Tammikuussa Tapanila herää tanssimaan!

Tanssikoulu Ulpu aloittaa toimintansa tammikuussa 2020 Tapanilan Urheilukeskuksella! Tanssikoulu on erikoistunut seura- eli lavatanssin ja tanssiliikunnan opettamiseen.

Lavatanssien suosio on viime vuosina jälleen noussut ja genren ovat löytäneet myös nuoret harrastajat. Tanssia on tutkittu paljon ja sen on todettu olevan yksi parhaista liikuntamuodoista ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjänä. Se kasvattaa fyysistä kuntoa, parantaa muistia, kehittää motoriikkaa ja tasapainoa sekä tuo henkistä mielihyvää niin musiikin kuin kosketuksenkin kautta. Miksi siis et tanssisi?

Nyt on oiva mahdollisuus lähteä verestämään vanhoja taitoja tai sukeltaa uutena tanssijana mukaan pitkien perinteiden maailmaan. 2000-luvun lavatanssit tarjoavat jokaiselle jotain: Vaihtoaskelta varovaisille, hikistä humppaa himourheilijoille, tulista ja taitavaa tangoa taitureille.

Kurssit alkavat 13.1.2020. Maanantaisin tarjolla on seuratanssia ja keskiviikkoisin tanssiliikuntaa.

Kurssit järjestetään Tapanilan Urheilukeskuksen Mosatilassa päärakennuksessa. Sali löytyy heti pääsisäänkäynnin (ovi B1) vierestä.

Ilmoittautuminen kursseille sähköpostitse: info@ulpujarva.fi. Kerro viestissäsi mille kurssille olet tulossa.

Ota riski, rakastu tanssiin!

Seuratanssit

Kurssit järjestetään maanantaisin 13.1. – 4.5.2020. Yhteensä 15 kurssikertaa. Hiihtolomalla (17.2.) ja pääsiäisenä (13.4.) ei ole tunteja. Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa.

Alkeet klo 18.00-19.15.

Alkeissa ei tarvitse osata mitään muuta kuin kävellä paikalle. Voit siis tulla täysin pystymetsästä ilman mitään käsitystä mistään. Sen verran on tietysti hyvä tietää, että kuka on ja missä asuu, että löytää takaisin kotiinkin.

Alkeisjatko klo 19.30-20.45.

Alkeisjatkoon tultaessa olisi syytä hallita jo vähän omaa nimeä enemmän: Pitäisi tietää muutamien tanssien perusrytmin lisäksi perusaskeleet ja pari kuviotakin.

Tanssilajit:

Molemmilla kurssitasoilla lajit ovat samat: foksi, fusku, tango, bugg, hidas valssi, chacha. Voit siis halutessasi osallistua molemmille tasoille.

Kurssin hinta 135 €/henkilö

Lasku toimitetaan ensisijaisesti sähköpostilla. Mikäli haluat laskun kotiosoitteeseen, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä ja liitä mukaan postiosoitteesi. Kausimaksun voi tarvittaessa maksaa kahdessa erässä. Esitä tämä pyyntö ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli haluat käydä kahdella viikkotunnilla, saat toisen tunnin -25% alennuksella. Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10% hinnoista. Alennusoikeus on todistettava.

Kalvaako epäilys? Jos tämä ei olekaan sinun juttusi? Jos kaikki onkin kerrassaan kamalaa? Ilmoittaudu silloin koodilla ”startti”. Tällöin sitoudut viiteen ensimmäiseen kurssikertaan 50 € hintaan. Tämän jälkeen voit lopettaa kurssin siihen tai maksaa erotuksen jäljellä olevasta kurssimaksusta ja jatkaa loppuun saakka.

Tanssiliikunta

Kurssit järjestetään keskiviikkoisin 15.1. – 29.4.2020. Yhteensä 15 kurssikertaa. Hiihtolomalla (19.2.) ei ole tunteja.

Lavis-lavatanssijumppa 1 ja kevyet venyttelyt klo 18.00-19.15

Lavis-tunnilla meno on hauskaa ja hikistä! Et tarvitse mitään ennakko-osaamista, pelkkä innostunut mieli riittää. Tällä tunnilla tanssitaan yksin ja kurssi sopii kaikille, sillä jokainen saa tanssia omalla tyylillään ja tehollaan. Tunnin päätteeksi rauhoitutaan venytellen. Tunnilla pidetään syke matalalla ja askellukset erityisen helppoina, jotta ihan jokainen pysyy mukana ja saa onnistumisen kokemuksia.

Lavis-lavatanssijumppa 2 ja kevyet venyttelyt klo 19.30-20.45

Lavis-tunnilla meno on hauskaa ja hikistä! Et tarvitse mitään ennakko-osaamista, pelkkä innostunut mieli riittää. Tällä tunnilla tanssitaan yksin ja kurssi sopii kaikille, sillä jokainen saa tanssia omalla tyylillään ja tehollaan. Tunnin päätteeksi rauhoitutaan venytellen. Tunnilla sykettä pyritään nostamaan hieman enemmän, mutta tälläkin tunnilla harjoituksen tehoa on täysin mahdollista säädellä itse oman osaamisen ja kunnon mukaan.

Tanssi koko ilta?

Voit halutessasi ilmoittautua molemmille kursseille. Tunnilla saat ohjeet, kuinka voit säädellä itse harjoituksen tehoa ja voit ottaa ensimmäisen tunnin lämmittelynä ja säätää nupit kaakkoon jälkimmäisellä! Saat toisen tunnin -25% alennuksella.

Kurssin hinta 135 €/henkilö

Lasku toimitetaan ensisijaisesti sähköpostilla. Mikäli haluat laskun kotiosoitteeseen, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä ja liitä mukaan postiosoitteesi. Kausimaksun voi tarvittaessa maksaa kahdessa erässä. Esitä tämä pyyntö ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli haluat käydä kahdella viikkotunnilla, saat toisen tunnin -25% alennuksella. Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10% hinnoista. Alennusoikeus on todistettava.

Kalvaako epäilys? Jos tämä ei olekaan sinun juttusi? Jos kaikki onkin kerrassaan kamalaa? Ilmoittaudu silloin koodilla ”startti”. Tällöin sitoudut viiteen ensimmäiseen kurssikertaan 50 euron hintaan. Tämän jälkeen voit lopettaa kurssin siihen tai maksaa erotuksen jäljellä olevasta kurssimaksusta ja jatkaa loppuun saakka.

Tanssinopettaja Ulpu Jarva

Ulpu Jarva on tanssinopetuksen ammattilainen. Hän on koulutukseltaan tanssinopettaja AMK, ammatillinen opettaja AMO sekä tanssinopettaja STOL.

Ulpu on toiminut tanssinopettajana jo useamman vuoden, mutta nyt toiminta käynnistyy oman nimen alla. Aiemmin Ulpun on voinut tavata Espoon työväenopiston tanssikursseilla, vierailevana opettajana eri tanssiseuroissa, tanssikilpailujen tuomaristossa, tanssinohjaajien kouluttajana sekä Suomen tanssinopettajien liiton seuratanssijaoksen jäsenenä.

Ulpun vahvuudet tanssinopettajana ovat vahva pedagoginen osaaminen ja lempeä läsnäolo. Tunneille on mukava tulla ja siellä on helppo olla. Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on ja kaikki saavat oppia omaan tahtiinsa. Tunneilla on rento ilmapiiri ja hymy herkässä.

Lue lisää tanssikoulu Ulpusta osoitteessa ulpujarva.fi

Kysy lisää kursseista: https://ulpujarva.fi/yhteystiedot/