StepUp tuo Tapanilan Urheilukeskukseen heti alusta alkaen mahdollisimman monipuolisen valikoiman eri peruslajeja.

Tanssikoulun taiteellinen johtaja Marco Bjurström kertoo, että StepUp on jo vuosia suunnitellut laajentamista Pohjois-Helsinkiin.

Valikoimassa on sekä street- että show-tanssia, joiden tekninen perusta löytyy hiphopista ja jazz-tanssista. Tarjolla on myös helppoa ja hikistä Easy Latinia sekä viime vuosina kovassa nosteessa ollutta commercialia, jossa liikutaan musavideomaailmassa päivän hittien tahtiin.

”On ollut erityisen hauskaa huomata, kuinka hyvin myös yli kolmekymppiset oppilaamme ovat ottaneet nämä kaikki lajit omikseen. Tästä syystä myös Tapanilassa eri lajeja on tarjolla 5-vuotiaista lapsista ja nuorista alkaen aina ihan oikeasti aikuisiin, yli 30-vuotiaisiin asiakkaisiin, jotka haluavat päästä mukaan nauttimaan tanssin ilosta ja riemusta”, Marco kertoo.

Miksi juuri Tapanilaan?

”Tapanilan Urheilukeskuksen vaikutuspiiri on laaja ja joukossa on myös paljon lapsiperheitä, joten on mahtavaa päästä palvelemaan tämän alueen asukkaita lähietäisyydeltä. Urheilukeskuksen lajivalikoima on jo nyt poikkeuksellisen monipuolinen ja onkin hienoa päästä täydentämään sitä omalla osaamisellamme. Nyt kun tilaisuus aloittaa tunnit Tapanilassa tarjoutui, tartuimme siihen innolla. Koemme myös, että jaamme Urheilukeskuksen arvot iloisesta ja monipuolisesta treenaamisesta. Sloganimme ”Rakkaudesta tanssiin, esiintymiseen ja hyvään oloon” sopii tänne mainiosti!”, Marco kertoo.

Toki toiminnan laajentaminen jännittää aikana jona kysymyksiä tuntuu olevan enemmän kuin vastauksia, mutta korona ei pysäyttänyt suunnitelmia.

”Uskomme vahvasti siihen, että tarjoamillamme palveluilla on nyt erityisen paljon merkitystä ihmisten jaksamiselle arjessa. Liikunnan tuoma ilo ja erityisesti tanssin positiiviset vaikutukset kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ovat olleet viime aikoina pinnalla, joten on mahtavaa olla mukana välittämässä tätä viestiä eteenpäin”, Marco sanoo.

StepUp panostaa huippuopettajiin!

Tapanilan opettajina toimivat Melisa Cetin, Marissa Vahevaara, Samuli Eloranta ja Aurora Ylinen. Tunnit järjestetään uudessa tanssisalissa, joka valmistui Erätaloon kesän aikana.

Lue lisää Tapanilan tunneista: www.stepupschool.fi/stepupin-tunteja-syksylla-myos-tapanilan-urheilukeskuksessa/