LASTEN JA NUORTEN SYNTTÄRIT

Tapanilan Urheilukeskus on loistava vaihtoehto lasten ja nuorten juhlien järjestämiseen. Hauskaa puuhailua ja yhdessä oloa ja maukkaita herkkuja!

Tutustu lajivalikoimaamme ja kerro meille millaisen tilaisuuden haluaisit järjestää, niin teemme sinulle ehdotuksen: myyntipalvelu@tapanilanurheilu.fi. Voit myös varata synttärit lomakkeella, jonka löydät hieman alempaa tältä sivulta. Esitetyt hinnat ovat voimassa arkisin ja lauantaisin, joten pyydäthän tarjouksen erikseen sunnuntaille ja pyhäpäiville. Synttärit järjestetään Tapanilan Urheilukeskuksessa osoitteessa Erätie 3, Helsinki.

Kaikkiin synttäreihin on helposti yhdistettävissä myös synttäriherkuttelut, jotka järjestetään urheilukeskuksen tiloissa toimivassa ravintola Welldone Mosassa. Tarkemmat synttärimenut ja tilauslomakkeen löydät täältä.


Kiipeilysynttärit

1,5h / max 10 hlö / 190 €

Sisältää oman kiipeilyhallin, oman kiipeilyohjaajan ja koko porukalle kaikki kiipeilyyn tarvittavat välineet. Teiltä tarvitaan iloista mieltä ja liikuntaan sopivat vaatteet – meidän ammattitaitoiset ohjaajamme hoitavat lopun! Lisähenkilöt +10 €/hlö (max 20 henkilöä)

Keilasynttärit

1h / 20 € keilarata (max 4 hlö)

Juhlijoiden kestosuosikki on keilahallimme, jossa ilo kiteytyy kiljahduksiksi. Keilaaminen on hauskaa erityisesti porukassa. Etuhinta on tarkoitettu 4-16-vuotiaiden syntymäpäiviä varten ja sisältää keilakengät. Hohtokeilauksen aikaan synttärit 34 €/rata (pe-la) tai 25 €/rata (su). Yhdellä radalla voi keilata max 4 hlö, mutta ratoja voi varata useamman.

Kuplafutissynttärit

1h / max 20 hlö / 299 €

Kuplafutis, kuplafudis, kuplajalkapallo, bubble soccer, zorb soccer, superfutis, kontaktifutis – kuplajalkapallolla on monta nimeä. Kuplafutiksessa kyse on futiksesta minimaalisin säännöin – erona vain, että tässä lajissa saa taklata! Kuplafutis sopii yli 140 cm pitkille ja synttärien hinta sisältää tila- ja välinevuokran sekä ohjaajan. Vilkaise video kupliksesta täältä!

Jousiammunta- synttärit

1,5h / max 10 hlö / 190 €

Koululaisryhmien liikuntapäivien ehdoton kestosuosikki on jousiammunta, joka soveltuu yli 9-vuotiaille loistavasti myös synttäriohjelmaksi. Puolitoistatuntisen session hintaan sisältyy tila- ja välinevuokra sekä ohjaaja. Lisähenkilöt +10 €/hlö (max 15 henkilöä)

Temppuratasynttärit

1h / max 20 / 150 €

Parkettilattiaisessa liikuntasali 4:ssä on runsaasti apuvälineitä, joiden avulla alle kouluikäiset juhlijat voivat rakentaa temppu- ja seikkailuratoja. Tämä on peuhunurkka vailla vertaa! Hinta sisältää liikuntasalin ja apuvälineiden käytön sekä ohjaajan. Tilaa ei voi vuokrata ilman urheilukeskuksen ohjaajaa.

Soittopajasynttärit

1,5h / max 12 hlö / 299 €

Soittopajassa lapset pääsevät tutustumaan eri soittimiin ja kokemaan yhdessä soittamisen riemun. Tämän jälkeen luvassa on laulamista, leikkimistä ja tanssimista. Synttärit sopivat 3-7-vuotiaille lapsille ja sisältävät tila- ja välinevuokran sekä ohjaajan. Yhdessä musisointi on parasta ohjelmaa lasten synttäreille ja elämyksenä ainutlaatuinen!

Säbäsynttärit

1h / max 20 hlö / 150 €

Urheilukeskuksen salibandykentät toivottavat energiset juhlijat sokerinpolttotalkoisiin. Synttäreihin sisältyy kenttävuokra sekä mailat ja pallot. Säbäpeleihin on saatavilla myös ohjaaja mukaan, jätä yhteydenottopyyntö tarkempia hintatietoja varten!

Karatesynttärit

1h / max 20 / 190-250 €

Tällä tunnilla pääset kokemaan ohikiitävän hetken karatekidin elämää! Karatesynttärit on tarkoitettu 5-16-vuotiaille. Hinta max 14 hlö 190 € tai max 20 hlö 250 € sisältäen tila- ja välinevuokran sekä ohjaajan.

Akryylimaalaus- synttärit

1,5-2h / max 20 / 570-650 €

Onnen värit -akryylimaalaus on hauska hetki luovuuden ja leikkisyyden äärellä. Tutustumme akryylimaaleihin ja keskitymme siihen, kuinka ilmaista asioita, jotka tekevät meidät onnelliseksi. Kurssi sopii kaikille 5-vuotiaasta ylöspäin, hinta max 10 hlö 570 € tai max 20 hlö 650 € sisätäen tila- ja välinevuokran sekä ohjaajan. Maalaukseen soveltuvat vaatteet tai oma essu mukaan!

Jousitaistelu- synttärit

1h / max 20 hlö / 299 €

Joukkuelaji, jossa tavoitteena on osua vastustajan pelaajiin pehmokärkisillä nuolilla. Jousitaistelu sopii synttäriaktiviteetiksi 11-vuotiaista ylöspäin. Hinta sisältää tila- ja varustevuokran sekä ohjaajan. Vilkaise video jousitaistelusta täältä!

Eco Aims ja veitsenheitto- synttärit

1h / max 20 hlö / 299 €

Eco Aims on meluton, luoditon ja laseriton kameratekniikkaan perustuva laji. Hauska tapa kokeilla kuinka oma tähtäinsilmä toimiikaan! Veitsenheitto on haastava tarkkuuslaji, ja koska heittoveitset eivät ole kovinkaan teräviä, niitä voidaan heittää niin kahvasta kuin terästäkin useilla eri tyyleillä. Nämä synttärit sopivat yli 15-vuotiaille ja sisältävät tila- ja varustevuokran sekä ohjaajan.

Varaa synttärit

Olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä ja vahvistamme varauksen.

 

Lastensynttärien varauslomake
Minkä synttäriaktiviteetin haluaisit varata
Toivottu aloitusaika

Synttäritarjoilut

Kaikissa urheilukeskuksen tiloissa tarjoiluista vastaa keilahallin yhteydessä toimiva ravintola Welldone Mosa, joten urheilukeskuksen tiloihin ei valitettavasti voi tuoda omia synttäriherkkuja. Ravintola Welldone Mosalla on useampi lasten ja nuorten juhliin räätälöity menu jotka löydät alta. Koko ryhmälle tilaillaan sama menuvalinta ja erityisruokavaliot otetaan huomioon. Tarjoilut katetaan ravintolan tiloihin, ravintola on auki keilahallin aukioloaikojen mukaisesti. Voit varata tarjoilut suoraan ravintolasta alla olevalla lomakkeella. Tarjoilut maksetaan ravintolaan (päärakennus, ovi B1) tapahtumapäivänä.

NAPOSTELUMENU 10 € / hlö (L, G)

  • Sipsikimara ja 2 dippiä
  • Karkkikulho
  • Pillimehut

Ei minimitilausmäärää. Tilattava viimeistään 2 vuorokautta ennen vierailupäivää.

JÄTSKIMENU 12 € / hlö (L)

  • Jäätelökulho & 2 kastiketta (kulhollinen jäätelöpalloja, 3 eri makua)
  • Sipsikimara ja 2 dippiä
  • Pillimehu

Ei minimitilausmäärää. Tilattava viimeistään 2 vuorokautta ennen vierailupäivää.

HERKKUMENU 15 € / hlö

  • Ranskikset ja nakit (L, G)
  • Jäätelökulho & 2 kastiketta (kulhollinen jäätelöpalloja, 3 eri makua) (L)
  • Keksilajitelma (3 / osallistuja)
  • Pillimehut

Minimitilausmäärä 8 henkilöä. Tilattava viimeistään 7 vuorokautta ennen vierailupäivää.

Tee ravintolalle tilaus synttäritarjoiluista tällä lomakkeella.

 

Huomioithan, että synttäriaktiviteetin varaus tulee olla vahvistettuna ennen tarjoilujen tilaamista.

 

Synttärivaraus ravintolaan
Jos varaat syntymäpäiväjuhlia alle kahden päivän varoajalla, ole yhteydessä meihin puhelimitse.
Oletko varannut synttäriaktiviteetin?
Minkä aktiviteetin olet varannut?
Synttäritarjoilut järjestätään lähtökohtaisesti aktiviteetin jälkeen.
Minkä menun haluaisitte?
Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa tai lomakkeen täytön yhteydessä mikäli tilaus tehdään alle 7 vrk varoajalla.

Peruutusehdot

Ohjatut aktiviteetit sekä synttäritarjoilut on mahdollista peruuttaa veloituksetta viimeistään 10 päivää ennen tapahtumaa. Peruutukset tulee tehdä siihen toimipisteeseen josta synttärit on varattu. Tarjoilut on peruttava erikseen ravintolaan.

Kiipeilysynttärit
Helsingin Kiipeilykeskus: info@kiipeilykeskus.com, puh 050 5542 218

Keilasynttärit
MosaBowling: info@mosabowling.fi, puh 09 350 70724

Jousiammunta-, kuplafutis-, jousitaistelu-, temppurata-, akryylimaalaus-, soittopaja-, säbä-, eco aims ja veitsenheittosynttärit
Tapanilan Urheilukeskus: myyntipalvelu@tapanilanurheilu.fi

Synttäritarjoilut
Ravintola Welldone Mosa: katariina.lahikainen@atv-marketing.fi

 

Tarkat tilausvahvistuksen ehdot löydät osoitteesta https://tapanilanurheilu.fi/tilausvahvistuksen-ehdot/