Koko perheen pikkujoulutapahtuma 3.-6.12.2021

Tervetuloa nautiskelemaan joulun lämpimästä tunnelmasta koko perheen voimin! Keilahallissa lapsia ilahduttavat tontut, ja joulutunnelma levittäytyy jousiammuntahalliinkin. Ravintola Juliassa on tarjolla jouluisia leivonnaisia ja glögiä.

Tuliryhmä Polte esittää uuden vauhdikkaan tulisirkus Roihun, jossa tulivälineestä toiseen siirtyvä roihu jää aina hetken poltteeksi taitavien tulitaiteilijoiden hyppysiin.

Jamkidsin joulupajassa soitetaan, lauletaan, leikitään ja lorutellaan mukavassa joulutunnelmassa. Ilmaiseen tapahtumaan voi tulla koko perheen voimin nauttimaan yhdessäolosta ja iloisesta tekemisestä ilman kiirettä ja stressiä.

Lapsille on pikkujoululahjojen vaihtopöytä, minne voi tuoda oman n.5-8€ arvoisen lahjan ja ottaa tilalle yllätyspaketin!

Samalla käynnillä voit tuoda Joulupuu-keräykseen lahjan varattoman perheen lapselle. Keräyspisteemme on päärakennuksen kokoushuone 2:ssa ja keräysaika on 1.-12.12.2021.

Perjantaina klo 17 alkaen ja lauantaina klo 14:30 alkaen tapahtumassa on käytössä koronapassi kaikilla yli 16-vuotiailla. Aloitamme tarkistukset 30 minuuttia aiemmin. Lue lisää koronapassikäytännöistämme rullaamalla alaspäin.

Varaa keilarata tästä

Varaa jousiammunta tästä

Juniori-ikäisten (8-17 v.) ammunnoissa käytä verkkokaupassa kampanjakoodia JUNIORI, niin verkkokauppa muuttaa hinnan lasten hintaan. ”Varaa paikka toiselle henkilölle” -toiminnolla voit lisätä varaukseen muita henkilöitä.

Päätapahtuma lauantaina 4.12.

 • klo 14:30-16 Jousiammuntaa jouluteemalla
 • klo 15-22 hohtokeilausta & tonttuja
 • klo 16-17 Jamkids joulukiertue
 • klo 17 Tuliryhmä Polte
 • klo 15-22 Pikkujoululahjojen vaihtopöytä

Pe 3.12. – ma 6.12. Jouluista hohtokeilausta & pikkujoululahjojen vaihtopöytä

 • pe klo 17-22
 • la klo 15-22
 • su klo 15-18
 • ma klo 15-18

Hinnat:

 • Keilaus 32 €/rata sis. kengät
 • Jousiammunta 10 €/lapsi, 20 € aikuinen
 • Jamkids joulu maksuton
 • Tuliryhmä Poltteen esitys maksuton
 • Pikkujoululahjojen vaihtopöytä toimii vaihtoperiaatteella. Tuo mukanasi noin 5-8 euron arvoinen yllätyspaketti ja vaihda se pikkujoululahjojen vaihtopöydässä yllätyslahjaan!

Tuliryhmä Polte

Koemme huikean tulitaideshown lauantaina 4.12. klo 17 kun tuliryhmä Polte esiintyy Erätalon parkkialueella. Iloinen ja vauhdikas tulisirkus Roihu sopii kaikenikäisille! Tulivälineestä toiseen siirtyvä roihu jää aina hetken poltteeksi taitavien tulitaiteilijoiden hyppysiin. Luvassa on mukaansatempaavaa menoa kun numeroina nähdään jongleerausta ja välinemanipulaatiota tulisessa tunnelmassa. Esityksen kesto noin 10 min.

Tulishow’n voi tulla katsomaan ilman koronapassin tarkistusta. Esitys on myös osa Tapanilan elävää adventtikalenteria.

Kuva: Ahti Kannisto

La 4.12. klo 16 Jamkidsin joulu

Jamkidsin jouluissa soitetaan, lauletaan, leikitään ja lorutellaan mukavassa joulutunnelmassa. Ilmaiseen tapahtumaan voi tulla koko perheen voimin nauttimaan yhdessäolosta ja iloisesta tekemisestä ilman kiirettä ja stressiä.

Tapahtuma järjestetään Mosatilassa (päärakennus ovi B1).

Pyydämme huomioimaan, että aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti tarkistamme tapahtumaan osallistuvilta yli 16-vuotiailta koronatodistukset saapuessa.

Koronapassi on käytössä joulutapahtumaan kuuluvissa sisätiloissa perjantaina klo 17 alkaen ja lauantaina klo 14:30 alkaen

Koronarajoituksista johtuen ravintolan ja keilahallin tiloissa on käytössä koronapassien tarkistus kaikilla yli 16-vuotiailla. Kiristyneet rajoitukset eivät koske ravintoloita ja tapahtumia, joissa on käytössä koronapassi. Pahoittelemme asiasta johtuvaa harmia ja pyydämme ymmärrystä, että toimenpiteellä turvaamme pikkujoulunvieton mahdollisuutta, asiakasturvallisuutta, aukioloamme ja liiketoimintamme jatkuvuutta.

Kannattaa siis varata hieman ylimääräistä aikaa tullessa koronapassien tarkistusta varten.

Koronapassi tarkistetaan THL:n hyväksymällä lukijasovelluksella. Sovelluksesta vastaa THL ja se ei kerää eikä tallenna tietoja. Koronapassi käy sekä mobiiliversiona että paperisena tulosteena. Koronapassin saat ladattua osoitteesta www.kanta.fi

Tuliryhmä Poltteen esitystä voi tulla seuraamaan ilman koronapassia. Suosittelemme voimakkaasti kasvomaskin käyttöä koko tapahtuman ajan. Jousiammuntahallissa on kasvomaskivaatimus kaikilla yli 14-vuotiailla, koska siellä turvavälit eivät täyty.