MOSAGYM-KUNTOSALIN TREENAAJAMÄÄRÄÄ RAJOITETAAN MAANANTAISTA 30.11. ALKAEN. KÄYNTI EDELLYTTÄÄ VOIMASSAOLEVAA VARAUSTA.

Korona-ajasta johtuen rajoitamme salin kävijämäärän maksimissaan 20 henkilöön kerrallaan. Jokainen käynti edellyttää voimassaolevan aika- tai sarjakortin lisäksi verkkokaupan järjestelmän kautta tehtyä voimassaolevaa varausta. Ovi ja portti aukeavat siis vain voimassaolevan varauksen kellonaikojen sisällä.

Varaus täytyy tehdä asiakkaan omalla asiakastilillä, että kulkukortti toimii oikein. Tähän tarvitaan kuntosalin asiakastiliin kytketty sähköpostiosoite (liittäminen tehdään aina asiakaspalvelupisteellä). Asiakastiedoista voit myös tarkistaa voimassaolevat kortit ja voit halutessasi ostaa niitä verkkokaupan kautta myös lisää.

 

VARAUSAIKA MAX 2H / VUOROKAUSI JA MAX 2 VARAUSTA KERRALLAAN

Voit tehdä minimissään tunnin ja maksimissaan kahden tunnin varauksen. Varaukset alkavat tasatunnein. Huomaathan, että sinun on poistuttava salilta varausaikasi loppuessa. Sinulla voi olla maksimissaan 2 tuntia voimassaolevia varauksia per vuorokausi.

Sinulla saa olla maksimissaan kaksi tulevaa varausta (2+2 h), eli voit varata kaksi seuraavaa käyntiäsi ja ensimmäisen käytyäsi voit varata yhden lisää.

Varaukset alkavat tasatunnein, joten pääset portista sisään varauksesi alkaessa. Jos varauksesi alkaa klo 16, pääset sisään klo 16. Päärakennuksen aukioloaikoina, miesten pukuhuoneeseen voi mennä keilahallin sisäänkäynnin suunnasta jo aiemmin, mutta pyydämme minimoimaan pukuhuoneissa vietetyn ajan turvavälien ylläpitämiseksi.

Salilta on myös poistuttava varauksen loppuessa, ettei seuraavan tunnin henkilömäärärajaus ylity.

 

OHJEET VARAUKSEN TEKEMISEEN

Varauksia ei voi tehdä puhelimitse, vaan pääset tekemään varaukset kätevästi omalla asiakastililläsi.

Kirjaudu sisään varausjärjestelmäämme osoitteessa https://oma.enkora.fi/tapanila/reservations2/reservations/53/-/35/-.

Varaa tunneista itsellesi sopivat ajat. Huomaathan, että rajoitusten mukaan yhdelle tunnille ei mahdu yli 20 osallistujaa.

VUORON PERUUTUS

Salivuoron voit peruuttaa omilla tunnuksillasi vielä 4 tuntia ennen varauksen alkua. Peruthan turhat varaukset ajoissa, koska ne vievät aina paikan joltakin toiselta.

VÄÄRINKÄYTÖKSET

Vuorojen varausta ja käyttöä seurataan, että kaikki pääsisivät treenaamaan mahdollisimman hyvin itselleen sopivina aikoina. Tästä syystä peruthan turhat varaukset ja varaat maksimissaan vain 2+2 tuntia tulevia treeniaikoja. Huomatusta väärinkäytöksestä salikortti laitetaan viikoksi (7 vuorokautta) jäähylle. Jäähyaikaa ei hyvitetä eikä salikortin aikaa pidennetä siitä hyvästä. Portista ohi kulkeminen on MosaGymin asiakasehtojen rikkomista ja siitä kortti jäädytetään pysyvästi.

ONGELMIA KIRJAUTUMISEN KANSSA?

Jos sisäänkirjautuessa et näe voimassa olevia kuntosalikortteja, se voi johtua esimerkiksi siitä syystä, että asiakastiliisi ei ole liitetty toimivaa sähköpostiosoitetta. Voit hoitaa asian Urheilukeskuksen asiakaspalvelupisteellä (päärakennus, ovi B1) tai Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteellä (Mosahalli, ovi C1) niiden aukioloaikoina.

 

ERITYISTOIMENPITEET TURVALLISEN VIERAILUN VARMISTAMISEKSI

  • On ehdottoman tärkeää, että jokainen kävijä noudattaa omaa varausaikaansa ja poistuu salin tiloista varausaikansa päättyessä.
  • Vältä läheistä kontaktia muihin salilla harjoitteleviin ja pidä turvaetäisyys muihin vähintään kaksi metriä. Suunnittele treenisi siis joustavasti ja anna muille tilaa.
  • Kuntosalin siivousta ja laitteiden desinfointia on tehostettu.
  • Sarjakortin tai kuntosaliaikaa voit ostaa lisää myös kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Maksutapoina nyt poikkeuksellisesti käytössä vain korttimaksut ja liikuntaraha. Kertalippuja ei myydä ennen kuin koronarajoitukset poistuvat.
  • Kuten normaalistikin kuntosaliharjoittelun kanssa, mutta nyt enemmän kuin koskaan: Jos tunnet olosi vähänkään flunssaiseksi, jää kotiin. Jos olet tuntenut oloasi vähänkään kipeäksi, pysy kotona vielä muutama päivä.
  • Kuntosalilaitteita käyttäessä jokainen käyttäjä puhdistaa käyttämänsä kuntosalilaitteen käytön jälkeen.
  • Kehotamme vahvasti kasvomaskin ja käsidesin käyttöön.
  • Pukuhuoneet ovat käytössä vain varusteiden vaihtoa varten, yleiset saunat eivät ole käytössä, mutta suihkuun pääsee.
  • Kuten yleisiin koronaohjeisiin muutenkin kuuluu, pese käsiäsi perusteellisesti ja usein, äläkä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän ja puhdista laite sen jälkeen erityisen huolellisesti.
  • Huomioithan, että olemme poikkeustilanteessa, joten ylimääräinen hengailu ja kokoontuminen tiloissamme on kielletty. Haluamme näillä järjestelyillä mahdollistaa yksityisen treenaamisen, joten kunnioitetaan siis jokaisen omaa tilaa. Keskitytään salilla nyt siis vain omaan treenaamiseen.

Pahoittelemme järjestelystä aiheutuvaa epämukavuutta. Näillä toimenpiteillä teemme parhaamme turvataksemme meidän kaikkien turvallisuuden, sekä mahdollistaaksemme salin aukipitämisen ja treenaamisen jatkumisen.