Päivitys 29.4.: Aukioloa laajennetaan iltoihin ja lauantaihin

Tapanilan Urheilukeskus avaa tiloja urheiluseurojen käyttöön 30.4. alkaen. Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteen aukioloa laajennetaan alkaen ma 4.5. ja myös snookerkeskus on avoinna tästä alkaen seuraavasti:

  • ma-pe klo 9-21
  • la 10-18

Alla olevat erityisehdot snookerkeskuksen käytössä pätevät edelleen, joten kannattaa lukea myös alla oleva tiedote.

Tiedote 8.4.: Snookerkeskus avaa ovensa tiistaina 14.4.

Tapanilan Urheilukeskus haluaa tarjota snookerin pelaajillemme mahdollisuuden käydä pelaamassa tiloissamme oman eettisen päätöksensä mukaisesti. Hallitus on antanut vain suosituksen pitää urheilukeskukset kiinni, ja tästä johtuen pääkaupunkiseudun liikuntakeskuksia on runsaasti auki. Tapanilan Urheilukeskus ei aukea vielä laajemmin, mutta koska Kiipeilykeskuksessa on arkisin henkilökuntaa töissä joka tapauksessa, niin koemme mahdolliseksi pitää snookerkeskusta rajatusti auki ja näin mahdollistaa pelit niille, jotka haluaisivat käydä pelaamassa. Snookerkeskuksessa pelaaminen on kuitenkin luonteeltaan sellaista, että välimatkaa muihin pelaajiin tulee ihan luonnostaan ja pelikaverit pysyvät useimmiten samoina.

Erityisehdot

Tapanilan Urheilukeskus avaa snookerkeskuksen tiukoin erityisehdoin: Snookerkeskus on avoinna asiakkaille maanantaista perjantaihin klo 9-16, poislukien 70-vuotiaat asiakkaat, joiden tapauksessa toimimme hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Myös koronan riskiryhmässä olevia kehotamme odottamaan koronakriisin ohimenemistä.

Jokainen pelaaja puhdistaa pallot ja käyttämänsä kepin pelin jälkeen. Hanskojen käyttö on suositeltavaa. Pelivälineiden puhdistustarvikkeet sekä käsidesiä löytyy Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteeltä sisään tullessa. Kuten normaalistikin urheilukeskuksessa vierailun kanssa kanssa, mutta nyt enemmän kuin koskaan: Jos tunnet olosi vähänkään flunssaiseksi, jää kotiin. Salin siivousta ja pintojen desinfointia on tehostettu. Vältä läheistä kontaktia muihin salissa pelaaviin ja pidä turvaetäisyys muihin vähintään kaksi metriä.

Huomioithan, että olemme poikkeustilanteessa. Haluamme tällä järjestelyllä mahdollistaa yksityisen treenaamisen, joten kunnioitetaan siis muiden salissa mahdollisesti pelaavien omaa tilaa.

Varaa vuorosi netissä tai puhelimitse

Pelivuorosi voit varata netissä verkkokaupassamme tai puhelimitse 050 554 2218. Huomioithan, että Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelu palvelee rajoitetusti ma-pe 9-16, poislukien arkipyhät.

Mosahallissa nähdään!