Uusi lounasravintola ja kahvila Welldone Mosa aloittaa toimintansa maanantaina 7.8. keilahallin yhteydessä.

Arkisin klo 10:30-14:00 on tarjolla lounasta (12 €), joka sisältää keiton, kaksi pääruokaa, salaattipöydän, leivät sekä kahvin tai teen. Ravintolapäällikkö Katariina Lahikainen odottaa uutta yhteistyötä innolla.
”Hienoa päästä uuteen ympäristöön. Meillä on jo aikaisemmin ollut toimintaa Töölön uimahallin lounaskahvilana, jossa meidät on otettu suurella innolla vastaan. Odotamme innolla yhteistyötä myös Tapanilan Urheilukeskuksen kanssa”, kertoo Lahikainen. Tarjonta ei rajoitu pelkästään lounaaseen vaan kahvila on myös auki lounasaikojen ulkopuolella. ”Olemme tunnettuja monipuolisesta vitriinivalikoimasta ja erityiskehuja olemme saaneet erityisesti itse leivotusta pullavalikoimasta. Lämpimästi tervetuloa testaamaan ja tutustamaan sekä lounaaseemme, että kahvilatarjontaan”, toivottaa intoa puhkuva Lahikainen.
Ravintolan ensimmäinen viikko alkaa heti vauhdikkaasti, sillä torstaina 10.8. on vuorossa koko Urheilukeskuksen yhteinen Avoimet ovet -tapahtuma. Welldone Mosa tuo tapahtumatorille ruokakioskin, jossa tarjolla mm. lettuja hillolla, grillimakkaraa sekä juomia. Sisällä myös kahvilamyyntiä ja avoimien ovien tarjouksena jäätelöpallot. https://tapanilanurheilu.fi/avoimet-ovet/