Uudenvuodenaaton hohtokeilausdisco

Tänä vuonna uusivuosi otetaan vastaan discomusiikin tahdissa. Discomusasoittolista pyörii keilahallissa aina klo 16 asti, jonka jälkeen DJ Laiska-Jaakko ottaa estradin haltuun. Alkuillasta vierailijoille avautuukin poikkeuksellinen mahdollisuus harrastaa hohtokeilausta samalla kun festareitakin kiertänyt ja ulkomailla keikkaillut DJ Laiska-Jaakko pyörittää levyjä taustalla. DJ Laiska-Jaakko soittaa alkuillan aikana niin discon, funkin kuin soulinkin rytmejä ja hän ottaa myös mahdollisuuksien mukaan vierailijoiden biisitoiveita huomioon. Ravintola Julia on koko päivän auki aina klo 19:30 asti ja DJ:n soittama musiikki kuuluu myös ravintolan puolelle.

DJ Laiska-Jaakko keilahallissa, 31.12. klo 16-20

Hohtokeilaus, 31.12. klo 11-16, hinta 30 €/rata (sis. kenkävuokra)

Hohtokeilaus, 31.12. klo 16-20, hinta 34 €/rata (sis. kenkävuokra)

Varaa hohtokeilaus täältä

DJ Laiska-Jaakko

DJ, tuottaja, vinyyliaddikti ja tapahtumatuottaja, jolla on takana melkein kahden vuosikymmenen kokemus rytmimusiikin pyörittämisestä (mm. dnb, jungle, funk, soul, jazz, downtempo)

Kaikki alkoi 90-luvun lopulla, kun DJ Laiska-Jaakko sekoitteli eri musiikkityylejä ystävänsä kellarissa. Laiska on esiintynyt uransa varrella lukuisissa tapahtumissa ja festivaaleilla, niin Suomessa kuin ulkomailla. Mainittakoon Garage -tapahtumat, Funky Elephant -festivaali, Basson tapahtumat ja monet underground-tyyliset tapahtumat.

Hän on toinen, Lontoolaiselle Weekend Rush FM:lle tehtävän Artical show:n isäntä, yhdessä Trey/ MC Cyphan kanssa. DJ Laiska-Jaakko on ollut myös mukana Bassoradion Viidakkorumpu / Basso Drum & Bass Show’ssa. Livestriimeissä löydät hänet UnohdusTV -twitch kanavalta.

Musiikkiselektio kattaa laajan skaalan. Vanhoista legendaarisista rytmeistä, uusimpiin ja julkaisemattomiin biiseihin.

Kuva: Reima Kuukka

Kuvassa: DJ Laiska-Jaakko