Tartuntatautilain muutos sulkee Tapanilan Urheilukeskuksen ja Helsingin Mailapelikeskuksen liikuntatilat 1.4.2021 alkaen (päivitys 6.4.2021)

Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräyksellä joudumme sulkemaan kaikki Tapanilan Urheilukeskuksen ja Helsingin Mailapelikeskuksen liikuntatilat yli 12-vuotiaiden liikunnalta. Aluehallintoviraston päätös perustuu tartuntatautilain väliaikaiseen pykälään 58 g, ja se on voimassa nykyisellä päätöksellä 1.-14.4.2021. Tilojen sulkeminen astuu voimaan torstaina 1.4.

Avin tiedotteen voit lukea osoitteessa https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69905271.

Alle 12-vuotiaiden liikuntaa sekä kilpaurheilijoiden harjoittelua on mahdollista jatkaa tiloissamme Mosahallissa ja Erätalossa. Seurat hoitavat jatkavien joukkueiden tiedotuksen omissa kanavissaan. Vapaaharjoittelumahdollisuutta tiloissamme ei tartuntatautilain määräämän sulun aikana ole.

Sulun jälkeen teemme kaikkemme, että saamme harrastustoiminnan jatkumaan tiloissamme turvallisesti. Tiedotamme tulevista toimenpiteistä aina osoitteessa www.tapanilanurheilu.fi/uutiset. Koska tällä hetkellä on epävarmaa, että tuleeko sulkuajan perään lisää rajoituksia, kannattaa seurata tiedotustamme nettisivuillamme.

SNOOKERKESKUS ON AUKI TYPISTETYIN AUKIOLOAJOIN

Avin päätöksen mukaisesti biljardihallimme saa pysyä auki.

Snookeria pääsee pelailemaan arkisin klo 15-21 ja viikonloppuisin klo 9-16. Mosahallin asiakaspalvelu palvelee samoilla aukioloajoilla.

HYVITYKSET SULUN AJALTA

Tässä alustavaa tietoa koronasulun aiheuttamista hyvityksistä yksityisten asiakkaiden kortteihin ja vuoroihin. Vahvistamme hyvitykset sulun päättyessä ja tiedotamme niistä www.tapanilanurheilu.fi/uutiset.

MOSABOWLING

Kevätkausikortin ja seniorikortin käyttöaikaa jatketaan sulkuajan verran automaattisesti.  Sulun aikaisille vakiovuoroille pyritään varaamaan korvaavat vuorot kesäkuun ja elokuun ajalle. Senioriliigan jatkuminen tarkastellaan sulun päättyessä. Pyrkimys on jatkaa senioriliigaa välittömästi sulun päätyttyä ja pelata senioriliiga loppuun kevään aikana.

HELSINGIN KIIPEILYKESKUS

Kiipeilykeskuksen aika- ja sarjakortteihin lisätään käyttöaikaa sulkuajan verran automaattisesti. Lisäys tehdän sulun päättyessä, jolloin on tiedossa, paljonko aikaa kortteihin lisätään. Kiipeilykeskuksen junioreiden tunneille pyritään hakemaan korvaavat ajat sulun päättyessä. Ohjaajat tiedottavat tästä vanhempia.

MOSAGYM, MYRIDE & OMAHARJOITTELU

MosaGymin, MyRiden ja omaharjoittelun aika- ja sarjakortteihin lisätään käyttöaikaa sulkuajan verran automaattisesti. Lisäys tehdään sulun päättyessä, jolloin on tiedossa, paljonko aikaa kortteihin lisätään. Voit tarkistaa oman korttisi tilanteen kirjautumalla asiakastietoihisi verkkokaupan kautta.

 

Huolehditaan toisistamme ja toimitaan vastuullisesti! Yhdessä saamme koronan taltutettua.