MosaBiljardin salista Isokasin valmennuskeskus

Isokasi Oy on tuottanut MosaBiljardille kurssisältöjä jo kolmen vuoden ajan ja nyt MosaBiljardin salista tulee Isokasille tukikohta ja toiminnan keskus. Biljardialan moniosaaja ja valmennuspalveluiden tuottaja Juho ”Isokasi” Nykänen kertoo, että yhteistyön tiivistyksen tavoitteena on tuottaa monipuolista infraa biljardin ympärille ja tavoittaa uusia pelaajia biljardipöytien äärelle.

”Biljardi mielletään lajiksi, joita pelataan baareissa. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda biljardia savuisista kapakoista urheilun keskiöön mihin se kuuluukin. Odotuksissa on tavoittaa mahdollisimman paljon biljardista kiinnostuneita ihmisiä ja madaltaa kynnystä tulla kokeilemaan”, Nykänen kertoo.

MosaBiljardin kurssirunko koostuu startti-, perus- ja jatkokursseista ja kurssit ovat jo pyörähtäneet käyntiin. Biljardisalin avoimia ovia vietetään House Pro -iltojen parissa kerran kuukaudessa, joissa on hyvä tulla tutustumaan biljardiin, valmentajiin ja seuran toimintaan. Valikoimassa on myös maanantaisin avoimet biljarditreenit, ja Juho tarjoaa myös yksilö- ja pienryhmävalmennusta. MosaBiljardin salissa voi pelata snookeria, poolia ja china poolia. Myös firmaliiga pyörähtää tällä kaudella käyntiin Tapanilassa.

Isokasi Oy:n uutena kärkihankkeena on First touch -hanke, jolla pyritään viemään biljardia promotapahtumilla sellaisiin paikkoihin missä sitä ei tällä hetkellä ole. Tärkeimpänä kohderyhmänä on nuoret urheilun drop-outit. Isokasi on myös biljardin yhteisöpalvelu, jonka tiimiin kuuluu Suomen ja maailman huippupelaajia. Tätä huippupelaajien leiritystä ja testaamista keskitetään jatkossa Tapanilaan.

Anna Isokasille vartti biljardipöydän ääressä. Jos on pienikään mahdollisuus, että saattaisit kiinnostua biljardista, siinä vartissa Isokasi saa sinut kiinnostumaan!

Tutustu MosaBiljardiin >