MOSAGYM-KUNTOSALIN TREENAAJAMÄÄRÄÄ RAJOITETAAN MAANANTAISTA 30.11. ALKAEN. KÄYNTI EDELLYTTÄÄ VOIMASSAOLEVAA VARAUSTA.

Korona-ajasta johtuen rajoitamme salin kävijämäärän maksimissaan 20 henkilöön kerrallaan. Jokainen käynti edellyttää voimassaolevan aika- tai sarjakortin lisäksi verkkokaupan järjestelmän kautta tehtyä voimassaolevaa varausta. Ovi ja portti aukeavat siis vain voimassaolevan varauksen kellonaikojen sisällä.

Varaus täytyy tehdä asiakkaan omalla asiakastilillä, että kulkukortti toimii oikein. Tähän tarvitaan kuntosalin asiakastiliin kytketty sähköpostiosoite (liittäminen tehdään aina asiakaspalvelupisteellä). Asiakastiedoista voit myös tarkistaa voimassaolevat kortit ja voit halutessasi ostaa niitä verkkokaupan kautta myös lisää.

 

VARAUSAIKA MAX 2H / VUOROKAUSI JA MAX 2 VARAUSTA KERRALLAAN

Voit tehdä minimissään tunnin ja maksimissaan kahden tunnin varauksen. Varaukset alkavat tasatunnein. Huomaathan, että sinun on poistuttava salilta varausaikasi loppuessa. Sinulla voi olla maksimissaan 2 tuntia voimassaolevia varauksia per vuorokausi.

Sinulla saa olla maksimissaan kaksi tulevaa varausta, eli voit varata kaksi seuraavaa käyntiäsi ja ensimmäisen käytyäsi voit varata yhden lisää.

 

VARAA KUNTOSALIVUORO

 

OHJEET VARAUKSEN TEKEMISEEN

Varauksia ei voi tehdä puhelimitse, vaan pääset tekemään varaukset kätevästi omalla asiakastililläsi.

Kirjaudu sisään varausjärjestelmäämme osoitteessa https://oma.enkora.fi/tapanila/reservations2/reservations/53/-/35/-.

Varaa tunneista itsellesi sopivat ajat. Huomaathan, että rajoitusten mukaan yhdelle tunnille ei mahdu yli 20 osallistujaa.

 

Lue lisää: https://tapanilanurheilu.fi/uutiset

MOSAGYM

Tapanilan Urheilukeskuksen MosaGym-kuntosali on avainkortilla käytössäsi joka päivä omaehtoiseen saliharjoitteluun. Meillä ei ole liittymis- tai klubimaksuja, joten maksat vain treeniajasta! Kerta- ja kausikortteja sekä kulkukortin voit ostaa kuntosaliohjaajan ja verkkokaupan lisäksi urheilukeskuksen muista asiakaspalvelupisteistä.

Verkkokauppaan

Verkkokaupan kautta voit myös tarkistaa korttisi voimassaolon tai sarjakortin jäljelläolevat kerrat. Jos et pääse kirjautumaan tilillesi esimerkiksi siitä syystä, että asiakastiliisi ei ole liitetty oikeaa sähköpostiosoitetta, voit hoitaa asian asiakaspalvelupisteillä.

MosaGymin treeniajat:

 • Ma-su klo 5-22
 • 24/7 vuosikortilla pääset sisälle saliin vuorokauden ympäri
 • Avainkortilla voit tulla kuntosalille viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa. Muistathan, että avainkortti on henkilökohtainen!

MosaGymin asiakaspalvelupiste avoinna:

 • Ma 10-15, ke-to 14-19
 • Parillinen vko pe 10-15, parittomalla la 10-15
 • Muina aikoina salikortin voit ostaa kiipeilykeskuksen ja keilahallin asiakaspalvelupisteiltä sekä lisäaikaa salikorttiisi verkkokaupasta

Yhteystiedot

puh. 09 350 70751
sähköposti: kuntosali@tapanilanurheilu.fi

Hinnasto 2019-2020

 • Kokopäivä / Arkipäivä (ma-pe 5-16)
 • Kertamaksu 10 € / 10 €
 • 10 krt * 70 € / 60 €
 • 1 kk 60 € / 42 €
 • 3 kk 148 € / 105 €
 • 6 kk 240 € / 175 €
 • 12 kk ** 318 € (oikeuttaa treeneihin ma-su 4-16)
 • 12 kk ** 390 € (oikeuttaa treeneihin 24/7) / 245 €

Kokopäiväkortista -10%: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet ja hoitovapaalla olevat.
Etuuden saat esittämällä todistuksen.
*) 10 krt kortti on voimassa neljä (4) kuukautta kortin ostopäivästä.
**) Vuosikortin voi maksaa kahdessa erässä, maksueräkulu 5 €/ erä.
Hinnat sis. alv 10 %.

Maksuvälineiksi käyvät myös:

 • Smartumin Liikunta- ja Kulttuurisetelit
 • VIRIKEseteli – ja Edenred-kortti
 • RJ-Kuntosetelin TYKY-kuntoseteli
 • Sporttipassi
 • Eazybreak

Verkkokauppaan

Valmennuspalvelut

MosaGymin valmennuspalveluista vastaa Prehealth, joka tarjoaa ammattitaitoista liikunta-, ravinto- sekä pienryhmävalmennusta Tapanilan urheilukeskuksessa. Valmennukset räätälöidään aina Sinun tarpeisiin ja tavoitteisiin sopiviksi. Voit myös harjoitella kaverisi tai puolisosi kanssa, jolloin harjoittelu on tuplasti hauskempaa. Olipa tavoitteesi millainen hyvänsä, niin valmennusten lähtökohtana on aina terveys, hyvinvointi ja hyvä olo!

Miksi kaikilla meillä tulisi olla henkilökohtainen valmentaja?

 • Henkilökohtaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin räätälöity palvelu
 • Harjoittelu on tuloksellista ja kannustavaa
 • Selkeät ja helposti noudatettavat ohjeet harjoitteluun ja ravitsemukseen
 • Monipuolisia ohjelmia päivitetään edistymisesi mukaan
 • Turvalliset ja tehokkaan harjoitustekniikat
 • Riittävän palautumisen varmistaminen

Prehealth tarjoaa Sinulle maksuttoman konsultaation valmentajan kanssa. Konsultaatiossa käydään läpi tilanteesi sekä se, kuinka valmentaja voisi auttaa sinua.  Prehealthin valmentajista Mosa Gymillä toimivat Veeti Väliahdet ja Noora Löfgren. Voit varata konsultaation suoraan heiltä sähköpostitse noora@prehealth.fi tai veeti@prehealth.fi

Yksilövalmennusten hinnasto:

 • 10 tapaamista 1060€
 • 20 tapaamista 2000€
 • 30 tapaamista 2890€
 • 50 tapaamista 4670€

Kaikkiin valmennuskokonaisuuksiin kuuluu alkukartoitus, tavoitteiden asettaminen, liikunta- ja ravinto-ohjelmat sekä niiden päivitykset. Hintoihin sisältyy 24% ALV. Hintoihin ei sisälly kuntosalimaksu. Osamaksumahdollisuus.

Tutustu Prehealthiin >

Mikä on sinun tavoitteesi?

MosaGymillä saat apua tavoitteidesi saavuttamiseen Prehealthin ammattitaitoisilta valmentajilta!

Henkilökohtaisessa valmennuksessa voit harjoitella myös kaverisi tai puolisosi kanssa, jolloin harjoittelu on tuplasti hauskempaa!

Painonpudotus ja kiinteytys

Lihasmassan ja voiman lisääminen

Parempi suorituskyky

Oman lajin oheisharjoittelu

Lisää energiaa ja hyvinvointia

Kehonhuolto

Kehonkoostumusmittaus


Ohjaamassa ja valmentamassa

Ritu

Kuntosaliohjaaja, MosaGym

Ritu on MosaGymin aurinkoinen kuntosaliohjaaja, joka pitää huolen niin salista kuin asiakkaistakin!

Kuntosaliohjaajan työtä on taustalla jo 25 vuotta ja lajitaustaa voimanostosta 20 vuoden edestä.

”Kohtaan asiakkaan yksilönä ja huomioin kokonaisuuden hyvinvoinnissa. Ohjaajana olen kannustava ja haluan antaa asiakkailleni harjoittelun ja treenaamisen ilon. Positiivisella asenteella onnistut varmasti!”

Veeti

Prehealth-valmentaja

Valmennuksen piiriini kuuluu eritoten lihamassan ja voimatasojen nostatusta hakevat nuoret harrastajat ja urheilijat. Ohjaan lähtökohtaisesti ketä tahansa mutta toivon vankkaa sitoutumista tavoitetta kohtaan.

Ohjaan ja valmennan aloittelijoita, aktiivisestiharrastajia ja tavoitteellisempiakin urheilijoita. Kilpaurheilutaustaa minulta löytyy kreikkalais-roomalaisesta painimuodosta klassiseen kehonrakennukseen ja voimailuun. Olen hyvin analyyttinen ja tarkka valmentaja.

Noora

Prehealth-valmentaja

Olen elämäntapamuuttuja, joten tiedän sen tunteen kun ne kompastinkivet tuntuvat liian suurilta! Kannustan juuri sinut löytämään sen oman palosi liikunnassa!

Valmennan aloittelijoista kilpaurheilijoihin. Lajitaustaa löytyy itseltä jalkapallosta, joukkuevoimistelusta ja golfista! Valmentajana pyrin löytämään uusia innovatiivisia väyliä löytää se sinun oma juttusi! Hyvinvoinnin ei tarvitse olla pakkopullaa, vaan sen voi tehdä hymyillen!

Kuntosaliasiakkaiden edut urheilukeskuksessa

Ilmainen MyRide-kokeilu:
Kausikortin omistaville ilmainen sisäpyöräilykerta virtuaaliohjaajan vetämässä MyRide-sessiossa. Lisätietoa ja lataukset kuntosalilla ja keilahallin infopisteessä. Yksi veloitukseton kokeilukerta/ henkilö.

Ilmainen kiipeilykerta:
Kuntosalin kausikorttilaisille yksi veloitukseton kiipeilykokeilu Helsingin Kiipeilykeskuksen itsevarmistavilla laitteilla (hinta norm. 20 €).

Keilausta!
Kuntosalin asiakkaille järjestetään yhteisiä keilauskertoja ja muuta mukavaa pari kertaa vuodessa.

Tapanilan Katsastus
Tapanilan Katsastusasemalla auton katsastus + mittaukset etuhintaan 50 € mosagymiläisille. Pyydä flyeri asiakaspalvelupisteiltä.