Hiihtolomarieha

On aika kruunata lomaviikko Tapanilan Urheilukeskuksen Hiihtolomariehassa.

Hiihtolomariehassa tarjolla urheilullisia aktiviteetteja, viihdettä koko perheelle ja herkullisia ruokakojuja. Oman elämänsä Robin Hoodit voivat suunnata jousiammuntaan, kun taas kaikista pienimmille tarjoamme Filmiklubissa suosikkielokuvan Frozen 2. Keilahallissa aikaa kannattaa viettää vaikka koko perheen voimin ja hohtovalot välkkyvätkin iltapäivästä alkaen. Varsinaista valoloistetta kaipaaville tarjoamme kiehtovan valoshow Stïrian, joka kruunaa Tapanilan pimenevän illan. Kirsikkana kakun päällä DJ Laiska-Jaakko viihdyttää hohtokeilaajia klo 22 asti keilahallissa.

Päivää ei tarvitse tyhjin mahoin viettää, sillä kattaukseen kuuluu Dogs & Delin burgerit, hot dogit ja amerikkalaiset grilliherkut, Fish Street Foodin maistuvat kala-annokset ja Ravintola Julian kylmät juomat ja suussa sulavat leivonnaiset.

Varaa jousiammunta

Varaa hohtokeilaus

Lauantai 25.2.

  • Klo 11:30-13:00 Jousiammuntakokeilu ammuntasalissa
  • Klo 15:00-20:00 Hohtokeilaus
  • Klo 16:30-18:30 Filmiklubi & Frozen 2 -elokuva Mosatilassa
  • Klo 19.30-19.45 Valoshow Stïria pääsisäänkäynnin edessä
  • Klo 20:00-22:00 Hohtokeilaus & DJ Laiska-Jaakko

Klo 11:30-21:30 Ravintola Julia

Klo 12:00-20:00 Dogs & Deli ja Fish Street Food, kirjaston sisäänkäynnin edessä

Hinnat:

Jousiammuntakokeilu, 20 € aikuiset, 10 € lapset

Hohtokeilaus 38€/rata sis. kengät

Valoshow, maksuton

Filmiklubi, maksuton

Valoshow Stïria

Sata vuotta sitten 20-luku merkitsi vapautumista ja jazzia. 2020-luvun jazz puolestaan huokuu elektronisia ääniä uudelta vuosituhannelta. Stïria on latinaa ja tarkoittaa jään kiteytymistä puikoiksi. Jääpuikkoina tanssiva hapsuinen hameenhelma tuo mieleen myös menneen vuosisadan charmin. Kesto noin 15 minuuttia.

Filmiklubi  Frozen 2 -elokuva

Lasten suosikkielokuvan jatko-osa: Mukanaan Anna, Kristoff, Olaf ja Sven, Elsa suuntaa vaaralliselle mutta tärkeälle matkalle kohti tuntematonta – lumottuja metsiä ja tummia meriä kauas Arendelista selvittääkseen totuuden menneisyydestä.

DJ Laiska-Jaakko

DJ, tuottaja, vinyyliaddikti ja tapahtumatuottaja, jolla on takana melkein kahden vuosikymmenen kokemus rytmimusiikin pyörittämisestä (mm. dnb, jungle, funk, soul, jazz, downtempo)

Kaikki alkoi 90-luvun lopulla, kun DJ Laiska-Jaakko sekoitteli eri musiikkityylejä ystävänsä kellarissa. Laiska on esiintynyt uransa varrella lukuisissa tapahtumissa ja festivaaleilla, niin Suomessa kuin ulkomailla. Mainittakoon Garage -tapahtumat, Funky Elephant -festivaali, Basson tapahtumat ja monet underground-tyyliset tapahtumat.

Hän on toinen lontoolaiselle Weekend Rush FM:lle tehtävän Artical show:n isäntä, yhdessä Trey/ MC Cyphan kanssa. DJ Laiska-Jaakko on ollut myös mukana Bassoradion Viidakkorumpu / Basso Drum & Bass Show’ssa. Livestriimeissä löydät hänet UnohdusTV -twitch kanavalta.

Musiikkiselektio kattaa laajan skaalan. Vanhoista legendaarisista rytmeistä, uusimpiin ja julkaisemattomiin biiseihin.

Kuva: Reima Kuukka

Kuvassa: DJ Laiska-Jaakko