Täyden palvelun virkistyspäivät Pohjois-Helsingissä!

Vieraanamme käy vuosittain satoja yritysryhmiä viettämässä tyky-, virkistys- ja seminaaripäiviä. Olemme harjaantuneet pitämään huolen eri-ikäisistä ja -kuntoisista ryhmistä, isoista ja pienistä! Valikoimassamme on yli 50 ohjattua palvelua ja lisäksi hyvinvointiluentoja ja työyhteisövalmennusta!

Ohjatut lajit, kokoustilat, saunatilat ja ruokailut – kaikki saman katon alta!

Meiltä saat ripeästi ja kätevästi yhdestä paikasta kaiken tarvittavan virkistyspäivään. Voit pyytää tarjouksen sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tai sähköpostilla: myyntipalvelu@tapanilanurheilu.fi. Olet tietenkin tervetullut paikan päälle tutustumaan toimintaamme!

Tästä alta löydät kaikki lajimme ja palvelumme listattuna otsikoittain.

Valikoimasta löytyy kevyitä, ei-liikunnallisia lajeja, vauhtia porukalla, rentoja jumppia, sykettä nostavia treenejä, kamppailulajeja, tanssitunteja, taidetta ja musiikkia, kehoa ja mieltä virkistäviä lajeja sekä omaehtoista tekemistä. Lisäksi tältä sivulta löydät myös kokous- ja saunatilamme.

Kiinnostaako yritysryhmäänne viikoittaiset lajikokeilut eri aktiviteettien parissa?

Voit valita teille sopivan pituisen jakson, jonka aikana yrityksenne tulee esimerkiksi kerran viikossa liikkumaan teitä kiinnostavan aktiviteetin pariin. Eri viikoille aktiviteeteiksi voidaan valita erilaisia vaihtoehtoja, jolloin jokaiselle löytyy varmasti mieleistä tekemistä. Kysy rohkeasti lisää!

Tai hyppää suoraan tarjouspyyntöön

Asiakaskokemukset

Rakennusliike Lapti Oy

”Meillä oli useita lajeja ja porukkamme ohjaaminen tapahtui hienosti. Tuli tunne, että meistä pidetään hyvää huolta.”

-Päivi Itkonen, Lapti Oy

Vantaan työllisyyspalvelut

”Oli oikein ihana, rentouttava ja virkistävä päivä, paljon kiitoksia.”

-Jaana Mäkinen, Vantaan työllisyyspalvelut
OTA YHTEYTTÄ