TERVETULOA KERÄÄMÄÄN KONKREETTISET TYÖKALUT PYSYVÄÄN ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN!

 

Seminaarissa Ihana iltapäivä kerromme sinulle kuinka pienillä arjen valinnoilla voit saavuttaa tavoitteesi ilman kärsimystä tai elämän rajoitteita. Huippuasiantuntijat antavat konkreettiset työkalut pysyvään muutokseen.

 

Huippuasiantuntijoina seminaarissa ovat Satu Pihlaja ja Noora Löfgren sekä Niina Luotola.

 

Satu on valmentaja, kouluttaja ja psykoterapeutti. Satu on valmentanut yksilöitä, ryhmiä ja organisaatioita itsensä johtamisen teemoista ja tavoitteellisuudesta. Hän tulee kertomaan puheenvuorossaan yleisimmistä kompastuskivistä oman mielen johtamisessa, painonpudottajien ”ehat the hell” -effect, sekä käytännönläheisiä vinkkejä ja esimerkkejä, joiden avulla valjastat mielesi avuksi – sen sijaan, että ajatukset ja tunteet hankaloittavat muutostasi. Sadulta saat vastauksia kysymyksiin: Miksi aloittaminen on vaikeaa? Miten saan muutoksia tehdyksi ilman turhautumisia ja kiirettä? Miten kannustat itseäsi onnistumaan, sen sijaan että uuvutat itsesti turhautumisen tunteella?

Noora on Personal trainer ja elämäntapamuuttuja. Hän kertoo omakohtaisesta elämäntapamuutoksestaan. Noora kertoo mitä elämäntapamuutos vaatii sekä mitä kaikkea upeaa se tuo tullessaan. Nooran oma hurja muutos -65kg, kertoo siitä, että kaikki on mahdollista, jos vain uskot itseesi ja saat tarvittavat työkalut sen toteuttamiseen! Hänen puheenvuorossaan käydään läpi matkaa uuteen elämäntapaan ja mitä muutoksia se vaatii. Muutosprosessi on jatkuvaa tietoista tekemistä sekä valintoja. Nämä asiat tukevat muutoksessa onnistumista. Jokaisen on tehtävä päätös siitä, että tästä eteenpäin minulle paras ja mieluisin tapa elää on näin.

Niina on sertifioitu ravintovalmentaja sekä hyvinvointivalmentaja. Tämän lisäksi Niina on myös Kauppatieteiden Maisteri. Hänellä on useiden vuosien kokemus ihmisläheisestä valmennustyöstä. Niinalle suurimpia motivaatiotekijöitä työssään on tarjota asiakkailleen työkalut paremman elämäntyylin itsenäinseen ylläpitämiseen. Niinan puheenvuorossa opastetaan kuulijoita löytämään merkitsevät asiat dieettien ja esimerkiksi tiettyjen ruoka-aineiden turhaan rajoittamiseen perustuvien vippaskonstien seasta. Tarkoitus on opastaa kuulijoita etsimään käsiinsä tutkittua tietoa sekä sisäistämään ruokavalioiden yksilöllisyys. Sama ruokavalio ei välttämättä sovi kaikille vaan on löydettävä omansa. Puheenvuorossa selkeytetään, miten tapoja muutetaan ilman hampaidenkiristelyä, sekä miten kukin elämäntapamuutosta suunnitteleva pystyy löytämään juuri itselleen sopivamman tyylin syödä.

 

 

Seminaarin hinta on 49 €/ hlö. Hinta sisältää kahvin ja välipalan sekä kupongin kehonkoostumus-mittaukseen, arvo 25 €.

Lue lisää: https://www.prehealth.fi/ihanailtapaiva/

 

 

Ilmoittautuminen viimeistään 20.1.2020 info@prehealth.fi