Ammuntasalin kokeilut

Jousiammunnasta, taljajousiammunnasta, veitsenheitosta ja Eco Aims -kivääriammunnoista järjestetään kaikille avoimia ammuntalajikokeiluja, joihin voi varata yksittäisiä paikkoja.

HINNAT:

  • Aikuiset 20 €/lajikokeilu, tai 40 €/peräkkäiset lajikokeilut
  • Junnut 8-17v. 10 €/lajikokeilu, tai 20 €/peräkkäiset lajikokeilut

Suositusalaikäraja kaikkiin lajikokeiluihin on 8 vuotta. Jousiammuntaan ja Eco Aimsiin alle 12-vuotiaat ja veitsenheittoon alle 18-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Ammuntakokeilut voit ostaa verkkokaupastamme alta linkistä. Juniori-ikäisten (8-17 v.) ammunnoissa käytä verkkokaupassa kampanjakoodia JUNIORI, niin verkkokauppa muuttaa hinnaksi lasten hintaan. ”Varaa paikka toiselle henkilölle” -toiminnolla voit lisätä varaukseen muita henkilöitä.

Kesän ammuntalajikokeilut keskiviikkoina 3.7. ja 10.7. alla olevina kellonaikoina (5.8. alkaen taas maanantaisin)

  • klo 17:00-18:00 Veitsenheitto ja Eco Aims -kivääriammuntakokeilu
  • klo 18:05-19:25 Jousiammuntakokeilu
  • Kokeiluita välillä myös lauantaisin (seuraa nettisivuja)

VARAA PAIKKA KOKEILUUN

 

Jousiammunnan alkeiskurssi

Jousiammunnan alkeiskurssi on neljän kurssikerran kokonaisuus, jossa tutustutaan vaisto-, tähtäin- ja taljajousiammuntaan.

Aikataulu ja seuraava kurssi

Seuraava  jousiammunnan alkeiskurssi alkaa kevät 2024
  • ma 5.8.. klo 19.30. (Seuraavat kerrat 12.8. , 19.8. ja 26.8.)
  • ma 2.9. (seuraavat kerrat 9.9. , 16.9. ja 23.9,)
  • Jos syyskuun kurssit täyttyy hyvissä ajoin, niin lisäämme kursseja tarpeen mukaan
  • Hinnat Aikuinen 89 €, 16-17 v. juniori 49 €

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Juniori-ikäisten (alle 18v) kurssivarauksessa käytä verkkokaupassa kampanjakoodia JUNIORI, niin verkkokauppa muuttaa hinnaksi alaikäisten hinnan. ”Varaa paikka toiselle henkilölle” -toiminnolla voit lisätä varaukseen ensimmäisen tulijan lisäksi muita henkilöitä.

Jousiammunnan lapsi+aikuiskurssi

Lapsen ja aikuisen neljän ammuntakerran yhteiskurssi, jossa molemmat pääsevät oppimaan jousiammuntaa. Tälle kurssille juniori voi tulla myös yksin.

Aikataulu ja seuraava kurssi

Lapsi+aikuinen -kurssi pidetään neljän peräkkäisen torstain kokonaisuutena klo 17:30-19:00. Kurssille voi tulla lapsi (suositusminimi-ikä 8v.) yhdessä täysi-ikäisen kanssa. Kurssilla tulette huomaamaan, että jousiammunta on mitä parhain vaihtoehto koko perheen yhteiseksi harrastukseksi.

Seuraava neljän kerran lapsi+aikuiskurssi

  • ke 4.9. klo 17.30-19. (Seuraavat kerrat 11.9. , 18.9. ja 25.9.)

Juniorit ovat tervetulleita myös yleiselle jousiammunnan kurssille (rullaa vähän ylöspäin). Sen hinta alaikäisille on 49 €.

Voit myös kertoa kiinnostuksesta perhekurssia kohtaan, niin saat tiedon tulevista kursseista: esa.rantanen@tapanilanurheilu.fi

Hinta

Lapsi (8-15v.) + aikuinen 119 €
12-17 -vuotias juniori yksin 49 €

Varatessasi yksinosallistuvalle juniori-ikäiselle (alle 18 v.) tai mikäli haluat varata lisäpaikan toiselle lapselle, käytä verkkokaupassa kampanjakoodia JUNIORIYKSIN, niin verkkokauppa muuttaa hinnan 49 euroon.

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Jousiammunnan jatkokurssikerrat

Jousimmunnan jatkokurssikerroilla uppoudutaan syvemmälle ammunnan tekniikkaan. Jatkokurssikerroille voi osallistua käytyään jo

Hinta ja aikataulu

Osallistuminen toimii kertamaksuilla 15 € / aikuinen ja 7 € / alle 18v.

Jatkokurssikerroille kannattaa ilmoittautua etukäteen.

Jatkokurssikerrat pääasiallisesti tiistaisin klo 17:30-19:00 ja 19:00-20:30. Näihin saattaa tilanteen mukaan tulla muutoksia. (Ilmoittautumalla etukäteen, näet samalla viikottaisen aikataulun). ti 7.5. jatkot vain klo 18-19.30

Jatkokurssiasioissa voit olla yhteydessä ammuntalajien pääkouluttajaan: esa.rantanen@tapanilanurheilu.fi

 

Veitsenheittolauantai

Joka toinen lauantai on veitsenheittolauantai! Iltaisin klo 16:15-17:45 päästään tutustumaan erilaisiin heittoveitsiin ja veitsenheittotekniikoihin Jukka Janssonin johdolla. Veitsenheittolauantaihin varaillaan paikat verkkokaupan kautta, hinnaksi kerralle tulee 10 euroa.

Varaa paikkasi

Ammuntalajikokeilut ryhmille

Ryhmät voivat varata yksityisen ohjatun lajikokeilun omalle porukalleen. Yksityisiin lajikokeiluihin varataan yleensä 1h-2,5h porukan koosta riippuen. Ammuntakokeilussa voidaan syventyä yhteen tai useampaan lajiin ryhmän toiveiden mukaan. Ammuntasaliin mahtuu kerrallaan max 18-20 henkilön ryhmä lajista riippuen.

Kysy tarjous alla olevalla lomakkeella, vastaamme ripeästi!

Jousiammunnan firma/porukkaskaba 2023-2024

Kaikki jousiammunnan varanneet firmat ja yksityisporukat ovat automaattisesti mukana firmaskabassa, joka alkaa syyskuussa 2023 ja kestää toukokuulle 2024. Palkinnoksi voittajajoukkueelle on luvassa päivä johon kuuluu keilausta, eco aims -kivääriammuntaa, veitsenheittoa ja saunomista. Huom. Cateringit eivät kuulu palkintopäivään, mutta ne on tilattavissa lisämaksusta.  Ilmoitamme voittajan 3.6.2024 ja päivitämme alle skaban tilannetta top-3 joukkueiden osalta.