Ulpu Jarva tanssittaa Urheilukeskusen Mosatilassa!

Tanssikoulu Ulpu on erikoistunut seura- eli lavatanssin ja tanssiliikunnan opettamiseen.

Lavatanssien suosio on viime vuosina jälleen noussut ja genren ovat löytäneet myös nuoret harrastajat. Tanssia on tutkittu paljon ja sen on todettu olevan yksi parhaista liikuntamuodoista ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjänä. Se kasvattaa fyysistä kuntoa, parantaa muistia, kehittää motoriikkaa ja tasapainoa sekä tuo henkistä mielihyvää niin musiikin kuin kosketuksenkin kautta. Miksi siis et tanssisi?

Nyt on oiva mahdollisuus lähteä verestämään vanhoja taitoja tai sukeltaa uutena tanssijana mukaan pitkien perinteiden maailmaan. 2000-luvun lavatanssit tarjoavat jokaiselle jotain: Vaihtoaskelta varovaisille, hikistä humppaa himourheilijoille, tulista ja taitavaa tangoa taitureille.

Kurssit järjestetään Tapanilan Urheilukeskuksen Mosatilassa päärakennuksessa. Sali löytyy heti pääsisäänkäynnin (ovi B1) vierestä.

Ilmoittautuminen kursseille suoraan Ulpulta, katso lisää: ulpujarva.fi

Ota riski, rakastu tanssiin!

Tanssinopettaja Ulpu Jarva

Ulpu Jarva on tanssinopetuksen ammattilainen. Hän on koulutukseltaan tanssinopettaja AMK, ammatillinen opettaja AMO sekä tanssinopettaja STOL.

Ulpu on toiminut tanssinopettajana jo useamman vuoden, mutta nyt toiminta käynnistyy oman nimen alla. Aiemmin Ulpun on voinut tavata Espoon työväenopiston tanssikursseilla, vierailevana opettajana eri tanssiseuroissa, tanssikilpailujen tuomaristossa, tanssinohjaajien kouluttajana sekä Suomen tanssinopettajien liiton seuratanssijaoksen jäsenenä.

Ulpun vahvuudet tanssinopettajana ovat vahva pedagoginen osaaminen ja lempeä läsnäolo. Tunneille on mukava tulla ja siellä on helppo olla. Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on ja kaikki saavat oppia omaan tahtiinsa. Tunneilla on rento ilmapiiri ja hymy herkässä.

Lue lisää tanssikoulu Ulpusta osoitteessa ulpujarva.fi

Kysy lisää kursseista: https://ulpujarva.fi/yhteystiedot/