Tapanilan Urheilukeskus ja Helsingin Mailapelikeskus järjestävät yhdessä lapsille kaksi kesäleiriä kesäkuussa. Leirit ovat tarkoitettu 7-12 vuotiaille lapsille.

 

Lasten tulisi liikkua vähintään 1-2 tuntia päivässä. Liikkumisen tulisi olla monipuolista ja luoda positiivisia tunteita sekä ajatuksia lapselle. Nykyään ruutuaika meinaa ottaa vallan lasten ja nuorten keskuudessa ja tämän takia liikunta jää yhä vähäisemmäksi. Haluamme tarjota mahdollisuuden lapsille innostua liikkumisesta!

 

Tämän takia järjestämme yhdessä Helsingin Mailapelikeskuksen kanssa kaksi kesäleiriä 7-12 vuotiaille lapsille tukemaan monipuolista liikkumista. Tarkoituksemme on antaa heille positiivisia kokemuksia liikunnasta sekä parhaimmassa tapauksessa innostaa heitä aloittamaan harrastus! Oli se sitten salibandy tai kiipeily. Haluamme antaa mahdollisuuden jokaiselle lapselle kokea liikunnan sekä yhteisen tekemisen ilo.

 

Ohjaajina leireillämme toimivat henkilöt, jotka omaavat pitkän urheilutaustan sekä ymmärtävät liikunnan hyödyt lapsille. Tämän lisäksi ohjaajillamme on kokemusta lasten kanssa toimimisesta sekä kyky ottaa huomioon hieman ujommatkin yksilöt. Tervetuloa mukaan kesäleireillemme 1.-5.6. ja 8.-12.6.!

Lisätietoja saat leiristä alla olevan linkin kautta ja samaiselta sivulta pääset ilmoittautumaan leirille.

https://tapanilanurheilu.fi/kesaleirit/