Lasten oikeuksien päivän kunniaksi lahjoitusten keräys Turvakoti Toukolaan 15.-20.11.

 

Kansainvälinen lasten oikeuksien päivä täyttää 30 vuotta!

Kansainvälistä lasten oikeuksien päivää vietetään keskiviikkona 20.11. Päivän tarkoituksena on herättää keskustelua lasten hyvinvointiin liittyvistä asioista meillä ja muualla.

Elämä turvakodissa

Turvakoti on tarkoitettu lyhytaikaiseksi turvapaikaksi lähisuhteessa väkivaltaa kohdanneille silloin, kun kotiin jääminen väkivallan tai uhkailun takia on vaarallista. Asiakkaat saavat turvakoti asiakkuutensa aikana henkisen ja käytännöllisen avun lisäksi ylöspidon ruokineen ja liinavaatteineen, ammattitaitoista kriisiapua sekä ympärivuorokautisesti henkilökunnan läsnäolon. Lapsen selviytymistä ja turvallisuutta tuetaan lapsilähtöisin työskentelymenetelmin sekä vanhempien kanssa työskentelyllä.

Urheilukeskuksen lahjoittaa 1 € jokaisesta liikuntatuotteesta

Tapanilan Urheilukeskus lahjoittaa lasten oikeuksien päivänä Helsingin turvakoti Toukolalle 1€ jokaisesta myydystä liikuntatuotteesta. Lisäksi hankimme turvakodin asiakkaille vaippoja, vauvanruokaa ja äidinmaidonkorviketta.

Lahjoituskeräys 15.-20.11.

Urheilukeskus lahjoittaa Toukolan turvakodille leluja, vaippoja ja vauvan ruokaa. Asiakkaat ja lähialueen asukkaat ovat tervetulleita osallistumaan. Keräys on käynnissä 20.11. iltaan asti, ja otamme vastaan uusia kestäviä sisä- sekä ulkoleluja, vaippoja ja lahjakortteja esim. elokuviin, uimahalleihin ja sisäleikkipuistoihin. Myös hyväkuntoiset ja kestävät käytetyt lelut käyvät.

Keräyspisteemme ovat Keilahallin ja Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteet.