Rajoitukset päättyvät 31.1. ja palaamme normaaliin heti 1.2.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on julkaissut päätöksen, joilla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen koronarajoituksia puretaan ja lievennetään. Päätös tulee voimaan tiistaina 1.2.2022. ja sillä puretaan kaikki aiemmat liikuntaa koskevat rajoitusmääräykset. Toiminnassa on otettava huomioon terveysturvallisuus, jonka turvaamisesta toimintaa järjestävällä taholla on oltava terveysturvallisuussuunnitelma.

MosaGym ja Kiipeilykeskus

Kiipeilykeskus ja MosaGym ovat toiminnassa normaalisti tiistaista alkaen ja yksityisvarausjärjestelmä poistetaan käytöstä maanantain jälkeen. MosaGymin, Kiipeilykeskuksen ja Erätalon kuntosalin yksityisvaraukset on peruutettu automaattisesti 1.2. alkaen.

MosaGymille pääsee tiistaista alkaen oman salikortin pääsyoikeuden mukaisesti, ja 24/7-asiakkaat pääsevät siis salille heti vuorokauden vaihtuessa. Kiipeilykeskus avaa tiistaina klo 9.

Erätalon kuntosali jatkaa yksityisvarauksin

Haluamme tarjota myös jatkossa mahdollisuutta turvalliseen treenaamiseen ja Erätalon kuntosalin (liikuntasali 3) yksityisvarauksia jatketaan toistaiseksi. MosaGymin auetessa tehdyt yksityisvaraukset on kuitenkin peruttu, joten jos sinulla oli varaus Erätalon kuntosalille ja haluat jatkaa yksityistreenaamista, teethän uuden varauksen verkkokaupan kautta. Voit tutustua Erätalon kuntosaliin tästä. Sali on varattavissa yksityiskäyttöön 1h vuoroihin hintaan 20€/h seuraavilla kellonajoilla:

  • Ma-pe klo 9-21.
  • La klo 10-20.
  • Su klo 10-20.
  • Salissa pyörii ryhmäliikuntatunteja ja muita vakiovarauksia, ja ne ajankohdat on suljettu pois yksityisvarauskalenterista.

Kulku Erätalon kuntosalille tapahtuu Kiipeilykeskuksen kassan kautta, jonne vuoro saapuessa maksetaan ja josta saat avaimen.

Hyvitykset sulkuajasta

MosaGymin ja Kiipeilykeskuksen kaikille aika- ja kausikorteille on hyvitetty sulkuajan verran lisää käyttöaikaa (35 päivää). Oman kortin tiedot voit tarkistaa verkkokaupan asiakastiedoista. Jos sinulla on kysyttävää ja ongelmia hyvitysten kanssa, pyydämme olemaan yhteydessä allaolevan palautelomakkeen kautta.

MosaBowling

MosaBowling-keilahalli jatkaa supistetuilla aukioloilla vielä tämän viikon ja siirtyy normaaleihin aukioloihin maanantaina 7.2. ja avaa silloin klo 10:30.

Snooker, Pool ja ammuntasali

Biljardilajien ja ammuntasalin toiminta ei ole ollut rajoitusten piirissä, joten toiminta jatkuu normaalisti. Snooker toimii kiipeilykeskuksen ja pool keilahallin aukioloajoin.

Ryhmäliikunta & joukkueurheilu

Rajoitukset poistuvat 1.2. myös ryhmäliikuntalajien ja joukkueurheilun osalta. Vuokralaisemme tiedottavat oman toimintansa käynnistämisestä omissa tiedotuskanavissaan.

Palautelomake

Jos sinulla on kysyttävää tai vaikka ongelmia hyvitysten kanssa, pyydämme olemaan yhteydessä allaolevan palautelomakkeen kautta.

Palautelomake
reCAPTCHA