Koko perheen pikkujoulut

Tervetuloa ottamaan varaslähtö jouluun koko perheen voimin!

Keilahallissa hohtokeilataan joulukoristeluiden keskellä joululaulujen soidessa taustalla. Ravintola Juliassa myynnissä glögiä sekä joulutorttuja.

Lauantaina Tuliryhmä Roihu vie meidät liekehtivällä matkallaan pohjoiseen mytologiaan ja Jamkidsin Joulussa soitetaan, lauletaan ja leikitään jouluisessa tunnelmassa yhdessä lasten kanssa. Lisäksi lauantaille olemme saaneet kunniavieraan suoraan Korvatunturilta. Tule tervehtimään Joulupukkia! Ammuntasalissa luvassa myös jousiammuntakokeilu.

Ja eihän pikkujoulut olisi mitään ilmaan jouluelokuvia ja vieläpä The Grinchiä, jonka tarjoilee jo kuukausittaiseksi perinteeksi muodostunut Urheilukeskuksen Filmiklubi.

Lapsille on pikkujoululahjojen vaihtopöytä, minne voi tuoda oman noin 5-8 € arvoisen lahjan ja ottaa tilalle yllätyspaketin! Lapset voivat tuoda myös itsetehdyn paperisen joulukoristeen koristeseinällemme.

Varaa hohtokeilaus täältä

Varaa paikka jousiammuntakokeiluun

Perjantai 2.12.

  • Klo 17-22 Jouluinen hohtokeilaus
  • Klo 17-22 Pikkujoululahjojen vaihtopöytä

Lauantai 3.12.

  • Klo 12-13:30 Jousiammuntakokeilu
  • Klo 15-22 Jouluinen hohtokeilaus
  • Klo 15-22 Pikkujoululahjojen vaihtopöytä
  • Klo 15-16 Jamkidsin joulu
  • Klo 16-20 Joulupukki paikalla
  • Klo 16:45 Tuliryhmä Roihun tulishow
  • Klo 17:30 Filmiklubissa Grinch -elokuva (7)

Hinnat:

Hohtokeilaus, 32 €/rata sis. kenkävuokra.

Jousiammuntakokeilu, 20 € aikuiset, 10 € lapset.

Jamkidsin joulu, maksuton.

Tuliryhmä Roihun esitys, maksuton.

Filmiklubi, maksuton.

Pikkujoululahjojen vaihtopöytä toimii vaihtoperiaatteella. Tuo mukanasi noin 5-8 euron arvoinen yllätyspaketti ja vaihda se pikkujoululahjojen vaihtopöydässä yllätyslahjaan!

Tuliryhmä Roihu, lauantai 3.12. klo 16:45

Tuliryhmä Roihu tarjoilee liekehtivän matkan pohjoiseen mytologiaan. Kolmen artistin kiehtova tulitanssi alkaa hämärän laskiessa Tapanilan ylle. Kuuletko liekkien kuiskauksen pimenevässä illassa? Esitys huipentuu jouluiseen tonttujen paritanssiin! Esityksen kesto on 15 min ja se tapahtuu ulkona, joten varauduthan säänmukaisella vaatetuksella.

Filmiklubissa The Grinch (7), lauantai 3.12. klo 17:30

Äkäpussi Grinch aikoo varastaa joulun, mutta pienen tytön joulumieli sulattaa hänen sydämensä. Illuminationin ja Universal Picturesin kahdeksas pitkä animaatioelokuva on hauska ja lämminhenkinen tarina joulun hengestä ja sinnikkyydestä, joka pohjautuu Dr. Seussin tunnettuun lastenkirjaan.

Grinch asuu kotiluolassaan seuranaan vain uskollinen koiransa Max. Luola on täpötäynnä erilaisia keksintöjä ja vekottimia, joilla päivittäiset askareet sujuvat mukavasti, eikä omissa oloissaan viihtyvän Grinchin tarvitse poistua kotoaan juuri koskaan, lukuun ottamatta ruokaostoksia.

Joulun aikaan naapurikylän asukkaat häiritsevät Grinchin rauhaa vuosi vuodelta suuremmiksi ja äänekkäämmiksi paisuvilla jouluhössötyksillään. Kun kyläläiset ilmoittavat, että tulevaa joulua juhlitaan kaikkien aikojen suurimmilla seremonioilla, Grinch saa tarpeekseen. Hänellä on vain yksi keino saada rauhaa ja hiljaisuutta: varastaa joulu. Toteuttaakseen suunnitelmansa Grinch päättää esiintyä aattona joulupukkina ja pyydystää jopa vastahakoisen poron rekeään vetämään.