Pelipaitamyynti, pihakirppis ja The Bro’s Burgers lauantaina 6.5.

Järjestämme lauantaina 6.5. jalkapallopaitoihin keskittyvän pelipaitamyynnin ja pihakirppiksen. Jokaisesta myydystä pelipaidasta ohjataan viisi euroa Paralympiakomitean Maailman arvokkain pelipaita -keräykseen. Lisäksi pihakirppiksen myyntipaikkojen tuotot (5 €/myyntipaikka) ohjataan kyseisen kampanjan hyväksi. Ravintola Julia palvelee vierailijoita klo 11:30 alkaen ja paikalla on myös The Bro’s Burgertruck ruokarekka klo 11:00-18:00.

Pihakirppis 6.5. klo 9–15

Pihakirppiksessä yhden myyntialueen (2×4 m) vuokra on 5€. Tuotot siirrämme suoraan Maailman arvokkain pelipaita -keräykseen. Ulkona tarjolla myös The Bro’s Burgertruck’s maukkaita ja suussa sulavia burgereita! Pihakirppiksessä säävaraus.

Ilmoittaudu myyjäksi

Huom. Urheilukeskus ei tarjoa myyjille pöytiä.

Lisätiedot: sami.lehtinen@tapanilanurheilu.fi

Pelipaitamyynti 6.5. klo 11–18

Pelipaitamyynnissä on mukana Baltian suurin jalkapallopelipaitojen verkkokauppa Baltic Football Shirts. Heidän valikoimansa on kasvanut perustamisvuoden 2020 jälkeen muutamista paidoista aina noin 800 pelipaitaan. Lauantaina tarjolla on niin suurten kansainvälisten maa- ja seurajoukkueiden aitoja pelipaitoja vuosikymmenten ajalta ja myös erittäin harvinaisia match-worneja.

Keräilyharvinaisuuksista mainittakoon Zinedine Zidanen Ranskan maajoukkuepaita vuodelta 2006, Leeds Unitedin kotipaita 1984/1986 ja Arsenalin kotipaita 1996/1998, jonka selkää koristaa Arsenal-legenda Tony Adamsin nimi. Pelipaitamyynti järjestetään sisätiloissa, Ravintola Julian yhteydessä olevassa Mosatilassa. Nappaa juomaa tai purtavaa mukaan The Bro’s Burgertruckista tai Ravintola Juliasta ja tule tekemään löytöjä!

Maailman arvokkain pelipaita -keräys

Maailman arvokkain pelipaita -keräyskampanjan avulla haetaan taloudellista tukea suomalaiselle paraurheilulle ja soveltavalle liikunnalle. Inhimillisen virheen takia Paralympiakomitean opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatava noin kahden miljoonan euron yleisavustus vuodelle 2023 jäi saamatta. Normaalioloissa yleisavustus kattaa yli 60 prosenttia Paralympiakomitean budjetista. Virheen myötä moni Paralympiakomitean tärkeistä toiminnoista on uhan alla.

Kampanjan kuvissa nuorilla paraurheilijoilla on yllään pelipaita, jossa on tyhjiä mainospaikkoja.
– Pelipaita symboloi vammaisille nuorille mahdollisuutta harrastaa, kilpailla ja tavoitella unelmiaan urheilukentillä. Heille se on maailman arvokkain pelipaita. Suurin osa Paralympiakomitean toiminnasta on muuta kuin huippu-urheilua. Näiden nuorten harrastamisen mahdollisuuksiin ja unelmien tavoittelemiseen kiteytyy paraperheen tuen tarve, sanoo Paralympiakomitean pääsihteeri Riikka Juntunen.

Lue lisää

Tee lahjoitus