2020 ON TAPANILAN URHEILUTALOSÄÄTIÖN 60-VUOTISJUHLAVUOSI

Tapanilan Urheilukeskus ja Tapanilan Erä ovat vaikuttaneet 60 vuoden ajan tapanilalaisten perheiden elämään jo monessa sukupolvessa. Tiedätkö mistä kaikki alkoi?

 

Urheiluseura Tapanilan Erä r.y. päätti 1953 Helsingin olympialaisten innoittamana ryhtyä rakentamaan omaa taloa harjoitustiloikseen. Keräysvaroille ja talkootöille perustettu hanke joutui kuitenkin vaikeuksiin. Talon pelastamiseksi ja seuran rahavaikeuksien ratkaisemiseksi 3.3.1960 perustettiin Tapanilan Urheilutalosäätiö. Sen jälkeen Urheiluseura Erä keskittyi seuratoimintaan ja ohjattuun liikuntaan ja säätiö liikuntapuitteista huolehtimiseen. Tällä hetkellä säätiö hallinnoi Tapanilan Urheilukeskuksen tilojen lisäksi myös Helsingin Mailapelikeskuksen tiloja, ja toimii työnantajana lähes 40 työntekijälle.

 

Lue alta juhlavuotemme tapahtumista ja tarjouksista!

 

Milloin teidän perheen harrastaminen urheilukeskuksessa alkoi?

60-vuotisjuhlavuoden käynnistyessä haluaisimme kuulla tarinoita asiakkailta ja kyläläisiltä, joiden perheiden elämään urheilukeskus on kuulunut jo useamman sukupolven ajan!

Oletko kuullut tarinoita Erätalon rakennuksen alkuvaiheista, tai onko kenties teidän perheen isoäiti toiminut keilaradoilla keilatyttönä ennen kuin ratakoneet alkoivat hoitamaan keilojen nostamisen? Mitä kaikkia lajeja teidän perheen sukupolvet ovat meillä harrastaneet? Palasitko lasten harrastusten myötä takaisin lapsuuden harrastuspaikalle? Kerro meille!

Onko sinulla meille tarina? Lähetä se meille!

Juhlistamme 60-vuotista taivaltamme pitkin vuotta

Täytätkö sinäkin 60?

Tule juhlistamaan pyöreitä uuden lajin pariin. Urheilukeskus tarjoaa kaikille tänä vuonna 60 vuotta täyttäville asiakkailleen mahdollisuuden uuden lajin kokeiluun maksuttomasti. Valittavana on Urheilukeskuksen lajivalikoiman kirkkaimmat kärjet: Jousiammunta, veitsenheitto ja Eco Aims -kivääriammunta, seinäkiipeily jopa 16-metrisillä sisäseinillämme, pool- tai snookerpelit, keilailu perinteisenä tai hohtona, tietenkin kuntosaliakaan unohtamatta. Mukana tietenkin lisäksi Mailapelikeskuksen lajimme, eli tennis, sulkapallo, pingis, simulaattori-golf ja squash.

Ilmianna itsesi asiakaspalvelupisteellemme, niin kerromme lisää!

 

Kuukausittaiset tempaukset

Syyskuu

Syyskuussa käynnistyy kiipeilyhaaste! Tavoitteena kiivetä 60 reittiä ja reittien on oltava eri reittejä. Aikaa haasteen suorittamiseen on koko kuukausi.

Lokakuu

Lokakuussa keilataan! Heittämällä juhlanumeron 60 yhden sarjan tulokseksi saat asiakaspalvelustamme lähtiessäsi yllätyspalkinnon. Kisa jatkuu keilahallissa koko lokakuun ajan. Lue lisää täällä!

Lokakuussa vuorossa on myös ammuntasalin haaste! Jousiammunta suoritetaan kolmen nuolen sarjoissa, tehtävänä on ampua kokeilun aikana kolme tasan 20 pisteen sarjaa, jos tämä onnistuu palkinnoksi onkin valittavissa kiipeilyn tai keilailuun. Jos saat nämä kolme 20-pisteistä sarjaa peräkkäisiin sarjoihin, palkintona on jousiammuntakurssi. Haastetta pääset suorittamaan maanantai-iltojen avoimissa kokeiluissa!

Mailapelikeskuksen haaste jatkuu loka-marraskuun ajan ja tavoite on saada 60 toiston palloralli neljässä eri lajissa. Lajeina ovat pingis, sulkapallo, squash ja tennis. Pallon pitää ”elää” niin kauan että yhteensä on saatu 60 lyöntiä, ilman että pallo ”kuolee” välissä. Haasteeseen ilmoittaudutaan kassalle. Vuorot varataan itsenäisesti sopivaan aikaan. Jos haasteen tavoite toteutuu, niin siitä ilmoitetaan kassalle. Palkintona tavoitteeseen päässeet saavat 1 pallo/sulka -tuubin/pari sekä yhden ilmaisen vuoron valitsemastaan lajista mihin aikaan tahansa. Vuoro tulee lunastaa vuoden loppuun mennessä.

Marraskuu

Marraskuussa siirrytään tempausten osalta Puistolaan eli vuorossa on mailapelihaaste!

Tapanilassa Helsingin Kiipeilykeskuksen juhlavuoden juhlinta viedään uudelle levelille: El Cap -haaste tuo mukanaan todellisen kestävyyshaasteen! Tavoitteena kiivetä 900 metriä yhdessä päivässä. Itsevarmistavien laitteiden 15 kiivettävän metrin matkalla 900 metriä kääntyykin sopivasti 60 reittiin!

Joulukuu

Joulukuussa vuorossa on kuntosalihaaste! 60-osaisessa haastetehtävässä riittääkin tekemistä pitkin kuukautta ja pikkujoulukilot saavat kyytiä jo joulukuun puolella!

Tarkistele MosaGymin haastelappusta

Lähetä tarinasi meille!

Tarinoita Urheilukeskuksesta
Saako niemeäsi käyttää mahdollisissa julkaisuissa? *
reCAPTCHA