Tiedote 30.11.2020

Tilamme pysyvät toistaiseksi avoinna

Tapanilan Urheilukeskuksen ja Helsingin Mailapelikeskuksen tiloissa harjoitetaan SM- ja kilpatason urheilutoimintaa, ja tiloissamme toimii urheiluseurojen lisäksi myös kulttuurin, liikunnan ja hyvinvoinnin toimijoita ja yrityksiä, kuten kirjasto, Kiipeilyliitto, Tapanilan Terveys, musiikkikoulu Jamkids ja musiikkikoulu Demo sekä hierojia ja personal trainereita, ja myös ravintola- ja pitopalveluyritys lounasravintola Julia. Lisäksi Hiidenkiven peruskoulu käyttää tilojamme oppitunneilla ja urheilukeskus on vakiintunut peruskoulun opetustila. Myös koululaisten iltapäiväkerho toimii myös tiloissamme.

Näistä syistä tilamme pysyvät auki ja tilat ovat vuokralaistemme käytettävissä.

Toiminnan monipuolisuuden vuoksi emme voi tehdä yksiselitteistä päätöstä toiminnan jatkumisesta. Tiloissamme toimivat urheiluseurat ja tapahtumajärjestäjät tekevät päätökset toiminnan jatkumisesta ja itse ja huolehtivat tiedotuksesta. Monet toimijoista ovat tehneet jo päätöksiä Helsingin kaupungin suosituksen mukaisesti toiminnan keskeytyksistä. Kuntosalin, kiipeilykeskuksen ja keilahallin käytännöissä on paljon rajoituksia, joista lisätiedot löytyvät yksiköiden omilta nettisivuilta.

Haluamme mahdollistaa urheiluseuroille striimausmahdollisuuden korvaavan harjoittelun järjestämiseksi. Henkilökuntamme avustaa tarvittaessa tilojen valmistelussa ja urheilukeskuksen striimauskalusto on urheiluseurojen saatavilla.

Painotamme voimakkaasti, että kaikkien tiloissa liikkuvien on käytettävä maskia ja huolehdittava tarkasti hygieniatoimista.