Tanssikoulu Ulpu kasvattaa tuntimäärää Tapanilassa

Ulpu Jarvan tanssikoulu Ulpu on vakiinnuttanut asemansa Tapanilassa ja syksyn tullen tuntivalikoima monipuolistuu. Ulpun opetus on laadukasta, pedagogisesti vahvaa, monipuolista, yksilöllistä, ammattitaitoista, mutta silti hauskaa ja rentoa.

Valikoimallaan tanssikoulu Ulpu täydentää hienosti muiden tanssikentän toimijoidemme eli Step Upin, Mari Sainion ja Tapanilan Erän tanssitarjontaa.
”Nämä lajit valikoivat siksi, että ne puuttuivat Tapanilan tuntitarjonnasta. Seuratanssia on ylipäänsä Pohjois-Helsingissä vähän tarjolla ja KiddieJam-konseptia ei ole lähiseuduilla missään. Laviksen valitsin tanssiliikuntakonseptiksi sen vuoksi, että lattaripainotteisia tunteja on jo, mutta Lavis on supisuomalainen konsepti, jossa tanssitaan suomalaiseen musaan seuratanssiperinteen mukaisia juttuja”, Ulpu kertoo.

Lavis on ollut valtakunnallisestikin suosittua ja sen suosio perustuu monipuolisuuteen, matalaan aloituskynnykseen ja puhtaaseen tanssin iloon.
”Tunnilla jokainen saa olla juuri sellainen kuin on, eikä kenenkään tarvitse olla täydellinen. Laviksessa hauskuus on ykkösjuttu. Seuratanssilla taas on vakiintunut paikka suomalaisessa sielunmaisemassa ja sydämissä. Mitä meidän kesät olisikaan ilman lavatansseja!”, Ulpu sanoo.

www.ulpujarva.fi

Tanssikoulu Ulpun syksyn valikoima:

  • Seuratanssi eli lavatanssia kolmella eri tasolla: aivan aloittelijoille, jo vähän tanssineille sekä enemmän kokemusta omaaville.
  • Lavis-tanssiliikunta, joka sopii aivan kaikille. Tällä tunnilla jokainen pystyy itse säätelemään tunnin tehoa. Onnistumisen kokemuksia ja tanssin iloa sekä aloittelijoille että pidempään tanssineille.
  • Lasten tanssitunti Kiddiejam kahdelle eri ikäryhmälle. Tanssinopettajien kehittämä konsepti, jossa tutustutaan ikätason mukaisesti erilaisiin tanssilajeihin. Pedagogisesti vahvaa opetusta, jossa ei unohdeta leikkiä ja riemua.