yritysryhmille ravintoloitsijan
tulisi kyetä tarjoamaan ruuat ja kahvitarjoilut.

Kahvilatoiminta

Nykyinen toimija pyörittää lounasajan ulkopuolella urheilukeskuksen päärakennuksen kahvilaa, jonka aukioloajat noudattavat keskuksen keilahallin aukioloaikoja. Keilahalli on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tällöin tarjolla on kahvia, leivoksia, virvokkeita, olutta jne. Tästä toiminnasta voidaan sopia erikseen, ts. tulevan
yrittäjän on mahdollista ottaa kahvila‐ ja ravintolatoiminta kokonaisuutena tai ainoastaan lounasravintolan ja yritysmyynnin osalta, jolloin keilahallin ilta‐ ja viikonlopputoiminta jää sopimuksen ulkopuolelle.

Sopimusmalli

Haemme itsenäistä yrittäjää, joka ymmärtää ravintolan toiminnan vahvan siteen Tapanilan Urheilukeskuksen toimintaan. Mikäli tehdään sopimus kokonaisuudesta mukaan lukien ilta‐ ja viikonlopputoiminnan, on huomioitava velvoite tuottaa palvelua urheilukeskuksen aukioloaikoina. Mahdollista on sopia myös vain osatoiminnasta.

Yhteydenotot

Mikäli kiinnostuit tai haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä:

Toimitusjohtaja Teemu Heino, puh. 050 585 2011, teemu.heino@tapanilanurheilu.fi

Talous- ja HR-päällikkö Jaanika Kant, puh. 044 0222 164, jaanika.kant@tapanilanurheilu.fi