MosaGym-kuntosali aukeaa kaikille aika- ja sarjakorttilaisille rajoitetusti alkaen torstaina 30.4. klo 10. Käynti edellyttää voimassaolevaa varausta.

Korona-ajasta johtuen rajoitamme hallituksen kokoontumisia koskevan ohjeistuksen mukaisesti salin kävijämäärän maksimissaan 10 henkilöön kerrallaan. Jokainen käynti edellyttää voimassaolevan aika- tai sarjakortin lisäksi verkkokaupan järjestelmän kautta tehtyä voimassaolevaa varausta. Ovi ja portti aukeavat siis vain voimassaolevan varauksen kellonaikojen sisällä.

Varaus täytyy tehdä asiakkaan omalla asiakastilillä, että kulkukortti toimii oikein. Tähän tarvitaan kuntosalin asiakastiliin kytketty sähköpostiosoite (liittäminen tehdään aina asiakaspalvelupisteellä). Asiakastiedoista voit myös tarkistaa voimassaolevat kortit ja voit halutessasi ostaa niitä verkkokaupan kautta myös lisää.

 

Varausaika max 2h / vuorokausi ja max 2 varausta kerrallaan

Voit tehdä minimissään tunnin ja maksimissaan kahden tunnin varauksen. Varaukset alkavat tasatunnein. Huomaathan, että sinun on poistuttava salilta varausaikasi loppuessa. Sinulla voi olla maksimissaan 2 tuntia voimassaolevia varauksia per vuorokausi.

Sinulla voi olla maksimissaan kaksi tulevaa varausta, eli voit nyt varata kaksi seuraavaa käyntiäsi ja ensimmäisen käytyäsi voit varata yhden lisää.

 

Ohjeet varauksen tekemiseen

Varauksia ei voi tehdä puhelimitse, vaan pääset tekemään varaukset kätevästi omalla asiakastililläsi.

Kirjaudu sisään varausjärjestelmäämme osoitteessa https://oma.enkora.fi/tapanila/reservations2/reservations/53/-/35/-.

Varaa tunneista itsellesi sopivat ajat. Huomaathan, että rajoitusten mukaan yhdelle tunnille ei mahdu yli 10 osallistujaa.

 

Ongelmia kirjautumisen kanssa?

Jos et pääse kirjautumaan tilillesi esimerkiksi siitä syystä, että asiakastiliisi ei ole liitetty toimivaa sähköpostiosoitetta, voit hoitaa asian Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteellä (Mosahalli, ovi C1) sen aukioloaikoina:

Vappuviikonlopun aukioloajat:

 • To 30.4. klo 9-16
 • Pe 1.5. – Su 3.5. suljettu

Ma 4.5. alkaen

 • ma-pe klo 9-21
 • la klo 10-18

Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteen puhelinnumero: 050 554 2218

 

Korvaukset sulkuajasta

MosaGymin aika- ja sarjakortteihin on lisätty käyttöaikaa sulkuajan verran automaattisesti. Voit tarkistaa oman korttisi tilanteen kirjautumalla asiakastietoihisi verkkokaupan kautta.

 

Erityistoimenpiteet turvallisen vierailun varmistamiseksi

 • On ehdottoman tärkeää, että jokainen kävijä noudattaa omaa varausaikaansa ja poistuu salin tiloista varausaikansa päättyessä.
 • Vältä läheistä kontaktia muihin salilla harjoitteleviin ja pidä turvaetäisyys muihin vähintään kaksi metriä. Suunnittele treenisi siis joustavasti ja anna muille tilaa.
 • Kuntosalin siivousta ja laitteiden desinfointia on myös tehostettu.
 • Sarjakortin tai kuntosaliaikaa voit ostaa lisää myös kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Maksutapoina nyt poikkeuksellisesti käytössä vain korttimaksut ja liikuntaraha. Kertalippuja ei myydä ennen kuin koronarajoitukset poistuvat.
 • Kuten normaalistikin kuntosaliharjoittelun kanssa, mutta nyt enemmän kuin koskaan: Jos tunnet olosi vähänkään flunssaiseksi, jää kotiin. Jos olet tuntenut oloasi vähänkään kipeäksi, pysy kotona vielä muutama päivä.
 • Kuntosalilaitteita käyttäessä jokainen käyttäjä puhdistaa käyttämänsä kuntosalilaitteen käytön jälkeen.
 • Suosittelemme suojahanskojen käyttöä ja niitä löydät salista sisäänkäynniltä ja myös käsidesiä löydät portilta.
 • Suihkujen käyttö on estetty ja pukuhuoneet ovat käytössä vain varusteiden vaihtoa varten. WC-tilat on käytössä.
 • Kuten yleisiin koronaohjeisiin muutenkin kuuluu, pese käsiäsi perusteellisesti ja usein, äläkä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän ja puhdista laite sen jälkeen erityisen huolellisesti.
 • Huomioithan, että olemme poikkeustilanteessa, joten ylimääräinen hengailu ja kokoontuminen tiloissamme on kielletty. Haluamme näillä järjestelyillä mahdollistaa yksityisen treenaamisen, joten kunnioitetaan siis jokaisen omaa tilaa. Kuulumisten vaihto treenikaverin kanssa sujuu näin kevään korvalla mukavimmin varmasti muutenkin lämmittely- tai jäähdyttelylenkillä vaikkapa Tapulikaupungin pururadalla tai Tapanilan kauniilla puutaloalueella. Keskitytään salilla nyt siis vain omaan treenaamiseen.