MosaGymin uudistetut PT- ja valmennuspalvelut

MosaGymin hyvinvointipalveluista huolehtii tehokas ja energinen valmentajakolmikko: Ritu, Titta ja Jan!

Yksilövalmennusten hinnasto:

  • 1 tapaaminen 100 €
  • 3 tapaamista 240 €
  • 10 tapaamista 750 €
  • Hintoihin sisältyy 24 % ALV. Hintoihin ei sisälly kuntosalimaksu.

Jalostamo Coaching pari- ja pienryhmävalmennusten hinnasto 2 hlöä / 3-5 hlöä:

  • 1 tapaaminen 125 / 150 €
  • 3 tapaamista 300 / 360 €
  • 10 tapaamista 930 / 1100 €
  • Hintoihin sisältyy 24 % ALV.

Ritu Pihlaja

Ritu on ollut talossa jo 15 vuotta ja on tärkeä osa koko MosaGymin sielua!

”Oma taustani löytyy voimanostosta. Kuntosalilla olen käynyt jo 27 vuoden ajan ja saliharrastus tuntui heti omalta lajilta.  Olen kisannut voimannostossa ja vuodelta 2021 minulta löytyy SM-hopea. Harrastan myös kävelyä, lukemista, mummoilua ja yin joogaa, joka on hyvää vastapainoa voimailulle.

Kuntosaliharrastuksesta tuli sittemmin ammatti, jossa olen viihtynyt todella hyvin. Mosagym on minulle kuin ”olohuone” ja tunnen asiakkaat pitkältä ajalta. Olen pitänyt heistä hyvää huolta kuten myös salista. Valmentajana olen innostava, kannustava ja asiakasta kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ohjaava. Positiivisella asenteella saadaan paljon hyvää ja kehittävää treeniä aikaiseksi.”

Yhteydenotto

Titta Tyyskä

”Sydämenasiani on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olen tehnyt tätä työtä 24 vuotta ja kehittänyt osaamistani tasaisesti. Nautin työstäni, koska haasteet ja onnistumiset asiakkaiden kanssa tekevät työstä maailman parhaan. Minulla on aito halu auttaa asiakasta ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa, joka ottaa huomioon yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet. Asiakkaan hyvinvoinnin kokonaisvaltainen parantuminen ohjauksen tuloksena tekee työstä merkityksellistä.

Luonteeltani olen helposti lähestyttävä, aito ja huolellinen. Pt:nä olen kannustava, kärsivällinen ja sopivasti vaativa. Asiakkaan nousujohteinen treenaaminen, tulosten saaminen ja oikeiden tekniikoiden opettaminen ovat minulle ykkösjuttuja. Parasta on, kun asiakkaasta huomaa, että tulokset alkavat näkyä.”

Yhteydenotto

Jan Vilkko & Jalostamo Training

Jalostamo Training – Valmennusta ja hyvinvointipalveluja lähes 20 vuoden kokemuksella.

Jan Vilkolla on pelaajatausta monista palloilulajeista ja kokemusta amerikkalaisesta jalkapallosta Yhdysvalloista, Saksasta ja Tanskasta. Myös valmentajana Vaahteramaljaa on nosteltu neljään kertaan. Kokemus ja valmentajan ammattitutkinto antavat hyvät pohjat valmennuksiin, joita ovat hyödyntäneet mm. HIFK, Wolverines, EräViikingit, Gnistan, PK-35, Reds ja Tapiolan Honka pienistä junioreista edustusjoukkueisiin.

”Valmentajana olen rento, mutta vaativa. Uskon jatkuvaan, pieneen kehitykseen ja laatu tulee aina ennen määrää. Viime vuosina olen opiskellut paljon juoksutekniikkaa ja nopeuden sekä voimantuoton kehittämistä, jotka luovat pohjan pelinopeudelle sekä ehjänä pysymiselle. Hyvinvointipuolella uskon vahvasti kolmeen tekijään: Liikerataharjoitteluun, hengitystekniikoihin ja lihasaktivaatioon (RPR-menetelmä), joiden avulla fyysistä hyvinvointia voidaan parantaa lyhyessä ajassa ja yllättävän pienellä vaivalla.”

Käytössä ovat huipputason testilaitteet nopeuden ja voimantuoton kehittämisen tueksi.  Varaa aika yksin, kaverin kanssa tai 3-5 hengen pienryhmälle ja testaa millaista kehittävä harjoittelu voi sinulle räätälöitynä olla.

Yhteydenotto