Noin 4000 m² uutta harjoitustilaa Koillis-Helsingissä!

Tapulikaupungin Liikuntakeskus avataan elo-syyskuussa 2021

Tapulikaupunkiin valmistuu uusi noin 4000 m²:n harjoitteluhalli, joka palvelee satoja liikunnan harrastajia, mm. palloilulajien, voimistelun ja cheerleadingin parista.

Liikuntakeskus rakentuu Tapulikaupungin liikuntapuiston yhteyteen. Ympäristö pururatoineen täydentää upeasti monipuolisen harjoittelun mahdollisuuksia liikuntakeskuksessa harjoitteleville liikkujille.

Kolme erillistä tilaa

Halliin rakentuu kolme erillistä liikuntatilaa: kolmen kanveesin voimistelusali, monitoimikenttä sekä salibandykenttä. Kaikki tilat ovat muunneltavissa monenlaiseen käyttön. Lisätiedot tiloista löydät tilaesittelystä rullaamalla alaspäin.

Tilasuunnitelmaan voit tutustua rullaamalla hieman alaspäin. Lajikattausta ja fasiliteetteja suunnitellaan parhaillaan, ja tarkempia tietoja voit kysyä allaolevalla lomakkeella.

Aikataulu

Rakentaminen on käynnissä ja hallin on tarkoitus valmistua elokuussa 2021 ja vuorot saadaan käyntiin syyskuussa 2021. Tervetuloa mukaan!

Hankkeen tekijät

Tapulikaupungin Liikuntakeskuksen taustalla ovat yhteistyössä Tapanilan Urheilutalosäätiö ja Heilala Capital Oy. Hankkeen rakennuskumppanina toimii rakennusyhtiö Lehto Group Oyj.

Opetusministeriö ja Helsingin kaupunki ovat tukeneet hanketta ja mahdollistaneet sen toteutumisen.

Tapanilan Urheilutalosäätiö hallinnoi 1,5 hehtaarin verran liikuntatilaa Tapanilassa ja Puistolassa. Tapulikaupungin tilat tulevat hienosti täydentämään kokonaisuutta. Uudet tilat tarjoavat vuokralaisillemme monipuolisemmat harjoittelumahdollisuudet sekä myös tilaa järjestää turnauksia ja näytöksiä entistä joustavammin. Uudet tilat tuovat myös Koillis-Helsinkiin uusia lajeja lähiasukkaiden liikuntamahdollisuuksiin.

Sijainti

Saapuminen & käyntiosoite

Pysäköinti ja autolla saapuminen tapahtuu Tapulikaupungin liikuntapuiston yhteyteen osoitteeseen Parmaajantie 3.

Etsitkö liikuntatilaa?

Kerro toiveistasi tilojen ja aikataulujen suhteen, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Etsitkö liikuntatilaa