Tilausvahvistuksen ehdot

Asiakkaalle tehdään jo tarjousvaiheessa tila- ja palveluvarauksia, jotka täsmennetään tarkennetuiksi tarjouksiksi. Kun virkistyspäivän sisältö on ehdotusten pohjalta tiivistynyt valmiiksi lähetetään asiakkaalle sähköpostilla tilausvahvistus. Se toimii vierailun runkona ja yhteisenä käsikirjoituksena niin asiakkaalle kuin palvelujen tarjoajallekin.

Asiakkaan tulee tarkistaa tilausvahvistus huolella niin sisällön, aikataulujen kuin hintojenkin osalta. Asiakkaan tulee vahvistaa tai ehdottaa korjattavaksi tilausvahvistuksen sisällön oikeellisuus palvelujen takaamiseksi.

Tilausvahvistus sisältää palvelujen kuvaamisen ja tilausehtojen lisäksi myös kaikkien asiakkaalle varattujen palvelujen lopulliset hinnat, joihin asiakas sitoutuu. Lasku lähetetään asiakkaalle tapahtuman jälkeen.

Helsingin kaupungin Bosti-ostotilauslomakkeeseen toimittajatiedoiksi merkitään ”Tapanilan Urheilutalosäätiö, Hiidenkiventie 21, 00730 Helsinki, Y-tunnus 0221104-7”.
Huomaathan, että alv-% voi olla 10, 14 tai 24 palvelusta riippuen.

Tutustuthan huolella tilausvahvistuksen ehtoihin ja vakuutuksiin. Päivänne järjestelyihin liittyen voitte olla yhteydessä koordinaattori Eetu Kolmoseen tai Ninni Aaltoon (puh. 044 493 6287, 044 493 4567 tai myyntipalvelu@tapanilanurheilu.fi).

Vakuutukset

Tapanilan Urheilukeskuksessa on toiminnanvastuuvakuutus, joka kattaa kurssin ohjaukseen, välineisiin ja tiloihin liittyvät toiminnat. Muista vahingoista vastaa kurssille osallistuja henkilökohtaisesti tai vapaa-ajan vakuutusturvansa kautta.

Tilausehdot ja tilausvahvistuksen peruminen

Tilausvahvistuksessa ilmoitetut palvelut laskutetaan siinä ilmoitetussa muodossa. Tilausvahvistusta varten olemme varanneet teille palveluja, joiden käyttämättä jättämisen ilmoittamatta tai perumisen alle kaksi arkipäivää ennen tapahtuman alkua veloitamme täysimääräisenä.

Tilausvahvistus voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään seitsemän arkipäivää ennen tapahtumaa. Viimeistään kaksi arkipäivää ennen tapahtuman alkua tehdystä peruutuksesta veloitamme varausmaksun, joka on 50 % tilausvahvistuksen mukaisesta summasta.

Lasku palveluista lähetetään asiakkaalle tapahtuman jälkeen. Tarkastamme kuitenkin aina asiakkaidemme luottotiedot, ja tarvittaessa laskutamme tapahtuman hinnan kokonaisuudessaan etukäteen. Kaikkien palvelujemme maksuehto on 14 päivää netto, jonka jälkeen maksamattomien laskujen perintä siirtyy Intrum Justitia Oy:lle.

Ohjatuissa palveluissa on olemassa ohjaajan ennalta arvaamattomaan poissaoloon liittyvä riski (esim. sairaus- ja onnettomuustapaukset). Näistä muutoksista ilmoitamme mahdollisimman pian asiakkaalle ja tarjoamme tilalle mahdollisimman samankaltaisen ohjatun palvelun.

Juomat veloitamme toteutuneen kulutuksen mukaisina kuitenkin siten, että laskutamme aina vähintään puolet tilatusta määrästä.

Erikoisruokavaliot, lukumäärät ja muut cateringiin vaikuttavat tekijät tulee ilmoittaa sitovasti ravintoloitsijalle viimeistään 7 arkipäivää ennen vierailua. Tämän jälkeen tehtävät muutokset lisätään täysimääräisinä tilauksen hintaan. Cateringin perumisessa noudatetaan tilausvahvistuksen yleisiä perumiskäytänteitä.

Veloitamme kadonneista pyyhkeistä á 20 €.