Tervetuloa Urheilukeskuksen koko perheen pulmateemaiseen viikonloppuun, jossa yllättävät tehtävät tulevat eteen yllättävissä tilanteissa!

Pulmaviikonloppu 14.-16.4.

Sytytkö ongelmanratkaisuista, kuin Jumanji elokuvassa konsanaan vai oletko muuten vain oman elämäsi Sherlock Holmes? Tule ratkomaan pulmia, samalla kun keilaat, kiipeilet, treenaat kuntosalilla tai muuten vain tulet käymään Urheilukeskuksessa. Pulmatehtävät ovat sijoiteltu mitä erikoisimpiin paikkoihin. Filmiklubissa myös tarjolla Murder on The Orient Express – Idän pikajunan arvoitus lauantaina klo 12-14.

Pulmaviikonloppu levittäytyy ympäri urheilukeskusta ja yllättäviä pulmia voit löytää esimerkiksi näistä:

  • Keilahallissa yllättäviä tehtäviä keilauksen aikana! Ohjeet löydät keilaratojen pöydiltä sekä asiakaspalvelupisteeltä. Palkintoja luvassa!
  • Kiipeilykeskuksessa yllättävä bouldertehtävä, joka kysyy hermoja, kärsivällisyyttä ja tasapainoa. Voimalla et voi tätä runtata etkä kompensoida. Koukuttavuus taattu!
  • Kuntosalilla löydät haastetehtäviä, joiden testaus tuo treeniin haastetta, vaihtelua ja myös hauskuutta. Testaa rohkeasti!
  • Yllättäviä ratkaisutehtäviä löydät myös urheilukeskuksen julkisista tiloista kuten käytäviltä, pukuhuoneista ja wc-tiloista. Luvassa on pieniä palkintoja, joten vilkaise ohjeet asiakaspalvelupisteiltämme ja lähde uteliain mielin tutkimaan taloamme!
  • Kirjastossa on tarjolla lautapelejä ja Tetris Effect. Kirjasto on avoinna pe klo 9-16 ja la 10-16. Sunnuntaina suljettu.

Filmiklubi Mosatilassa klo 12-14

Murder on The Orient Express – Idän pikajunan arvoitus (12)

Tarina alkaa Euroopan halki kulkevana ylellisenä junamatkana ja se muuttuu nopeasti yhdeksi tyylikkäimmistä, jännittävimmistä ja henkeäsalpaavimmista mysteereistä. Menestyskirjailija Agatha Christien romaaniin perustuvassa elokuvassa kolmetoista toisilleen tuntematonta matkustajaa jäävät loukkuun junaan, jossa kaikki ovat epäiltyjä. Yhden miehen on taisteltava aikaa vastaan ratkaistakseen mysteerin ennen kuin murhaaja iskee uudestaan. Arvaatko sinä syyllisen?

Kesto: 1 t 54 min 
Ohjaaja: Kenneth Branagh 
Pääosissa: Kenneth Branagh, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer 

Katso traileri