Kuntosali avaa ovensa vuosikorttilaisille tiistaina 14.4. klo 12.

MosaGym haluaa tarjota vuosikorttilaisille mahdollisuuden harrastaa kuntosaliharjoittelua oman eettisen päätöksensä mukaisesti. Hallitus on antanut vain suosituksen pitää salit kiinni, ja tästä johtuen pääkaupunkiseudun kuntosaleja on runsaasti auki. Koemme, että emme halua asettaa omia asiakkaitamme tässä eriarvoiseen asemaan muihin kuntosaleihin nähden, joten tarjoamme vuosikorttilaisille mahdollisuuden käyttää salia niin halutessaan.

Kuntosali aukeaa erityisehdoin

Kuntosali on avoinna vuosikorttilaisille normaaleiden pääsyoikeuksien mukaisesti, poislukien 70-vuotiaat asiakkaat, joiden tapauksessa toimimme hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Kuten normaalistikin kuntosaliharjoittelun kanssa, mutta nyt enemmän kuin koskaan: Jos tunnet olosi vähänkään flunssaiseksi, jää kotiin, ja kuntosalilaitteita käyttäessä jokainen käyttäjä puhdistaa käyttämänsä kuntosalilaitteen käytön jälkeen. Suosittelemme suojahanskojen käyttöä ja niitä löydät salista sisäänkäynniltä ja myös käsidesiä löydät portilta. Kuntosalin siivousta ja laitteiden desinfointia on myös tehostettu.

Suihkujen käyttö on estetty ja pukuhuoneet ovat käytössä vain varusteiden vaihtoa varten. WC-tilat on käytössä. Vältä läheistä kontaktia muihin salilla harjoitteleviin ja pidä turvaetäisyys muihin vähintään kaksi metriä.

Huomioithan, että olemme poikkeustilanteessa, joten ylimääräinen hengailu ja kokoontuminen tiloissamme on kielletty. Haluamme tällä mahdollistaa yksityisen treenaamisen, joten kunnioitetaan siis jokaisen omaa tilaa. Kuulumisten vaihto treenikaverin kanssa sujuu näin kevään korvalla mukavimmin varmasti muutenkin lämmittely- tai jäähdyttelylenkillä vaikkapa Tapulikaupungin pururadalla tai Tapanilan kauniilla puutaloalueella. Keskitytään salilla nyt siis vain omaan treenaamiseen.

Kunhan koronavirus saadaan selätettyä, niin järjestetään sitten koko asiakaskunnalle taas jotain mukavaa yhteistä tekemistä!

Tervetuloa salille!