2020 ON TAPANILAN URHEILUTALOSÄÄTIÖN 60-VUOTISJUHLAVUOSI

Tapanilan Urheilukeskus ja Tapanilan Erä ovat vaikuttaneet 60 vuoden ajan tapanilalaisten perheiden elämään jo monessa sukupolvessa. Tiedätkö mistä kaikki alkoi?

 

Urheiluseura Tapanilan Erä r.y. päätti 1953 Helsingin olympialaisten innoittamana ryhtyä rakentamaan omaa taloa harjoitustiloikseen. Keräysvaroille ja talkootöille perustettu hanke joutui kuitenkin vaikeuksiin. Talon pelastamiseksi ja seuran rahavaikeuksien ratkaisemiseksi 3.3.1960 perustettiin Tapanilan Urheilutalosäätiö. Sen jälkeen Urheiluseura Erä keskittyi seuratoimintaan ja ohjattuun liikuntaan ja säätiö liikuntapuitteista huolehtimiseen. Tällä hetkellä säätiö hallinnoi Tapanilan Urheilukeskuksen tilojen lisäksi myös Helsingin Mailapelikeskuksen tiloja, ja toimii työnantajana lähes 40 työntekijälle.

 

Lue alta juhlavuotemme tapahtumista ja tarjouksista!

 

Milloin teidän perheen harrastaminen urheilukeskuksessa alkoi?

60-vuotisjuhlavuoden käynnistyessä haluaisimme kuulla tarinoita asiakkailta ja kyläläisiltä, joiden perheiden elämään urheilukeskus on kuulunut jo useamman sukupolven ajan!

Oletko kuullut tarinoita Erätalon rakennuksen alkuvaiheista, tai onko kenties teidän perheen isoäiti toiminut keilaradoilla keilatyttönä ennen kuin ratakoneet alkoivat hoitamaan keilojen nostamisen? Mitä kaikkia lajeja teidän perheen sukupolvet ovat meillä harrastaneet? Palasitko lasten harrastusten myötä takaisin lapsuuden harrastuspaikalle? Kerro meille!

Onko sinulla meille tarina? Lähetä se meille!

Juhlistamme 60-vuotista taivaltamme pitkin vuotta

Täytätkö sinäkin 60?

Tule juhlistamaan pyöreitä uuden lajin pariin. Urheilukeskus tarjoaa kaikille tänä vuonna 60 vuotta täyttäville asiakkailleen mahdollisuuden uuden lajin kokeiluun maksuttomasti. Valittavana on Urheilukeskuksen lajivalikoiman kirkkaimmat kärjet: Jousiammunta, veitsenheitto ja Eco Aims -kivääriammunta, seinäkiipeily jopa 16-metrisillä sisäseinillämme, pool- tai snookerpelit, keilailu perinteisenä tai hohtona, tietenkin kuntosaliakaan unohtamatta. Mukana tietenkin lisäksi Mailapelikeskuksen lajimme, eli tennis, sulkapallo, pingis, simulaattori-golf ja squash.

Ilmianna itsesi asiakaspalvelupisteellemme, niin kerromme lisää!

 

Kuukausittaiset tempaukset

Jokaisen kuukauden tempauksen tiedot julkaistaan aina kuukauden alkaessa tällä sivulla.

Helmikuu

Helmikuussa bongaillaan Urheilukeskuksen aktiviteetteja. Etsi 60 eri liikunta- tai harrastemuotoa ja lajia kaikenikäisille harrastajille, perheille ja ryhmille urheilukeskuksen tiloissa. Kilpailu on päättynyt, kiitos osallistumisesta. Oikein vastanneille on lähetetty liput sähköpostiin.

Maaliskuu

Maaliskuussa keilataan! Heittämällä juhlanumeron 60 yhden sarjan tulokseksi saat asiakaspalvelustamme lähtiessäsi yllätyspalkinnon. Kisa jatkuu keilahallissa koko maaliskuun ajan. Lue lisää täällä!

Huhtikuu

Kiipeilykauden alkaessa huhtikuussa siirtyy myös haasteet sen mukaisiksi. Kiipeilykeskuksen El Cap -haaste tuo mukanaan todellisen kestävyyshaasteen. Tavoitteena kiivetä 900 metriä yhdessä päivässä. Itsevarmistavien laitteiden 15 kiivettävän metrin matkalla 900 metriä kääntyykin sopivasti 60 reittiin! Tosisuorittajille on luvassa myös tosipalkinnot!

Toukokuu

Toukokuussa vuorossa on ammuntasalin haaste. Haastetta pääset suorittamaan maanantai-iltojen avoimissa kokeiluissa!

Kesä

Kesä-elokuussa Urheilukeskus rauhoittuu tempausten osalta kesälomille. Kiipeilykeskuksen, kuntosalin ja snookerin kokeilut 60-vuotiaille saatavilla aukioloaikojen puitteissa koko kesän. Kesä- ja elokuussa pääsee myös keilailemaan ja pelaamaan poolia.

Syyskuu

Syyskuussa kerromme asiakkaidemme tarinoita. Onko sinulla meille tarina, miten olemme vaikuttaneet teidän perheen elämään? Kuulisimme sen mielellämme! Kerro meille!

Lokakuu

Lokakuussa käynnistetään jälleen sisäkiipeilykausi. Tavoitteena jälleen kiivetä 60 reittiä, mutta tällä kertaa reittien on oltava eri reittejä. Aikaa haasteen suorittamiseen on nyt koko kuukausi.

Marraskuu

Marraskuussa siirrytään tempausten osalta Puistolaan eli vuorossa on mailapelihaaste!

Joulukuu

Joulukuussa vuorossa on kuntosalin 60-teemainen haaste.

Lähetä tarinasi meille!

Tarinoita Urheilukeskuksesta
Saako niemeäsi käyttää mahdollisissa julkaisuissa? *
reCAPTCHA