Syyslomarastit Tapanilan Urheilukeskuksessa

Syysloman kunniaksi Tapanilan Urheilukeskuksessa on tarjolla liikunnallisia rastitehtäviä kiipeilyn, eco-aims ammunnan, dartsin ja keilauksen merkeissä. Lisäksi osallistujalla on mahdollisuus päästä kokeilemaan mitä taitoja sirkustaiteilijalta vaaditaan tai mitä ihmeellistä kirjastolta löytyy. Rastitehtävissä mitataan nopeus ja taito, mutta oikea asenne ratkaisee. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja!

Osallistujat voivat noutaa syyslomarastipassin päärakennuksemme asiakaspalvelusta hintaan 30 €/ henkilö. Hintaan kuuluu kaikki syyslomarasteissa mukana olevat lajikokeilut ja passi on voimassa koko viikon. Aikuinen voi olla lapsen mukana maksutta valvojana, mutta halutessaan hänkin voi ostaa passin itselleen. Huomioithan, että rasteille on varattu tietyt kellonajat, jolloin niitä on mahdollista suorittaa. Muistathan merkata suoritusmerkinnän passiisi suorituksen jälkeen ja palauttaa passin meidän asiakaspalvelupisteeseemme. Luvassa palkintoja!

Syyslomarastien aukioloajat ja sijainnit:

Eco aims-ammunta, ti-pe klo 12–14, Ammuntasali.
Eco aims ammunta on ehdottoman turvallinen ampumalaji: meluton, luoditon ja laseriton, kameratekniikkaan perustuva laji. Hauska tapa kokeilla kuinka oma tähtäinsilmä toimiikaan! Laji sopii hyvin myös lapsille. Kun ampuja tähtää tauluun, Eco aims tunnistaa taulun keskellä olevan led-pisteen, muodostaa siitä koordinaatit ja lähettää ne reaaliajassa erilliselle näytölle, josta ampuja näkee omat tähtäys-, osuma- ja tulostiedot.

Darts, ti-pe klo 12–14, ammuntasali
Tikanheitto on varmasti kaikille tuttu peli, mutta oletko kokeillut koskaan Dartsia?

Kiipeily, ti-pe 9–16, kiipeilykeskus
Mahdollisuus hypätä kiipeilyn kiehtovaan maailmaan ilman aiempaa kokemusta! Rastien ideana on löytää piilotettuja kuvioita kiipeilyreittien varrelta. Rastin suoritettua kiipeilyä myös mahdollista harrastaa itsevarmistavilla Trublue-laitteilla, jotka sopivat myös lapsille. Tarvitset mukaasi vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kaikki loput varusteet saat meiltä lainaan käyntisi ajaksi. Kiipeilykeskuksen henkilökunta auttaa varusteiden kanssa ja ohjaa kiipeilyssä alkuun, jonka jälkeen voit kiivetä vaijerin varassa viittätoista eri kiipeilylinjaa omatoimisesti ja turvallisesti. Kaikilla alle 14-vuotiailla tulee olla täysi-ikäinen valvoja mukanaan, ja yhdellä valvojalla voi olla samanaikaisesti enintään kolme lasta valvottavana.

Keilaus, ti 14–17, ke 13–16, to 13.30–16, pe 10.30–16, Keilahalli
Hohtokeilausta keskellä päivää. Samalla on hyvä haukata evästä tai ottaa kylmää juotavaa keilahallin yhteydessä toimivasta Ravintola Juliasta. Keilaus tehdään yhdellä sarjalla.

Sirkus, ti-pe, klo 10–12, Mosatila.
Sirkustemppuja Mosatilassa.

Runorasti, ti-pe, klo 10-16 Tapanilan kirjasto

Etsi puuttuvia sanoja ympäri kirjastoa ja muodosta niistä runo!

Tapanilan Urheilukeskuksen filmiklubi Mosatilassa jatkuu!

Lokakuun filmiklubi

Leffailtoihin on vapaa pääsy ja niissä noudatetaan elokuvien suojaikärajoja. Sisäänkäynti: Päärakennus ovi B1. Tilassa on tuoleja sekä rentoja istumismahdollisuuksia patjoilla, matoilla ym. Voit ottaa halutessasi esim. oman tyynyn ja viltin mukaan!

To 20.10 klo 14 Fantastic Beasts 1 (12)

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat on seikkailu, joka vie yleisön J. K. Rowlingin velhomaailmaan. Neljä viimeistä Harry Potter -elokuvaa ohjanneen David Yatesin elokuvan keskeisessä roolissa nähdään Oscar-voittaja Eddie Redmayne (Kaiken teoria), joka esittää velhomaailmassa toimivaa taikazoologia, Lisko Scamanderia.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1926, jolloin Lisko Scamander on juuri saanut päätökseen maailmanlaajuisen tutkimusmatkansa. Ennen kotiinpaluutaan Lisko tekee välipysähdyksen New Yorkissa. Lyhyeksi suunniteltu pysähdys kuitenkin pitkittyy, kun kuvioihin astuvat  kadonnut taikasalkku, sekä Liskon karanneet ihmeotukset, jotka tuppaavat aiheuttamaan hänelle harmia.

Pe 21.10 klo 14 Fantastic Beasts 2 (12)

”Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset” on toinen osa viidestä seikkailusta J.K. Rowlingin velhomaailmassa. Estääkseen Grindelwaldin suunnitelmat Albus Dumbledore (Jude Law) värvää avukseen entisen oppilaansa Lisko Scamanderin, joka suostuu auttamaan tietämättömänä uhkaavista vaaroista. Rakkauden ja uskollisuuden rajat joutuvat koetukselle jopa lähimpien ystävien ja perheen keskuudessa, kun velhomaailma jakautuu yhä vahvemmin kahtia.

La 22.10 klo 14 Fantastic Beasts 3 (12)

Professori Albus Dumbledore (Jude Law) tietää, että voimallinen Pimeyden velho Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) aikoo kaapata vallan velhomaailmassa. Koska Dumbledore ei pysty estämään tätä yksin, hän antaa taikazoologi Lisko Scamanderin (Eddie Redmayne) johtaa pelotonta ryhmää velhoja, noitia ja yhtä urheaa jästileipuria vaaralliseen tehtävään, jossa he ottavat yhteen Grindelwaldin kasvavan seuraajajoukon kanssa. Kun pankoset ovat näin korkeat, kuinka kauan Dumbledore voi pysytellä sivustalla?

Pe 21.10 klo 12 Paddington (7)

Paddington on Harry Potterin tuottajan elokuva nuoresta karhusta, joka matkustaa Perun perukoilta Lontooseen etsimään uutta kotia. Marmeladivoileipiä rakastava karhuherra päätyy Paddingtonin juna-asemalle, kaulassaan lappu: ”Huolehtikaa tästä karhusta. Kiitos.”. Ystävällinen Brownin perhe nimeää karhun Paddingtoniksi ja antaa sille tilapäisen kodin. Paddington osoittautuu luonteeltaan kohteliaaksi ja avuliaaksi, mutta sen uteliaisuus ja kömpelyys aiheuttavat lukuisia kommelluksia ja kiperiä tilanteita. Paddingtonin onni tuntuu kääntyneen, kunnes tämä erittäin harvinainen karhu kiinnittää museon eläintentäyttäjän huomion.

La 22.10 klo 12 Raya ja viimeinen lohikäärme (7)

Kauan sitten Kumandra-nimisessä fantasiamaassa, ihmiset ja lohikäärmeet elivät rinnakkain harmoniassa. Mutta kun paha voima uhkasi maata, lohikäärmeet uhrasivat itsensä pelastaakseen ihmiskunnan. Nyt, 500 vuotta myöhemmin, sama pahuus on tullut takaisin. Yksinäisen soturin Rayan tulee etsiä myyttinen viimeinen lohikäärme, joka pystyy yhdistämään hajonneen maan ja jakautuneen kansan. Matkallaan hän oppii, että maailman pelastamiseen tarvitaan muutakin kuin lohikäärme, nimittäin luottamusta ja yhteistyötä.

Filmiklubi jatkuu läpi talven

Filmiklubi jatkuu kuukausittain läpi talven. Seuraa tulevia näytöksiä somekanavistamme sekä www.tapanilanurheilu.fi/uutiset