Ammuntasalin kokeilut

Jousiammunnasta, taljajousiammunnasta, veitsenheitosta ja Eco Aims -kivääriammunnoista järjestetään kaikille avoimia ammuntalajikokeiluja, joihin voi varata yksittäisiä paikkoja.

HINNAT:

  • Aikuiset 20 €/lajikokeilu, tai 40 €/peräkkäiset lajikokeilut.
  • Junnut 8-17 v. 10 €/lajikokeilu, tai 20 €/peräkkäiset lajikokeilut.

Suositusalaikäraja 8 vuotta. Jousiammuntaan ja Eco Aimsiin alle 12v. ja veitsenheittoon alle 18v. vanhemman seurassa.

Ammuntakokeilut voit ostaa verkkokaupastamme alta linkistä. Juniori-ikäisten (8-17 v.) ammunnoissa käytä verkkokaupassa kampanjakoodia JUNIORI, niin verkkokauppa muuttaa hinnan lasten hintaan. ”Varaa paikka toiselle henkilölle” -toiminnolla voit lisätä varaukseen muita henkilöitä.

Syksyn 2021 ammuntalajikokeilujen aikataulut

Ammuntalajikokeiluja järjestetään aina maanantai-iltaisin:

  • klo 17-18 Veitsenheitto ja Eco Aims -kivääriammunta
  • klo 18:05-19:30 Jousiammunta
  • ylimääräinen jousiammuntakokeilu la 4.12. klo 14.30-16.00

VARAA PAIKKA KOKEILUUN

Koronatoimet ammuntasalissa:

Edellytämme toistaiseksi yli 12-vuotiailta osallistujilta maskin käyttöä ammuntasalivierailun ajan. Kasvomaskin saat tullessa asiakaspalvelupisteeltä. Hallissa ja sisäänkäynneillä on käsidesiä tarjolla. Ethän saavu urheilukeskuksen tiloihin, jos tunnet mitään oireita sairastumisesta. Minimoithan odotusajan aulatiloissa ennen ja jälkeen aktiviteetin.

Jousiammunnan alkeiskurssi

Jousiammunnan alkeiskurssi on neljän kurssikerran kokonaisuus.

Aikataulu & seuraava kurssi

Seuraavat  jousiammunnan alkeiskurssit alkavat
-ma 29.11., loput kerrat (HUOM!) to 9.12, ma 13.12. ja ma 20.12.

Hinnat

Aikuinen 89 €, 16-17 v. juniori 49 €.

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Juniori-ikäisten (alle 18v) kurssivarauksessa käytä verkkokaupassa kampanjakoodia JUNIORI, niin verkkokauppa muuttaa hinnan alaikäisten hintaan. ”Varaa paikka toiselle henkilölle” -toiminnolla voit lisätä varaukseen ensimmäisen tulijan lisäksi muita henkilöitä.

Jousiammunnan lapsi+aikuiskurssi

Lapsen ja aikuisen neljän ammuntakerran yhteiskurssi, jossa molemmat pääsevät oppimaan jousiammuntaa. Tälle kurssille juniori voi tulla myös yksin.

Aikataulu & seuraava kurssi

Lapsi+aikuinen -kurssi pidetään neljän peräkkäisen tiistain kokonaisuutena klo 17-18:30. Kurssille voi tulla lapsi (suositusminimi-ikä 8v) yhdessä täysi-ikäisen kanssa. Kurssilla tulette huomaamaan, että jousiammunta on mitä parhain vaihtoehto koko perheen yhteiseksi harrastukseksi.

Seuraava neljän kerran lapsi-vanhempikurssi alkaa

  • ke 20.10. klo 17.00-18.30

Juniorit ovat tervetulleita myös yleiselle jousiammunnan kurssille (rullaa vähän ylöspäin). Sen hinta alaikäisille on 49 €.

Voit myös kertoa kiinnostuksesta perhekurssia kohtaan, niin saat tiedon tulevista kursseista: esa.rantanen@tapanilanurheilu.fi

Hinta

Lapsi (8-15v.) + aikuinen 119 €
12-17-vuotias juniori yksin 49 €

Varatessasi yksinosallistuvalle juniori-ikäiselle (alle 18 v.) tai mikäli haluat varata lisäpaikan toiselle lapselle, käytä verkkokaupassa kampanjakoodia JUNIORIYKSIN, niin verkkokauppa muuttaa hinnan 49 euroon.

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Jousiammunnan jatkokerrat

Alkeiskurssin jälkeen jatkokurssikerroilla uppoudutaan syvemmälle ammunnan tekniikkaan. Jatkokurssi toimii kertamaksuilla á 15 €. Jatkokurssikerrat tiistaisin klo 18.30-20.00.

Jatkokurssiasioissa voit olla yhteydessä ammuntalajien pääkouluttajalta: esa.rantanen@tapanilanurheilu.fi

Koronatoimet ammuntasalissa:

Osallistujamäärä jatkokertoihin on rajattu 9 henkilöön turvavälien turvaamiseksi. Ammuntasalissa kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät maskia toistaiseksi.

Veitsenheittoillat maailmanmestarin opastuksella

Veitsenheittoiltoja isännöi No spin -veitsenheiton maailmanmestari Joel Holopainen. Veitsenheittoilta järjestetään joka toinen keskiviikko, parittomilla viikoilla klo 18.30-20:00 Päärakennuksen ammuntasalissa (sisäänkäynti B1). Iltaan ovat tervetulleita kaikki yli 8-vuotiaat.

Hinta 10 € / kerta. Paikan voi ostaa myös verkkokaupastamme. ”Varaa kurssi lapselle” -toiminnolla voit lisätä varaukseen ensimmäisen tulijan lisäksi muita henkilöitä, myös aikuisia.

Lisätietoja illoista saat ammuntasalin pääkouluttajalta: esa.rantanen@tapanilanurheilu.fi

VARAA PAIKKA VEITSENHEITTOILTAAN

Kysy lisää ammuntalajeista

Lisätietoa ammuntalajeista
Haluan lisätietoja
reCAPTCHA